1

Uitstapjes vlakbij Shoppingcenter Magna Plaza

H&M Home

amsterdam, Noord-Holland (0.16km)  -  Naast hippe en vooral voordelig kleding heeft deze H&M in Amsterdam meer in huis! Hier koop je de mooiste spulletjes voor in huis uit de Home-collectie.

Madame Tussauds: ontmoet je helden

amsterdam, Noord-Holland (0.18km)  -  In Madame Tussauds ontmoet je de grootste beroemdheden. Captain America, Marco Borsato, Taylor Swift: ze zijn er allemaal. Doe een loopje op de catwalk terwijl Anna Wintour toekijkt, draai een set met Afrojack of maak een eigen kunstwerk met...

Bewonder 's werelds gekste vondsten

amsterdam, Noord-Holland (0.24km)  -  Het begon met de nieuwsgierige geest van Robert Ripley, die over de hele wereld de gekste vondsten deed. Bekijk de wereld door zijn ogen in Ripley's Amsterdam. Een museum vol wonderlijke mensen, dieren en spraakmakende records.

Huis Bartolotti

amsterdam, Noord-Holland (0.25km)  -  Lopend, varend of fietsend langs de Herengracht valt nummer 170 je vanzelf op. De imposante gevel van Huis Bartolotti, een voormalig koopmanshuis, trekt nieuwsgierige ogen omhoog. Wil je eens verder binnen kijken? Dat mag!

Bubbles & Wines

amsterdam, Noord-Holland (0.31km)  -  Wijn- en champagnebar Bubbles & Wines is te vinden in een van de oudste straatjes in Amsterdam, op loopafstand van de Dam. De plek voor een sprankelende avond.

Torpedo Theater

amsterdam, Noord-Holland (0.38km)  -  Ontdek het kleinste theater van Amsterdam: het Torpedo Theater. Met zijn prachtige decor, intieme sfeer en geweldige akoestiek wil je dit bijzondere theatertje niet missen!

De Gebouwengids Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.41km)  -  Bijzondere gebouwen van allure staan in Amsterdam. Het Muziekgebouw en het Conservatorium. Maar ook op het Westerdokseiland of de Zuidelijke IJ-oevers. Met hulp van de Gebouwengids weet iedereen ze te vinden!

Beurs van Berlage

amsterdam, Noord-Holland (0.42km)  -  De Beurs van Berlage is een mijlpaal in de geschiedenis van de architectuur. Het is gebouwd tussen 1898 en 1903 door de prominente architect Hendrik Berlage.

Theater Frascati

amsterdam, Noord-Holland (0.42km)  -  Het Amsterdamse Theater Frascati is een thuis voor verschillende gezelschappen. Ieder jaar staan ruim 700 verschillende nationale en internationale voorstellingen op het programma.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Shoppingcenter Magna Plaza