Hollywood Café de Kuip
Loungen tussen de Hollywoodsterren

Spotlights aan! Bij Hollywood Café drink je een heerlijke cocktail onder het toeziend oog van sterren als Marilyn Monroe en Indiana Jones. Waan je voor even op de set van beroemde televisieseries.

Hollywood Café

Uit de kombuis van de Titanic komen de lekkerste hapjes het Hollywood Café binnen. De Philly Cheesesteak, echte Amerikaanse hotdogs en burgers en andere lekkere gerechten staan op het menu van dit filmcafé. Naast de borrel of cocktail is er keuze uit allerlei fingerfood en bij de koffie hoort vers gebak van Dudok. Hoe gaaf is het als je net als Joey, Phoebe, Monica, Rachel, Chandler en Ross kunt neerploffen in de setting van Central Perk? In het Hollywood Café is het decor uit de beroemde televisieserie nagemaakt en wacht de comfortabele bank op de echte fans.

Extra activiteiten

Het Hollywood Café is onderdeel van het Hollywood Event Center, met allerlei leuke activiteiten als escape rooms, sim-racen en minigolf.

Hollywood Café de Kuip in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.hollywoodcafe.nl

Foto: Hollywood Café de Kuip © Marc Verhees.
Foto: Hollywood Café de Kuip © Marc Verhees.
Foto: Hollywood Café de Kuip © Marc Verhees.
Foto: Hollywood Café de Kuip © Marc Verhees.