1

Beoordelingen Lush CS Amsterdam

Een feestje
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 7 mei 2023

Datum beoordeling: 8 mei 2023

Reisgezelschap: alleenreizend

Ik ben op 7 mei 2023 heel vriendelijk, rustig en kundig geholpen door Mara. Ze nam de tijd en gaf goede adviezen. Sowieso mooie producten.

Beoordeling gegeven door Joyce.

Begripvol en vriendelijk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30-07-2021

Datum beoordeling: 30 juli 2021

Reisgezelschap: alleenreizend

Op zoek naar cadeau voor mijn moeder, aan de telefoon met mijn zus om samen te beslissen. Ik ben autistisch en besefte dat doordat er veel geuren waren, ik mijn zusje niet kon vertellen hoe een product rook (want ik ruik het dan allemaal door elkaar). Toen ik aan de winkelmedewerkers vroeg of zij me konden beschrijven wat de geuren waren, heeft een winkelbediende de hele winkel met me doorgelopen om alles dat we overwogen precies aan mij en mijn zus (over de telefoon) uit te leggen. Ik had ook al heel veel fijne reacties en hulp gekregen op eerdere vragen. Het is duidelijk dat deze winkelmedewerkers heel goed begrijpen hoe belangrijk toegankelijkheid is en hoe zij dat kunnen verbeteren. Absoluut hele fijne klantbehandeling. Daar mogen veel andere winkels van leren, want vaak als ik aangeef autisme te hebben gaan mensen op me neer kijken of vinden ze me zielig. Hier snapten ze heel goed dat ik gewoon een volwassene ben en dat ik prima zelf kan aangeven waar ik behoefte aan heb. Winkelen is nog nooit eerder zo comfortabel, fijn, vriendelijk en stress-loos voor me geweest. Ik ben heel erg dankbaar.

Beoordeling gegeven door Alexis.

Fantastische Lush ervaring
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10-08-2020

Datum beoordeling: 10 augustus 2020

Reisgezelschap: alleenreizend

Ik ben vanmiddag geholpen door Christien. Zo kundig, zo vrolijk en persoonlijk. Ze had duidelijk plezier in haar werk en heeft ervoor gezorgd dat ik niet gewoon eff wat kocht maar echt een luxe lush ervaring kreeg. Voelde mij net een prinses behandeld. Dikke pluim voor haar. Samen met haar 2 collega’s stond ik dansend af te rekenen. Wat een feest! Dankjewel Christien!

Beoordeling gegeven door Farell/rellie.