Beoordelingen Recreatiehoeve Speulenderwies - GESLOTEN

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13-06-2010

Datum beoordeling: 16 juni 2010

Zondag 13 juni 2010 hebben we met een aantal leden van de Businessclub Klazienaveen, bij recreatiehoeve speulenderwies per solex, een route door Schoonebeek gemaakt. Het weer was redelijk, de tour werd goed begeleid, de omgeving prachtig. Na afloop gezellig aan de bbq, alles goed verzorgd. Kortom, een aanrader voor een gezellige middag. Bij deze willen we het team, dat alles begeleide, en verzorgde hartelijk bedanken. Het was een geslaagde dag. BCK Klazienaveen (Sonja Klement)

Beoordeling gegeven door Businessclub Klazienaveen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2009

Datum beoordeling: 25 februari 2010

Met de familie op een zonnige zaterdagmiddag in mei bij speulenderwies geweest. Het ter gelegenheid van ons 25 jarig huwelijk. We werden gastvrij ontvangen door Karin en Allart en hebben na een kopje koffie met gebak de wandelschoenen aangedaan en gaan klootschieten. Eeen enkel deelnemer kon niet zover lopen en zie daar daar was een oplossing voor. We konden een electrische step mee krijgen en dat ging geweldig. Bij speulenderwies is het volgens ons zo dat als wij als gasten een fijne dag hebben dat de mensen van speulenderwies dat ook hebben. Ze doen hun best om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Na het klootschieten gegeten bij de engelenweij één van de bedrijven waar speulenderwies mee samenwerkt.

Beoordeling gegeven door Jan en Betti.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5sept

Datum beoordeling: 6 september 2009

Wij vonden het echt een supergezellige tocht. Mooie route en leuke begeleiding. Wij hadden een vrijgezellenfeest dit was echt een hele leuke bezigheid om te doen. Vond het ook erg leuk dat je van die lange leren jassen aan kreeg( was trouwens ook wel nodig anders was het wel erg fris). We willen jullie nog even bedanken voor deze geweldige ervaring. Groetjes Robert en Sylvia Brunen

Beoordeling gegeven door Sylvia Brunen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26-04-2008

Datum beoordeling: 27 april 2008

Geweldig wat een gastvrijheid, vriendelijke mensen en wat een service. De solexen, de kick-bikes de tandem alles is heel goed voor elkaar. Men geeft je het gevoel dat jou groep voor hen speciaal is. Echt heel bijzonder en een aanrader voor iedereen. Wij als Twentenaren hebben hierdoor de Drenten in ons hart gesloten.

Beoordeling gegeven door van de Maat.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 25 januari 2008

Gereden bij 't team van Speulenderwies. Echt een aanrader. Een geweldig team van begeleiders....gezellige dames...die gezorgd hebben voor een geweldige toertocht. Petje af!!! Alle tijd voor de groep. Ook tijdens de koffiestop bij terras "de Boomgaard" kregen we alle aandacht! Ook de SoleXen waren top....in puike conditie. Na afloop nog even gezellig een kopje leut in de sfeervol ingerichte oude deel.

Beoordeling gegeven door I. Hansen - de Jong.

Datum beoordeling: 17 maart 2007

Leuke gezellige bezigheid. Jeugdherinneringen komen weer boven als je op een solex door drenthe rijd. Gastvrije ontvangst en leuke enthiousiaste gastheer en dame

Beoordeling gegeven door Jan Poppema.

Datum beoordeling: 12 januari 2006

Een geweldige ervaring om te rijden op een Solex door het prachtige Drenthe!!! Voor herhaling vatbaar en een echte aanrader.

Beoordeling gegeven door Een levengenieter.