Beoordelingen Rijksmuseum Amsterdam

Fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Man en zoon

Datum beoordeling: 30 september 2019

Reisgezelschap: gezin

Het museum is zo mooi geworden en het was goed te belopen. Het was lekker rustig enkel De Rembrantzaal was wel druk.

Beoordeling gegeven door Anke.

Zeer mooi museum. Gebouw en schilderijen
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6 februari

Datum beoordeling: 15 mei 2019

Reisgezelschap: met partner

Variabel tentoonstelling, voor alle leeftijden, goede bereikbaarheid met openbaar vervoer

Beoordeling gegeven door Mirjam Vriens.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Augustus 2017

Datum beoordeling: 27 december 2018

Reisgezelschap: met opa en oma

Prachtig museum met een hoop kunst Mooie schilderijen

Beoordeling gegeven door Natasha.

Geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27-02-2016

Datum beoordeling: 14 maart 2016

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Wij vonden het Rijksmuseum erg leuk met de Cat Walk met alle mooie jurken!

Beoordeling gegeven door jacqueline de Waal.

super mooi
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12 novemner

Datum beoordeling: 16 november 2013

Reisgezelschap: met vrienden

echt een heel erg mooi museum. je kunt er uren doorheen dwalen. super mooie schilderijen.

Beoordeling gegeven door jitske.

superleuk, leerzaam en een belevenis
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26 oktober 2013

Datum beoordeling: 27 oktober 2013

Reisgezelschap: gezin

ik heb genoten van dit dagje uit. Het was voor mij helemaal top. De dag erna heb ik zelf een soort Rijksmuseumkrantje gemaakt om alle indrukken van gisteren te onthouden. Vooral Michiel de Ruijter sprak mij aan. en de Nachtwacht en de staalmeesters in het echt zien

Beoordeling gegeven door Levi Verhoeven.

Boeiend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26 oktober 2014

Datum beoordeling: 27 oktober 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Samen met mijn vrouw en zoon van 8 het vernieuwde rijksmuseum bezocht. De interesses van mijn zoon kregen de volledige aandacht. Hij was zeer geboeid en genoot vooral van de schilderijen over zeeslagen en Michiel de Ruyter. Zelf waren we ook verheugd over de vernieuwingen, uitstraling en sfeer waarin je de kunst ondanks de drukte kon bewonderen

Beoordeling gegeven door Vincent .

Geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 02-09-2013

Datum beoordeling: 6 september 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Als je binnen bent is het genieten . Samen met mijn 13 jarige zoon een super leuke dag gehad

Beoordeling gegeven door Jolanda .

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: januari 2010

Datum beoordeling: 27 februari 2010

De bewaking is op het irritante af! Enorme rijen, jassen en tassen inleveren, en je word voortdurend bekeken en aangesproken waar hun het nodig achten. De collectie is indrukwekkend. De speurtocht via internet gedownload kon je niet geheel maken door een wisseltentoonstelling. Dat was irritant.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 18 februari 2009

Bijzonder! Zoveel prachtige schilderijen met een rijke historie, er komen ontzettend veel indrukken op je af. Het mooie vond ik dat je een beeld kreeg van die tijd, soms honderden jaren geleden, heel uniek. De schilderijen geven mensen, situaties, omgevingen etc. weer zoals het toen werkelijk was. Daar heb ik echt van genoten!

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 22-10-2008

Datum beoordeling: 2 november 2008

Het geeft al een beetje een vervelend gevoel om door een detectiepoortje te moeten lopen en je tas op een band af te geven. Dan loop je meteen anders een museum in. Het deel van de collectie dat we konden zien was interessant. Er hangen schilderijen van grote meesters. Maar door drukte en het zo op je vingers gekeken worden door de beveiliging komt het minder tot zijn recht. Prima om door heen te lopen, geen geweldig dagje uit.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12 juli

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Nooit in het Rijksmuseum geweest. Wat een geweldige ervaring, ondanks de verbouwing, hetgeen ik heb mogen aanschouwen, grandioos. Wel wat prijzig met mijn AOW maar toch meer dan de moeite waard en niet alleen de nachtwacht maar alle prachtige kunstschatten.

Beoordeling gegeven door ina zoetemeijer.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2007

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Judith de Koning.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 07-04-2008

Datum beoordeling: 16 april 2008

Wij waren met school een dagje naar het rijksmuseum. Ik vond de schilderijen en zalen goed geregeld en het personeel duidelijk aanwezig. Wel vond ik de beveiliging ver onder de maat. Een vriendin van mij had een mesje bij om haar appel te schillen en die wilde ze bij de deur laten liggen. Ze mocht dit mesje echter gewoon mee naar binnen nemen.

Beoordeling gegeven door Nikki Schreuder.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2007

Datum beoordeling: 14 maart 2008

Eindelijk de nachtwacht gezien, zeiden de kinderen. Ze wisten niet dat ie zo groot was en daarna een leuke rondvaart door historisch Amsterdam gemaakt. Kortom een geslaagd uitje in Amsterdam

Beoordeling gegeven door p. de zeeuw.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 28 januari 2008

Datum beoordeling: 26 februari 2008

Na jaren de trein genomen naar a'dam. Ging vlot en niet te duur. Eerst bezoek aan de PC voor een lekker kopje koffie. Toen de eigenlijke bestemming, het Rijksmuseum. Mooie tentoonstelling, maar door de verbouwing wel erg compact. Je hebt toch het gevoel dat je niet alles kunt zien. De speciale tentoonstelling die er momenteel is van een schilder was interessant. Daarna door de stad naar Begijnhof, Weeshuis gallery en uiteindelijk voor een thee met taart naar het A'dams koffiehuis bij het CS. Al met al geslaagde dag.

Beoordeling gegeven door E. van Dijk.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 6 februari 2008

Geweldige ervaring, en voor de net niet hele kleine kinderen is de Jeroen Krabbe tour super! Ook voor volwassenen.

Beoordeling gegeven door Diana van Doorn.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 1 februari 2008

We hebben de smaak te pakken. Vorige week waren we in het Historisch Museum in Amsterdam. Deze week was het Rijksmuseum aan de beurt. Ook hebben we een wandeling in het Vondelpark gemaakt. Daar was ik zeker 20 jaar niet geweest. (Er komen dan weer leuke herrineringen boven). Daarna zijn we naar een sushibar aan de Amstel bij het Muntplein gegaan. Wat is dit vreselijk leuk en lekker. Kortom het was weer een heerlijk dagje uit. Het voornemen is. om dit zeker, nu het voorjaar er aan komt heel regelmatig te gaan doen. De site van DagjeWeg zal hier zeker voor worden geraadpleegd.

Beoordeling gegeven door Joke Kruse.