1

Beoordelingen Dinner Train

Uiteten op een ludieke wijze
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14-4-2024

Datum beoordeling: 15 april 2024

Reisgezelschap: met partner

Op een unieke/ ludieke manier uiteten? Tijdens het eten raast Nederland aan je voorbij. Heel leuk concept voor ieder wat wils. Aanrader

Beoordeling gegeven door Teun Molenaar.

Fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 04-02-2024

Datum beoordeling: 4 februari 2024

Reisgezelschap: met partner

Voor mijn verjaardag dit geboekt i.p.v. het standaard uit eten in een restaurant en het was fantastisch. Het feestpakket erbij geboekt en ik kreeg een handgeschreven kaartje erbij, het zijn de kleine dingen die het doen. Het eten was heerlijk , de service was erg goed en de beleving was leuk. Al met al een aanrader om eens te doen!

Beoordeling gegeven door Anika.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 09-12-2023

Datum beoordeling: 9 december 2023

Reisgezelschap: met partner

Heerlijke treinreis gehad. Geweldig eten, heerlijke wijnen, leuke bediening. Top. Leuk om kado te krijgen en te geven.

Beoordeling gegeven door Jacqueline .

Super!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2-10-23

Datum beoordeling: 25 oktober 2023

Reisgezelschap: met partner

Alles was super! Netjes en lekker eten. Goed verzorgd en goede service. Zeker een aanrader voor anderen.

Beoordeling gegeven door Stephanie van Bergen.

Genoten!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 21-10-2023

Datum beoordeling: 24 oktober 2023

Reisgezelschap: met partner

Ik kan Dinner Train van harte aanbevelen want dit is weer eens iets heel anders. Heerlijk door Nederland treinen en verwend worden door super vriendelijk personeel met heerlijke gerechten en wijnen. Wij gaan zeker op herhaling. ???

Beoordeling gegeven door Jan van Bergen.

Aanrader!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14 oktober

Datum beoordeling: 17 oktober 2023

Reisgezelschap: gezin

Geweldig idee. Wij hadden een onvergetelijke middag /avond. Eten was heerlijk, aardige personeel aan boord,en heerlijke sfeer. Wij hopen dat dit concept ook voor langer blijft bestaan en ons zie je zeker terug!

Beoordeling gegeven door HK.

Zeer leuk!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13-10-2023

Datum beoordeling: 16 oktober 2023

Reisgezelschap: met partner

Wat een super leuke ervaring met een heerlijk menu!

Beoordeling gegeven door Henrie dumoulin.

Zeer slecht
1 11111

Bezoekdatum: 29 sept 2023

Datum beoordeling: 29 september 2023

Reisgezelschap: met vrienden

Onbegrijpelijk dat Dinner Train gemiddeld nog een voldoende scoort! Met 3 personen namen wij het Spaanse Tapa menu inclusief wijn en bier arrangement. De persoon die voor het bier arrangement had gekozen werd ‘vergeten’ en moest vragen om zijn drankje. De wijn werd in zeer karige hoeveelheden geserveerd waarbij halverwege het dinner de serveerster vergeten was dat we een wijn- en bier arrangement hadden besteld en we dus opnieuw om onze drankjes moeste vragen. De tappa’s waren matig tot slecht en zeker niet de prijs waard die we ervoor betaald hadden. Voor 110 euro pp mag je toch wel een beetje kwaliteit verwachten… Dit was wat ons betreft een dieptepunt op het gebied van prijs kwaliteit verhouding en dus een ervaring om snel te vergeten en noooit meer over te doen.

Beoordeling gegeven door Frans.

Teleurstellend
1 11111

Bezoekdatum: 21 augustus 2023

Datum beoordeling: 11 september 2023

Reisgezelschap: met vrienden

Voor een prijs van meer dan € 100,00 per persoon, per arrangement mag je wel wat verwachten, toch? Het gebodene is zwaar onder de maat. In de rumoerige trein is conversatie haast onmogelijk. Het dinner... Over smaak kun je twisten, dat snap ik maar: De 1e gang (Linzensoep) De serveerster komt met 2 borden en een kan. Zet zet de borden neer en schenkt de soep in. De eerste krijgt alleen het water van de soep zonder linzen en de tweede krijgt alle linzen met bijna geen vocht. Probeer dan maar eens in een rijdende schommelende trein deze lauw warme soep te eten. Hoe kom je op het idee dit te serveren. 2e gang Vlees. Nou vlees...er werd gezegd runderrollade in een wortel saus. Jummie. Het eerste hapje was een teleurstelling. Niks runderrollade...een vreemde substantie, die naar kip smaakte...maar dan wel kip die vermalen is en met bindmiddel tot een perfect ronde schijf is samengedrukt. Bij het verder ontleden van deze schijf kwam ik nog wat harde stukken tegen die ik niet thuis kon brengen. Het leek nog het meeste op een stuk vlees dat ik vroeger aan mijn honden voerde. Toch even de serveerster erbij gehaald. "U zei toch...runderrollade??" Ze is nog gaan vragen aan het hoofd van onze wagon wat er op ons bord lag, maar helaas wist die persoon ook niet wat op ons bord lag...Echt onacceptabel als vlees bij een dinner. We zaten toch in de DINNER TRAIN???? De hoeveelheid aardappelgratin paste in 1 eetlepel en als groente een maïskolf....nou een stukje van een maiskolf. 3 cm hoog. 3e gang. Het toetje was oke. Het bijgeboekt wijnarrangement is ook niet super. 1 goede en 2 zeer middelmatige wijnen en zeer kleine hoeveelheden. Bij dit uitje hadden we een aantal zakenpartners uitgenodigd. We hebben ons kapot geschaamd. Eens en nóóit meer.

Beoordeling gegeven door Peter de Vries.

In een woord ‘geweldig’
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10-09-2023

Datum beoordeling: 10 september 2023

Reisgezelschap: met partner

Heel leuk, zeker als je van treinen houdt! Goede informatie, vriendelijk en behulpzaam personeel. het eten was heerlijk en verrassend. Zeker een aanrader om eens mee te maken! Ga het vast nog eens doen

Beoordeling gegeven door Giel.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 03-09-2023

Datum beoordeling: 5 september 2023

Reisgezelschap: met partner

Wat een top ervaring! Heerlijk eten, goede service, lekkere sfeer en leuk om rond te rijden. Elke hap een ander uitzicht, heel gaaf!

Beoordeling gegeven door Sanne.

Geannuleerd
1 11111

Bezoekdatum: 24-6-2023

Datum beoordeling: 26 juni 2023

Reisgezelschap: met partner

De trip was geboekt als een verrassing. Email met reisgegevens en QR code voor toegang tot het station hebben we nooit ontvangen. Een paar uur voor vertrek kregen we een email dat onze rit niet uitgevoerd kon worden. Dat was een grote domper.

Beoordeling gegeven door A van den Berg.

Teleurstellend
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 04-06-2023

Datum beoordeling: 5 juni 2023

Reisgezelschap: met vrienden

Vanaf Apeldoorn vertrokken voor 1e klas diner voor 4 gasten. Het concept zou fantastisch kunnen werken, maar deed dit niet, ondanks de vriendelijke meisjes die ons welkom heetten en bedienden tijdens de reis. Op tafel lagen bij plaatsnemen aan tafel inmiddels 4 hele kleine, bleke harde broodjes met twee smeerseltjes (wél lekker overigens). Waarom niet gewoon wat stokbrood wit en bruin? Het voorgerecht was zalm met rösti, zoals was aangekondigd op de website. Het hoofdgerecht, aangegeven op de website, zou Angus steak zijn, maar was plotseling veranderd in een stooflapje van kalkoen waarvan de helft door zeen en vet niet werd opgegeten met een sausje er overheen. De aubergine véél te gaar, een bietenmacaron en pompoencrème. Het toetje was een kant en klaar bavaroisgebakje van verschillende chocoladelaagjes (wél lekker). Alles bij elkaar was de hoeveelheid niet voldoende. Een bezoekje aan het toilet deed alles nog verder teniet. Natuurlijk is het in een trein behelpen, maar het gebruikte toiletpapier lag al in een grote berg in en op de toiletemmer en op de grond. Om 16.30 uur (éérste rit van de dag) was onze tafelgenoot de 2e gast van onze coupé die hiervan gebruik maakte. Niet nagekeken en schoongemaakt vóór vertrek? Al met al is de prijs/kwaliteit verhouding niet toereikend. Heel jammer! Het "diner" werd er doorheen gejast. Om 17.45 uur was het klaar, terwijl de reis nog ruim drie kwartier duurde. Er werd wel alle tijd uitgetrokken om de dranken tijdens het eten en na afloop te verkopen. De officiële website van Dinner Train doet alles anders beloven..... Met een beetje decorum zou het al een stuk opknappen.

Beoordeling gegeven door Anita Gerritsen.

Zeer matig
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 28-05

Datum beoordeling: 29 mei 2023

Reisgezelschap: met partner

Diner zeer zeer matig. In de Horeca noemen we dit soort diners.... het er doorheen stampen. Mijn zgn. Angus Steak was bovendien erg taai! Service correct en vlot. Witte wijnen waren niet koud. Waarom niet via de video schermen info over de plaatsen die gepasseerd worden? De stem van de conducteur(?) was nauwelijks te verstaan.

Beoordeling gegeven door Chr van der Linde.

Wij hebben genoten
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-05-2023

Datum beoordeling: 23 mei 2023

Reisgezelschap: met partner

Afgelopen weekend in Den Bosch vertrokken met de Dinner Train. Mijn vrouw en ik hebben genoten van de hele ervaring. Eten was hartstikke prima en goed op smaak. Wijnen die we erbij hadden waren ook lekker. Binnenkort gaan we nog een keer mee vanuit Utrecht :)

Beoordeling gegeven door Gieljan.

Prijs kwaliteit verhouding echt niet voldoende. Be
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 28 april

Datum beoordeling: 29 april 2023

Reisgezelschap: met partner

Prijs/kwaliteit ver te zoeken. Voorgerecht beetje rösti met 2 kleine stukjes gerookte zalm. Hoofd was sucade met stuk zeen weinig anders erbij. Desert was prima. Wijn helaas ook ver onder de maat. bedienig prima Maar voor zoveel geld verwacht ik wel wat meer!

Beoordeling gegeven door Wilma Jansen-de Haan.

Teleurstelling !!!
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 14 april 2023

Datum beoordeling: 16 april 2023

Reisgezelschap: met vrienden

Geen aanrader. Na een zeer goede ervaring in de hoftramm dit geprobeerd. Wat een teleurstelling. Hoewel de bediening goed en vriendelijk was, viel het eten erg tegen. Twee kleine stukjes zalm op een stukje rösti. Het hoofdgerecht, black angus’ was erg matig (zeen en vet) en weinig. Het dessert was goed. Ik hoef geen vol bord, maar ging nu met honger huiswaarts. Op meerdere tafels werd hier over geklaagd en er werd op diverse tafels na het dessert nog maar nog een kaasplankje besteld. Thuis nog maar zakje chips opengetrokken. Nooit meer !!!

Beoordeling gegeven door O.de Vroedt.

Prijs/kwaliteit slecht!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 15-04-2023

Datum beoordeling: 15 april 2023

Reisgezelschap: met partner

Veel en veel te duur voor wat je krijgt. Wel leuke ervaring maar eten liet echt te wensen over.

Beoordeling gegeven door MV.

Schamele ervaring
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 08-04-2023

Datum beoordeling: 8 april 2023

Reisgezelschap: met partner

De treinreis was comfortabel en de route ging door mooie bos gebieden. De wijnen waren lekker. Het eten was echter veruit te weinig. Een uitgedroogde en daardoor erg harde aardappelrosti ter grootte van een melba toastje met 2 blokjes gerookte zalm erop als voorgerecht. Het hoofdgerecht was een sukade lapje met een stukje aubergine van 3x5 cm. Een bieten soufflé ter grootte van een poffertje en 2 stengels waterkers. Dat was het. Toetje was een mango mouse met meringue. Goed van smaak maar het is echt geen volwaardige maaltijd. We misten gewoon iets van groenten of een salade en iets van een frietje of wat pasta ofzo. Eerste keer in ons leven dat we na een diner nog fastfood zijn gaan halen….. teleurgesteld dus. En zeker geen waar voor je geld.

Beoordeling gegeven door Klein.

Eten slecht
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 02 04 2023

Datum beoordeling: 3 april 2023

Reisgezelschap: met partner

prijs/kwaliteit van het 1ste klas dinner, zeer slecht. Black Angus was niet te eten, taai, droog en vol met zeen, ik weet echt wel hoe een black Angus stuk vlees hoort te zijn en te smaken. Het uitzicht daar konden wij niet van genieten, er zat condens op het raam, (tafel 6, wagon 5) wat niet weg ging(raam lek, denk ik?). Het wijn arrangement was ok. De bediening, aardig meisje. Voor een bedrag van 230 euro had ik me er wel iets meer van voorgesteld. Nee, dinner train, jullie hebben de plank volledig mis geslagen wat mij betreft, het concept is leuk bedacht maar geef de mensen dan wel waar voor hun geld!

Beoordeling gegeven door A.A. Roose.

Super gezellig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11-3-2023

Datum beoordeling: 12 maart 2023

Reisgezelschap: met partner

Je hebt een mooi uitzicht vanuit de trein terwijl je ondertussen geniet je van een heerlijk diner. Het personeel is erg vriendelijk en legt goed uit wat je te eten krijgt.

Beoordeling gegeven door Petronella.

Aanrader!!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 3-3-2023

Datum beoordeling: 4 maart 2023

Reisgezelschap: met partner

Was een echte aanrader! Super lekker gegeten en gedronken. Aardige bediening. Super leuke ervaring. Mooie trein.

Beoordeling gegeven door Danielle.

6
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 12-11-2022

Datum beoordeling: 16 november 2022

Reisgezelschap: met vrienden

De treinreis was heel bijzonder . De bediening uitstekend maar het diner viel erg tegen .

Beoordeling gegeven door Nelly.

Te grappig!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 17 september 2022

Datum beoordeling: 20 september 2022

Reisgezelschap: met partner

Hebben we een leuke rit gehad met de Dinnertrain vroeg de organisatie aan ons ... Nou, we hebben zéker een leuke rit gehad. In 2.5 uur een rondje gemaakt van pakweg 175 km. via Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem en Utrecht weer richting Amersfoort. Onder het genot van lekkere hapjes en drankjes(!) genoten we van zeer afwisselende uitzichten. Van een stadse omgeving , langs de bossen van de Veluwe, over de IJssel en langs weilanden weer terug naar ons startpunt. Tijd genoeg om rustig te eten en koffie met een bonbon en een likeurtje in een likeurglaasje hadden we ook nog op prijs gesteld ... ;0) Mogen we 1 tip geven? We hadden het leuk gevonden als we op het computerscherm hadden kunnen volgen waar we op dat moment waren - met af een toe een highlight van een bezienswaardigheid o.i.d. er tussendoor! Was het leuk? Ja, het was "gewoon té grappig!". Graag tot een volgende keer!

Beoordeling gegeven door de Groot.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 17-08-2023

Datum beoordeling: 18 september 2022

Reisgezelschap: met partner

super beleving en een geweldig uitje. Net anders dan een gewoon restaurant, hele fijne en aardige bediening,en het diner zelf was super lekker, en gevarieerd. En een hele leuke treinrit gehad van 2 en half uur.

Beoordeling gegeven door R.Smoorenburg.

Genoten!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24-06-2022

Datum beoordeling: 25 juni 2022

Reisgezelschap: met partner

Na drie of misschien wel vier jaar eindelijk mogen genieten van deze bijzondere belevenis. Goed eten, vriendelijke bediening en de route wisten we niet…. Door de stad waar we begonnen met Dubbel-Op, Lelystad…waar we eindigden, Almere en waar we geboren zijn, Amersfoort. De symboliek in het jaar van ons 40 jarig huwelijk..

Beoordeling gegeven door Arie Van der Mee.

fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18-05-2022

Datum beoordeling: 6 juni 2022

Reisgezelschap: gezin

een hele leuke rit met leuk uitzicht. lekker eten en vriendelijk personeel

Beoordeling gegeven door Jeroen.

Unieke ervaring
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 3-6-2020

Datum beoordeling: 4 juni 2022

Reisgezelschap: met partner

Wat een leuke ervaring! Een relaxte treinreis met een mooie route, vriendelijk personeel en lekker eten.

Beoordeling gegeven door Nobody60.

Het was super!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27-05-2022

Datum beoordeling: 28 mei 2022

Reisgezelschap: met partner

De vraag prijs/kwaliteit krijgt van ons een 9. Dit is alleen omdat het voor de klanten natuurlijk altijd goedkoper zou kunnen. (smile) Bediening en het eten was voor ons een 10. De dames waren heel attend en aardig. Met een super lach op hun gezicht. Normaal zijn we daar niet scheutig mee maar dit was het echt wel waard. Wij hadden ook een wijnarrangement erbij genomen. Normaal ben ik van de rode wijnen. Bij mijn gerechten waren allemaal witte wijnen en ja, ze pasten echt goed bij de gerechten en ik vond ze ook heel smakelijk. We hadden ook nog eens het zonnetje mee waardoor het ook fijn was naar buiten te kijken. We kwamen langs plaatsen die we ook kenden, dat was ook heel leuk. Helaas kan ik geen foto plaatsen.

Beoordeling gegeven door Jannie Rutten.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22-5-2022

Datum beoordeling: 23 mei 2022

Reisgezelschap: met partner

Het was een leuke ervaring. Alles was goed verzorgd, eten was prima. Zeer blij dat er rekening was gehouden met vooraf opgegeven " allergie". De oude wagons geven wel veel lawaai, maar dat nemen we voor lief

Beoordeling gegeven door Hoveling.

Dinner Train: DOEN!!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 mei 2022

Datum beoordeling: 2 mei 2022

Reisgezelschap: met partner

De rit met de Dinner Train was een fantastische ervaring, die ik graag iedereen aanbeveel. Na het instappen werden we keurig ontvangen door twee zeer vriendelijke gastvrouwen. We vertrokken keurig op tijd vanaf station Den Haag Holland Spoor. De zitplaatsen waren voldoende ruim. De ruim 2 uur durende treinrit was zeer aangenaam. De trein reed niet al te snel, zodat we ook goed naar buiten konden kijken om te genieten van het landschap. Hiernaast werd er een voortreffelijk diner geserveerd, vergezeld door bijpassende wijnen of bieren. Het enige wat we misten was de mogelijkheid om een likeurtje o.i.d. bij de koffie te bestellen.

Beoordeling gegeven door Gerlof.

Geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30 april 2022

Datum beoordeling: 30 april 2022

Reisgezelschap: gezin

Een vriendelijk onthaal bij binnenkomst. De route werd verteld en het enthousiasme van de mensen spatte ervan af. Lekker eten en drinken . En een leuke treinroute .

Beoordeling gegeven door jjschruijer@gmail.com .

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 3 april 2022

Datum beoordeling: 4 april 2022

Reisgezelschap: met partner

Heel vriendelijk servicegericht personeel. Heerlijk eten. Een leuke treinreis, voor ons bepaalde stukken nostalgie. Het restaurant zag er verzorgd en schoon uit. Wij waren aangenaam verrast.

Beoordeling gegeven door Maria de Graaf.

Het was in een woord geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20 maart

Datum beoordeling: 21 maart 2022

Reisgezelschap: met partner

We hebben een heerlijke avond gehad lekker eten en drinken en op en neer naar Nijmegen gereden. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam en het was zeer goed geregeld

Beoordeling gegeven door I.B. Lelieveld Baltussen .

Bijzonder avondje uit
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19-03-2022

Datum beoordeling: 20 maart 2022

Reisgezelschap: met partner

Wat een geweldige avond hebben wij gehad. Van Eindhoven, Den Bosch , Oss, Nijmegen terug naar Eindhoven. Gezellige sfeer in de trein. En een goed diner. Een Marokkaanse soep, lekker hammetje (je kan ook kiezen voor vis of vega. Vooraf geef je dit door) en afsluitend met een dessert om te smullen. Echt een bijzonder avondje uit

Beoordeling gegeven door Lisanne.

Een bijzondere ervaring !
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 12 maart 2022

Datum beoordeling: 14 maart 2022

Reisgezelschap: met partner

We zaten om 18:30 uur in de trein en helaas werd het al snel donker. Nu zagen we steeds ons spiegelbeeld in de ramen en dat is wel jammer. Beter om in het voorjaar of zomermaanden te gaan. Het concept zelf is super leuk. Verwacht geen culinaire hoogstandje maar het was lekker eten. Ik ga zeker nog een keer hobbelen met de trein en zorgen dat ik niet morst met het inschenken van het water. Verder een gezellige avond gehad, door fijn gezelschap en een bijzonder eetgelegenheid !!!

Beoordeling gegeven door Judith.

Geweldige ervaring!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23-10-2021

Datum beoordeling: 24 oktober 2021

Reisgezelschap: met partner

Wij hadden voor een Dinnertrain-rit geboekt vanuit Amsterdam. Door een stommiteit misten we de trein… Toen we dat aan Dinnertrain lieten weten, konden we zonder problemen met de rit mee die het weekend daarna uit Rotterdam zou vertrekken. Wat een fantastische service! En de rit zelf was geweldig; heerlijk eten, prima wijnen en een enorm gastvrije en vrolijke bediening. Om al lekker etend door het Nederlandse landschap te zoeven is een ervaring om nooit te vergeten. Warm aanbevolen! Marjan Stalknecht en Peter Stöve, Amstelveen.

Beoordeling gegeven door Peter Stöve.

SUPER
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16 oktober 2021

Datum beoordeling: 18 oktober 2021

Reisgezelschap: met partner

Wat geef je aan je man voor zijn 60e verjaardag als je alles al hebt? Een etentje maar dan even anders dan normaal. Wat hebben wij genoten van deze rit. Bij aankomst op Amsterdam Centraal stond de trein al klaar. Het was al genieten om langs de sfeervolle wagons te lopen. Het eten en niet te vergeten de bediening was geweldig. Ook de voorinformatie met tijden ed was heel goed geregeld. Hoop binnenkort een x met ons hele gezin te gaan.

Beoordeling gegeven door Visser.

Een lekkere en leuke ervaring bij de Dinner Train
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 14-03-2020

Datum beoordeling: 16 maart 2020

Reisgezelschap: met partner

Vorig weekend gezellig vanaf Amersfoort via Deventer en Zwolle gereisd met de Dinner Train. Het eten was erg lekker, het uitzicht fantastisch en de ervaring was erg leuk. De prijs is wat aan de hoge kant, maar je krijgt er wel wat moois voor terug. Ik ga zeker weer een keertje mee, waarschijnlijk vanaf een andere startplaats zodat ik ook andere delen van Nederland kan zien onder het genot van een wijntje. Het beeldscherm wat gebruikt wordt in de trein wordt nu vooral voor marketing gebruikt. Misschien dat dit scherm ook gebruikt kan worden om de route te tonen en wat leuks over de locatie. En misschien is een Lunch Train een goed idee? Want dan is het gegarandeerd licht onderweg.

Beoordeling gegeven door Bart.

Fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 6 maart 2020

Datum beoordeling: 8 maart 2020

Reisgezelschap: met partner

Eindelijk de trein als een ontspanning beleefd. Niet het haastige reizen van alledag, maar een uiterst vriendelijk begeleide reis langs bekende steden onder het genot van een prima verzorgd en heerlijk smakend diner. Wat ons betreft wordt dit in het najaar herhaald.

Beoordeling gegeven door G.v.Asseldonk.

Top
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25 januari 2020

Datum beoordeling: 28 januari 2020

Reisgezelschap: met partner

Stijlvol diner in een luxe trein en restauratiewagons. Bediening was meer dan uitstekend! Attent dat er wegens mijn verjaardag nog een fles wijn cadeau werd gedaan. Mooi diner - heerlijke soep - prima hoofdgerecht - lekker dessert aangevuld met een prima wijnassortiment.

Beoordeling gegeven door Hans Timmermans.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20 december 2019

Datum beoordeling: 3 januari 2020

Reisgezelschap: met vrienden

Super gezellig in de trein. Leuke bediening en lekker eten. Een belevenis en weer eens wat anders om te doen.

Beoordeling gegeven door Aad Brizee.

Gezellig avondje uit
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21-12-2019

Datum beoordeling: 23 december 2019

Reisgezelschap: met partner

De trein vertrok vanuit station Tilburg, op het perron werden wij al ontvangen door de maitre Bram. vriendelijke en charmante meneer die zijn vak uitstekend verstaat. Goede ontvangst door de rest van het personeel aan boord van de trein. Menu begon met een lekkere pompoensoep die je zelf aan tafel kan schenken, in de soepborden op tafel zat wat creme fraiche, nootjes en gesneden bosui. Goede soep om te beginnen en zeer smaakvol. Erna hadden wij voor het vlees menu gekozen. Alles was goed op smaak gebracht en vlees was heerlijk mals, aanrader! Tot slot kregen wij een warm appeltaartje uit de oven met vanillesaus en frambozen saus. Sfeer in de rijtuigen was fijn, kon elkaar goed verstaan. Het personeel was zeer attent en vriendelijk. Voor herhaling vatbaar en wij gaan in de zomer weer mee als wij meer buiten kunnen zien.

Beoordeling gegeven door Sam.

Teleurstelling
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 13-12-2019

Datum beoordeling: 14 december 2019

Reisgezelschap: met partner

Helaas was onze ervaring verre van geweldig. We zaten in een andere wagon dan de normale wagon omdat die allemaal vol zaten. We zaten daar met 2 andere tafeltjes. Los van het feit dat deze wagon lang niet zo gezellig was, werden we ook echt vergeten door het personeel. Heel lang wachten voordat er weer iemand kwam om een drankje te bestellen. We vertrokken vanaf Nijmegen naar Tilburg en terug. Ons eten kwam rond half 10 toen we al bijna weer terug waren in Nijmegen. Het nagerecht moest snel nog gehaald worden toen we station Nijmegen al binnen reden. Tijdens het lange wachten kwam er niemand voor uitleg of om een klein tussengerechten of zo te brengen. Het eten was nog de grootste desillusie. 2 uitgedroogde kleine stukjes vis, een wortel en een stukje pastinaak en een aardappelgratin die wij nog het meest smaakvol vonden. Doordat het donker was was er buiten natuurlijk ook niks te zien en hebben we eigenlijk 2 uur lang in een ongezellige coupé zitten wachten op een klein smakeloos gerecht. We kregen de drankjes uiteindeljk wel op hun eigen initiatief van het huis, want zelf hadden ze blijkbaar ook wel door dat het voor ons geen leuke ervaring was.

Beoordeling gegeven door Juul.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 07-12-2019

Datum beoordeling: 9 december 2019

Reisgezelschap: met vrienden

Na het faillissement was er veel onduidelijkheid en wisten we niet wat we konden verwachten. Het overtrof onze verwachtingen.

Beoordeling gegeven door Lia Visser.

Geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15-11-2019

Datum beoordeling: 21 november 2019

Reisgezelschap: met partner

Ik ben vrijdag met m'n vriend meegeweest. Heel toepasselijk bijna de trein gemist, maar we zijn opgevangen door Dafne en haar team en hebben genoten van de rit. De trein reed van Haarlem richting Alkmaar en Amsterdam en was twee uur onderweg. Heel bijzonder om in een rijdende sfeervolle trein te dineren. Eten was lekker, en meer dan genoeg. Volgende keer komen we zeker weer!

Beoordeling gegeven door Rob.

Dinner Train Haarlem
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-11-2019

Datum beoordeling: 18 november 2019

Reisgezelschap: met partner

Wij hadden de Dinner train van 17.08 op vrijdag te Haarlem. Bij binnenkomst op het station kwam de trein net aanrijden. Mooi gezicht om te zien. Wij zaten in coupé 2 en deze was goed gevuld, er waren twee vriendelijke bedieningsmedewerkers die beide hun best deden en het ons goed naar de zin maakten. Tevens liep er een meneer door de trein die bij elke tafel een praatje komt maken, zeer gewaardeerd! Menu is hartstikke prima, lekker gegeten en gedronken tijdens de reis met de diner train. Moeite waard om te doen

Beoordeling gegeven door Gert Stuifland.

Top Evenement !!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2 november

Datum beoordeling: 6 november 2019

Reisgezelschap: met vrienden

Geweldige festijn. Mensen met passie, mooie trein, lekker eten, persoonlijke aandacht en prima prijs/kwaliteit verhouding. Jammer dat veel recensies op deze site niet conform de realiteit zijn. Zeker aan te bevelen

Beoordeling gegeven door Gon .

Echte hospitality!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 02-11-2019

Datum beoordeling: 6 november 2019

Reisgezelschap: met vrienden

Geweldige sfeer, leuk ingericht en bediening en kok die duidelijk hart heeft voor de zaak! Gezellige manager met product kennis. Een plek om terug te komen.

Beoordeling gegeven door M. Tulp.

Culinaire droomreis
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2-11-2019

Datum beoordeling: 6 november 2019

Reisgezelschap: met partner

Prachtige ervaring van de sfeer van uitgebreid eten in de trein. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Eten en wijn prima. Prijs/kwaliteit goed. Aanrader!

Beoordeling gegeven door G van de Put.

Geslaagde avond
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 26-10-2019

Datum beoordeling: 30 oktober 2019

Reisgezelschap: met vrienden

Na een eerdere redelijke ervaring vanaf Utrecht, afgelopen weekend gereserveerd voor 's-Hertogenbosch. Op het station goed ontvangen en begeleidt naar onze plaatsen. Wat opviel was dat het rustiger en professionele overkwam t.o.v. verleden keer. Dat uitte zich in prima service en een goed diner. Bediening wat onwennig maar vriendelijk en gast gericht. Complimenten naar de nieuwe organisatie. Zeker voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Ben Streefkerk.

Nieuwe eigenaar = top avond
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26-10-2019

Datum beoordeling: 27 oktober 2019

Reisgezelschap: met partner

Gisteren met de openingsrit van de Dinner train meegeweest. Aangezien het aantal negatieve reacties toch een beetje op onze hoede geweest, achteraf gezien totaal niet eens mer wat hieronder geschreven staat. Dus ik denk dat de nieuwe exploitant toch een verbetering is voor dit leuke uitje. Eten was genoeg en smaakte lekker, bediening was uiterts vriendelijk en de persoonlijke aandacht van de manager werd door ons zeer op prijs gesteld. Bram en de rest van het personeel bedankt voor de leuke avond!!

Beoordeling gegeven door P. Gijsbrecht.