Koffie- en theespeciaalzaak Simon Lévelt

Koffie- en theespeciaalzaak Simon Lévelt

De heerlijke geur van vers gebrande koffie komt je tegemoet! Je mag de koffie- en theespeciaalzaak van Simon Lévelt in Amsterdam gewoon even binnenlopen om te ruiken. Maar dan? Kiezen wordt best lastig want er zijn tientallen glazen potten met koffiebonen. Gelukkig zijn er behulpzame medewerkers die je adviseren en met jou de koffiesmaak vinden die bij je past. De koffie wordt vers gemalen in de winkel. Voor de theeliefhebbers is de keuze zo mogelijk nog groter. Er zijn theesoorten uit alle windstreken. De keurmeesters van Simon Lévelt bedenken regelmatig nieuwe smaken en melanges. Koffie en thee van Simon Lévelt wordt duurzaam geproduceerd, met aandacht voor mens en natuur!

Op zoek naar een leuk presentje? Doe iemand een heerlijk koffie- of theepakket cadeau, eventueel met een originele mok of theepot erbij. En check regelmatig de agenda op de website. Er zijn af en toe leuke en lekkere proeverijen in de winkel.

Koffie- en theespeciaalzaak Simon Lévelt in Amsterdam leent zich ook goed voor een vriendinnendag en workshop. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Koffie- en theespeciaalzaak Simon Lévelt

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.