noord-holland

Noord Holland Winkelen (45)

CP113

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - CP113 - aan de Czaar Peterstraat 113 - is een creatieve conceptstore met kleding, vintage meubels en een koffiecafé.

's maandags gesloten

entree vanaf € 2,00

Winkelcentrum de Mare

ALKMAAR, NOORD-HOLLAND - Winkelcentrum de Mare heeft bijna honderd winkels en is daarmee dé winkelboulevard van Alkmaar. Bovendien zijn er meer dan duizend gratis parkeerplaatsen.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag

gratis toegang

Shoppingcenter Magna Plaza

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Shoppen in stijl, dat doe je in het Amsterdamse Magna Plaza. Naast een ruim aanbod van hippe kledingwinkels en een gezellig café wordt hier ook wel eens kunst geëxposeerd, zoals de gekleurde olifanten van Elephant Parade.

elke dag geopend

entree gratis

Winkelen in Amsterdam - Utrechtsestraat

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Waar kun je beter winkelen dan in Amsterdam, onze veelzijdige hoofdstad? Ontdek de in het oog springende winkels in de Utrechtsestraat. Deze winkels zijn gespecialiseerd in onder meer lifestyle, interieur, cadeaus, muziek en literatuur.

elke dag geopend

gratis toegang

Dille & Kamille Hilversum

HILVERSUM, NOORD-HOLLAND - Robuuste eenvoud is het handelsmerk van Dille & Kamille. In deze winkel in Hilversum vind je mooie hebbedingetjes voor in huis, tuin en keuken, gemaakt van natuurlijke materialen.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag

entree gratis

Primark Zaandam

ZAANDAM, NOORD-HOLLAND - Leuke kleding voor een leuke prijs. Kom shoppen bij de Primark in Zaandam. Bij deze hippe en goedkope modeketen uit Ierland slaag je ongetwijfeld!

elke dag geopend

Van de redactie