Beoordelingen Dinner Train

Dinner Train: DOEN!!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 mei 2022

Datum beoordeling: 2 mei 2022

Reisgezelschap: met partner

De rit met de Dinner Train was een fantastische ervaring, die ik graag iedereen aanbeveel. Na het instappen werden we keurig ontvangen door twee zeer vriendelijke gastvrouwen. We vertrokken keurig op tijd vanaf station Den Haag Holland Spoor. De zitplaatsen waren voldoende ruim. De ruim 2 uur durende treinrit was zeer aangenaam. De trein reed niet al te snel, zodat we ook goed naar buiten konden kijken om te genieten van het landschap. Hiernaast werd er een voortreffelijk diner geserveerd, vergezeld door bijpassende wijnen of bieren. Het enige wat we misten was de mogelijkheid om een likeurtje o.i.d. bij de koffie te bestellen.

Beoordeling gegeven door Gerlof.

Geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30 april 2022

Datum beoordeling: 30 april 2022

Reisgezelschap: gezin

Een vriendelijk onthaal bij binnenkomst. De route werd verteld en het enthousiasme van de mensen spatte ervan af. Lekker eten en drinken . En een leuke treinroute .

Beoordeling gegeven door jjschruijer@gmail.com .

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 3 april 2022

Datum beoordeling: 4 april 2022

Reisgezelschap: met partner

Heel vriendelijk servicegericht personeel. Heerlijk eten. Een leuke treinreis, voor ons bepaalde stukken nostalgie. Het restaurant zag er verzorgd en schoon uit. Wij waren aangenaam verrast.

Beoordeling gegeven door Maria de Graaf.

Het was in een woord geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20 maart

Datum beoordeling: 21 maart 2022

Reisgezelschap: met partner

We hebben een heerlijke avond gehad lekker eten en drinken en op en neer naar Nijmegen gereden. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam en het was zeer goed geregeld

Beoordeling gegeven door I.B. Lelieveld Baltussen .

Bijzonder avondje uit
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19-03-2022

Datum beoordeling: 20 maart 2022

Reisgezelschap: met partner

Wat een geweldige avond hebben wij gehad. Van Eindhoven, Den Bosch , Oss, Nijmegen terug naar Eindhoven. Gezellige sfeer in de trein. En een goed diner. Een Marokkaanse soep, lekker hammetje (je kan ook kiezen voor vis of vega. Vooraf geef je dit door) en afsluitend met een dessert om te smullen. Echt een bijzonder avondje uit

Beoordeling gegeven door Lisanne.

Een bijzondere ervaring !
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 12 maart 2022

Datum beoordeling: 14 maart 2022

Reisgezelschap: met partner

We zaten om 18:30 uur in de trein en helaas werd het al snel donker. Nu zagen we steeds ons spiegelbeeld in de ramen en dat is wel jammer. Beter om in het voorjaar of zomermaanden te gaan. Het concept zelf is super leuk. Verwacht geen culinaire hoogstandje maar het was lekker eten. Ik ga zeker nog een keer hobbelen met de trein en zorgen dat ik niet morst met het inschenken van het water. Verder een gezellige avond gehad, door fijn gezelschap en een bijzonder eetgelegenheid !!!

Beoordeling gegeven door Judith.

Geweldige ervaring!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23-10-2021

Datum beoordeling: 24 oktober 2021

Reisgezelschap: met partner

Wij hadden voor een Dinnertrain-rit geboekt vanuit Amsterdam. Door een stommiteit misten we de trein… Toen we dat aan Dinnertrain lieten weten, konden we zonder problemen met de rit mee die het weekend daarna uit Rotterdam zou vertrekken. Wat een fantastische service! En de rit zelf was geweldig; heerlijk eten, prima wijnen en een enorm gastvrije en vrolijke bediening. Om al lekker etend door het Nederlandse landschap te zoeven is een ervaring om nooit te vergeten. Warm aanbevolen! Marjan Stalknecht en Peter Stöve, Amstelveen.

Beoordeling gegeven door Peter Stöve.

SUPER
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16 oktober 2021

Datum beoordeling: 18 oktober 2021

Reisgezelschap: met partner

Wat geef je aan je man voor zijn 60e verjaardag als je alles al hebt? Een etentje maar dan even anders dan normaal. Wat hebben wij genoten van deze rit. Bij aankomst op Amsterdam Centraal stond de trein al klaar. Het was al genieten om langs de sfeervolle wagons te lopen. Het eten en niet te vergeten de bediening was geweldig. Ook de voorinformatie met tijden ed was heel goed geregeld. Hoop binnenkort een x met ons hele gezin te gaan.

Beoordeling gegeven door Visser.

Een lekkere en leuke ervaring bij de Dinner Train
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 14-03-2020

Datum beoordeling: 16 maart 2020

Reisgezelschap: met partner

Vorig weekend gezellig vanaf Amersfoort via Deventer en Zwolle gereisd met de Dinner Train. Het eten was erg lekker, het uitzicht fantastisch en de ervaring was erg leuk. De prijs is wat aan de hoge kant, maar je krijgt er wel wat moois voor terug. Ik ga zeker weer een keertje mee, waarschijnlijk vanaf een andere startplaats zodat ik ook andere delen van Nederland kan zien onder het genot van een wijntje. Het beeldscherm wat gebruikt wordt in de trein wordt nu vooral voor marketing gebruikt. Misschien dat dit scherm ook gebruikt kan worden om de route te tonen en wat leuks over de locatie. En misschien is een Lunch Train een goed idee? Want dan is het gegarandeerd licht onderweg.

Beoordeling gegeven door Bart.

Fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 6 maart 2020

Datum beoordeling: 8 maart 2020

Reisgezelschap: met partner

Eindelijk de trein als een ontspanning beleefd. Niet het haastige reizen van alledag, maar een uiterst vriendelijk begeleide reis langs bekende steden onder het genot van een prima verzorgd en heerlijk smakend diner. Wat ons betreft wordt dit in het najaar herhaald.

Beoordeling gegeven door G.v.Asseldonk.

Top
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25 januari 2020

Datum beoordeling: 28 januari 2020

Reisgezelschap: met partner

Stijlvol diner in een luxe trein en restauratiewagons. Bediening was meer dan uitstekend! Attent dat er wegens mijn verjaardag nog een fles wijn cadeau werd gedaan. Mooi diner - heerlijke soep - prima hoofdgerecht - lekker dessert aangevuld met een prima wijnassortiment.

Beoordeling gegeven door Hans Timmermans.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20 december 2019

Datum beoordeling: 3 januari 2020

Reisgezelschap: met vrienden

Super gezellig in de trein. Leuke bediening en lekker eten. Een belevenis en weer eens wat anders om te doen.

Beoordeling gegeven door Aad Brizee.

Gezellig avondje uit
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21-12-2019

Datum beoordeling: 23 december 2019

Reisgezelschap: met partner

De trein vertrok vanuit station Tilburg, op het perron werden wij al ontvangen door de maitre Bram. vriendelijke en charmante meneer die zijn vak uitstekend verstaat. Goede ontvangst door de rest van het personeel aan boord van de trein. Menu begon met een lekkere pompoensoep die je zelf aan tafel kan schenken, in de soepborden op tafel zat wat creme fraiche, nootjes en gesneden bosui. Goede soep om te beginnen en zeer smaakvol. Erna hadden wij voor het vlees menu gekozen. Alles was goed op smaak gebracht en vlees was heerlijk mals, aanrader! Tot slot kregen wij een warm appeltaartje uit de oven met vanillesaus en frambozen saus. Sfeer in de rijtuigen was fijn, kon elkaar goed verstaan. Het personeel was zeer attent en vriendelijk. Voor herhaling vatbaar en wij gaan in de zomer weer mee als wij meer buiten kunnen zien.

Beoordeling gegeven door Sam.

Teleurstelling
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 13-12-2019

Datum beoordeling: 14 december 2019

Reisgezelschap: met partner

Helaas was onze ervaring verre van geweldig. We zaten in een andere wagon dan de normale wagon omdat die allemaal vol zaten. We zaten daar met 2 andere tafeltjes. Los van het feit dat deze wagon lang niet zo gezellig was, werden we ook echt vergeten door het personeel. Heel lang wachten voordat er weer iemand kwam om een drankje te bestellen. We vertrokken vanaf Nijmegen naar Tilburg en terug. Ons eten kwam rond half 10 toen we al bijna weer terug waren in Nijmegen. Het nagerecht moest snel nog gehaald worden toen we station Nijmegen al binnen reden. Tijdens het lange wachten kwam er niemand voor uitleg of om een klein tussengerechten of zo te brengen. Het eten was nog de grootste desillusie. 2 uitgedroogde kleine stukjes vis, een wortel en een stukje pastinaak en een aardappelgratin die wij nog het meest smaakvol vonden. Doordat het donker was was er buiten natuurlijk ook niks te zien en hebben we eigenlijk 2 uur lang in een ongezellige coupé zitten wachten op een klein smakeloos gerecht. We kregen de drankjes uiteindeljk wel op hun eigen initiatief van het huis, want zelf hadden ze blijkbaar ook wel door dat het voor ons geen leuke ervaring was.

Beoordeling gegeven door Juul.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 07-12-2019

Datum beoordeling: 9 december 2019

Reisgezelschap: met vrienden

Na het faillissement was er veel onduidelijkheid en wisten we niet wat we konden verwachten. Het overtrof onze verwachtingen.

Beoordeling gegeven door Lia Visser.

Geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15-11-2019

Datum beoordeling: 21 november 2019

Reisgezelschap: met partner

Ik ben vrijdag met m'n vriend meegeweest. Heel toepasselijk bijna de trein gemist, maar we zijn opgevangen door Dafne en haar team en hebben genoten van de rit. De trein reed van Haarlem richting Alkmaar en Amsterdam en was twee uur onderweg. Heel bijzonder om in een rijdende sfeervolle trein te dineren. Eten was lekker, en meer dan genoeg. Volgende keer komen we zeker weer!

Beoordeling gegeven door Rob.

Dinner Train Haarlem
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-11-2019

Datum beoordeling: 18 november 2019

Reisgezelschap: met partner

Wij hadden de Dinner train van 17.08 op vrijdag te Haarlem. Bij binnenkomst op het station kwam de trein net aanrijden. Mooi gezicht om te zien. Wij zaten in coupé 2 en deze was goed gevuld, er waren twee vriendelijke bedieningsmedewerkers die beide hun best deden en het ons goed naar de zin maakten. Tevens liep er een meneer door de trein die bij elke tafel een praatje komt maken, zeer gewaardeerd! Menu is hartstikke prima, lekker gegeten en gedronken tijdens de reis met de diner train. Moeite waard om te doen

Beoordeling gegeven door Gert Stuifland.

Top Evenement !!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2 november

Datum beoordeling: 6 november 2019

Reisgezelschap: met vrienden

Geweldige festijn. Mensen met passie, mooie trein, lekker eten, persoonlijke aandacht en prima prijs/kwaliteit verhouding. Jammer dat veel recensies op deze site niet conform de realiteit zijn. Zeker aan te bevelen

Beoordeling gegeven door Gon .

Echte hospitality!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 02-11-2019

Datum beoordeling: 6 november 2019

Reisgezelschap: met vrienden

Geweldige sfeer, leuk ingericht en bediening en kok die duidelijk hart heeft voor de zaak! Gezellige manager met product kennis. Een plek om terug te komen.

Beoordeling gegeven door M. Tulp.

Culinaire droomreis
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2-11-2019

Datum beoordeling: 6 november 2019

Reisgezelschap: met partner

Prachtige ervaring van de sfeer van uitgebreid eten in de trein. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Eten en wijn prima. Prijs/kwaliteit goed. Aanrader!

Beoordeling gegeven door G van de Put.

Geslaagde avond
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 26-10-2019

Datum beoordeling: 30 oktober 2019

Reisgezelschap: met vrienden

Na een eerdere redelijke ervaring vanaf Utrecht, afgelopen weekend gereserveerd voor 's-Hertogenbosch. Op het station goed ontvangen en begeleidt naar onze plaatsen. Wat opviel was dat het rustiger en professionele overkwam t.o.v. verleden keer. Dat uitte zich in prima service en een goed diner. Bediening wat onwennig maar vriendelijk en gast gericht. Complimenten naar de nieuwe organisatie. Zeker voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Ben Streefkerk.

Nieuwe eigenaar = top avond
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26-10-2019

Datum beoordeling: 27 oktober 2019

Reisgezelschap: met partner

Gisteren met de openingsrit van de Dinner train meegeweest. Aangezien het aantal negatieve reacties toch een beetje op onze hoede geweest, achteraf gezien totaal niet eens mer wat hieronder geschreven staat. Dus ik denk dat de nieuwe exploitant toch een verbetering is voor dit leuke uitje. Eten was genoeg en smaakte lekker, bediening was uiterts vriendelijk en de persoonlijke aandacht van de manager werd door ons zeer op prijs gesteld. Bram en de rest van het personeel bedankt voor de leuke avond!!

Beoordeling gegeven door P. Gijsbrecht.