Beoordelingen De Bazaar Beverwijk

Aanbod minder
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: Zaterdag 13 Oktober

Datum beoordeling: 13 oktober 2018

Reisgezelschap: met partner

We zijn diverse malen bij de bazaar geweest, dit keer viel het ons echt verschrikkelijk tegen. Aanbod is veel minder gevarieerd dan voorheen, heel veel kraampjes die leeg staan en een ietwat grillige sfeer. Denk dat wij na jaren plezierig shoppen hier niet snel weer teruf zullen komen. ZONDE!

Beoordeling gegeven door De Bussy.

Nep
1 11111

Bezoekdatum: 27-5-2018

Datum beoordeling: 17 juni 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Alles wat ze daar verkopen is nep Ik betaal liever iets meer maar koop goed kwaliteit

Beoordeling gegeven door Mehrzad.

Aparte ervaring!
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 25 februari

Datum beoordeling: 1 maart 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Bazaar biedt een breed aanbod aan artikelen, maar is erg veroudered. Een opknapbeurt is soms echt nodig. Lekker gegeten!!!

Beoordeling gegeven door Wouter Dijk.

Viel tegen
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 25-06-2017

Datum beoordeling: 26 juni 2017

Reisgezelschap: met een groep

Veel van hetzelfde, veel opdringerige verkopers met soms zelfs agressieve reactie als je iets niet koopt! Ben er eerlijk gezegd wel van geschrokken. Dat was jaren geleden veel gemoedelijker. Wat ontzettend jammer. Staan ook genoeg vriendelijke verkopers, maar zoals vaak; de goede lijden onder de slechte. Wij vinden het geen aanrader meer.

Beoordeling gegeven door Michelle de Bruin .

Altijd een interessant koopje
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: vlak voor Pasen

Datum beoordeling: 11 juni 2017

Reisgezelschap: alleenreizend

Echte merkartikelen kosten hier echt veel minder dan in de winkel. Als je goed kijkt en niet in de eerste tent neerploft, is de kwaliteit van het eten in de restaurantjes prima. Fruit is minder... Kofferbakmarkt en rommelmarkt hebben altijd wel iets leuks en je brengt hier echt altijd minstens 2,5 uur door.

Beoordeling gegeven door N.N..

Geen zak aan
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 16 juli 2016

Datum beoordeling: 16 juli 2016

Reisgezelschap: gezin

Veel van hetzelfde, onoverzichtelijk, Turken die er vanuit gaan dat een goed Nederlands sprekend persoon geen Turks verstaat en mij bij het kopen van olijven beledigt tegenover haar collega en troep, veel troep.

Beoordeling gegeven door Eus.

Ordinair
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 28-8-2015

Datum beoordeling: 29 augustus 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

lijkt op een vakantieboulevard met ordinaire vakantiegangers

Beoordeling gegeven door berlo.

parkeergeld
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 9-8

Datum beoordeling: 11 augustus 2015

Reisgezelschap: met oudere kinderen

parkeergeld veel te duur vroeger 3 euro de hele dag en nu 5 euro

Beoordeling gegeven door N.N..

leuk dagje uit
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 08-03-2015

Datum beoordeling: 12 maart 2015

Reisgezelschap: gezin

De bazaar is super leuk om ff een dagje over heen te struinen, je vind er van alles van streetwear tot leuke ibiza kleding van pannen tot kruiden. alles wat je maar kan bedenken. Er wordt idd ook wel namaak aangeboden ,maar dit zie je meteen dat het niet echt is een phillippleintje bijv voor 49,95 dat is niet realistisch in de winkel betaal je makkelijk 300 euro voor een t shirt ,hier word overigens wel veel tegen gedaan en zie je nu ook verdwijnen van de bazaar!! in plaats daarvan word er nu ook echte merkkleding in streetwear etc aangeboden Heb laatst nog voor mijn zoon het overpopulaire merk Sixt june en Criminal Damage gekocht en dit was echt origineel. Je merkt dat de bazaar aan het veranderen is nu ten goede, . Sommige reacties snap ik dus echt niet ,als je iets hebt gekocht op de bazaar en het bevalt niet dan kun je toch niet de hele bazaar hier op aanspreken ,zijn allemaal andere ondernemers . Je moet alleen wel uitkijken electronica kopen zou ik al niet doen en daar iets eten zou ik heel erg mee uitkijken een patatje eten is het meest veilige :))

Beoordeling gegeven door Kuipers .

supper gezellig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7 febr 2015

Datum beoordeling: 27 februari 2015

Reisgezelschap: met vrienden

we komen uit zwolle reiden al met plezier naar beverwijk daar aangekomen eerst kop koffie dan fijn slenteren er is voor ieder wat wils fijne medewerking en corect

Beoordeling gegeven door michael.

Miskoop
1 11111

Bezoekdatum: 26 december 2014

Datum beoordeling: 28 december 2014

Reisgezelschap: gezin

Op 2e kerstdag bazaar bezocht. Op afstandbestuurbare helicopter gekocht. Na 2 dagen stijgt hij al niet meer op. Zoontje (10) erg teleurgesteld. Schijnt vaker voor te komen met afstandsbestuurbare apparaten blijkt uit andere reviews (andere kwaliteit spullen die ze daar verkopen??!!). Mij zien ze daar niet meer.

Beoordeling gegeven door Cor.

OPLICHTERS
1 11111

Bezoekdatum: 13-01-2013

Datum beoordeling: 13 januari 2013

Reisgezelschap: met partner

Vandaag op de Beverwijkse Bazaar geweest.Hebben daar een telefoon gekocht waarvan de verkoper beweerde dat het een nieuw toestel was. Bij thuiskomst bleek het toestel niet op te laden.na omwisseling met een batterij uit een andere telefoon laadde hij wel bij. Na aanzetten bleek het toetsenbord niet te werken waardoor de pincode niet eens ingetoetst kon worden.blijkt het een opgeleukt toestel met waterschade te zijn waar gewoon een mooi nieuw voorkantje opgezet is. Wat een oplichter.DeBazaar heeft met ons een klant verloren. Ik hoop dat deze oplichterspraktijken nog eens aangepakt gaan worden.

Beoordeling gegeven door Wendy.

andere wereld
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 5 mei 2012

Datum beoordeling: 7 mei 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Ik was er nog nooit geweest maar vond het zeker de moeite waard. Veel bijzondere buitenlandse kramen/winkeltjes en oosterse sferen. Genoeg plekjes om even rustig bij te komen of even ergens lekker te eten.(nederlands/turks/chinees, noem maar op) Het was gewoon een dagje in het buitenland.

Beoordeling gegeven door Y. Rouwhorst.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 6/3/2010

Datum beoordeling: 6 maart 2010

ik ging een vest kopen bij omari modehal 4. het vest was 9,95 ik moest 10 euro betalen,ik zei het vest kost 9,95. Dus bleef om mn 5 cent wachten ,hij zei ,wat wil je nou joh. Ik zei mn 5 cent,hij zei we geven geen 5 cent terug in beverwijk en deed zijn kassala dicht. Het gaat me echt niet om die 5 cent,maar de manier waarop deze meneer tegen me sprak ,vond ik onbeschoft. de andere mensen waren wel aardig hoor,alleen die meneer van omari was een enge man.

Beoordeling gegeven door debbie.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-09-2009

Datum beoordeling: 4 oktober 2009

Erg leuk en uitgebreid assortiment, met ook de verschillende eetmogelijkheden was het zeker de moeite waard om een dag door te brengen.

Beoordeling gegeven door Wil Jaspers.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: meerdere keren per jaar

Datum beoordeling: 9 september 2009

Leuk een dagje shoppen. Vaak erg druk.Tassen vol mee naar huis. Oppassen voor zakkenrollers.

Beoordeling gegeven door D.Brosi.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 07-06-2009

Datum beoordeling: 7 juni 2009

Tja, wel een leuke middag gehad. Ook al was het zondag en heel erg druk. We hebben een aantal leuke en vooral goedkope spullen gekocht. Zeker de kleding. Het eten was ook goed. Maar waar ik tegen aan loop en ook moeite mee heb, is dat ik bedonderd ben met een geurtje. Het werd me verkocht als zijnde origineel, maar bleek thuis een kopie te zijn. Beetje jammer is dat, vooral omdat ik de prijs als zijnde een echte heb betaald. Geeft toch wat een naar gevoel. Buiten dat om wel heel erg vermaakt en is een prima dagje uit. Gewoon volgende keer beter opletten en misschien de meneer die me dit geflikt heeft eens aanspreken...

Beoordeling gegeven door G. Ucci.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: Regelmatig

Datum beoordeling: 3 december 2008

Reken niet op de perfecte winkelgelegenheid. Maar voor leren jassen, elektronika, sneakers, sokken, make-up, ondergoed, schoenen en of goedkope kleren kan het érg handig zijn. Daarbij is het een leuk dagje uit, gewoon even weg.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25 sept 2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

heel gezellig,een hele dag lekker vertoeven op eeen groete markt met lekker eten en drinken

Beoordeling gegeven door zwartemarkt beverwijk.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2-8-2008

Datum beoordeling: 4 augustus 2008

Helemaal geweldig die bazaar. zoveel verschillende mensen, culturen en handel bij elkaar. Let wel op.... de bazaar is alleen geopend op zaterdag en zondag. Vooral hal 2 is leuk. Elke zaterdag en zondag live muziek op het podium en je kunt je wel even vermaken daar op het terras. Eten doen wij op de bazaar alleen bij Van der Lem horeca service (geel met witte uitstraling, geel met zwarte bedrijfskleding). Zij staan in meerdere hallen, werken zeer hygienisch en alles ziet er schoon uit. De broodjes worden met handschoentjes klaargemaakt. Alleen bij hun ga ik eten en nergens anders. Verder is het een heerlijk tijdverdrijf als het regent. Gewoon doen dus, een dagje zwarte markt.

Beoordeling gegeven door REE.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: begin juli 2008

Datum beoordeling: 27 juli 2008

De Bazaar is een multiculti experience, zowel voor de kids als voor de ouders. Op de Oosterse bazar waan je je in Istanbul, vreemde kruiden, vreemde groenten: kids steken hier heel wat op. De Chinese bazaar is volgens ons nog in wording, en ademt nog onvoldoende een authentieke sfeer, moeilijk ook want de Oosterse bazaar daarentegen staat er al decennia en is helemaal volgeboekt. Ook voor een koopje qua kleding of spullen, is de rest van de Bazaar een aanrader. Tip 1; parkeer gewoon op de parkeerplaats voor enkele euri's, er wordt veel gecontroleerd door de politie. Tip 2: probeer een tijdstip uit te zoeken dat het minder druk is, zondagmiddag is bijvoorbeeld een heksenketel.

Beoordeling gegeven door I. Kuiper.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22-6-2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Een hele leuke dag met vele kramen waar het goed vertoeven is de hele dag ook voor de kinderen is er ook wat te doen En er is elke zondag muziek op de dag dat wij er waren was er Lesley williams andre hazes look alike

Beoordeling gegeven door astrid weigergangs.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 21-06-08

Datum beoordeling: 23 juni 2008

veel dezelfde kraampjes,kijk uit waar je parfum koopt of kleding,heel veel beweren dat het allemaal echt is. Maar het is nep. Je kan beter maar de markt gaan,daar is de kwaliteit beter. Kijk ook uit waar je eet,eettentjes in de hallen zelf zou ik niet proberen,slechte hygiëne. De friettentjes op het plein buiten zijn het beste.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 06-04-2008

Datum beoordeling: 26 mei 2008

Een leuke gezellige dag! Genoeg entertainment, te veel gezien en gedaan om op te noemen! Bovendien heerlijk gegeten. Kortom: de dag was gewoon te kort... Zeker een aanrader, en voor mij iets om vaker te doen!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 06-04-2008

Datum beoordeling: 26 mei 2008

Een leuke gezellige dag! Genoeg entertainment, te veel gezien en gedaan om op te noemen! Bovendien heerlijk gegeten. Kortom: de dag was gewoon te kort... Zeker een aanrader, en voor mij iets om vaker te doen!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 06-04-2008

Datum beoordeling: 26 mei 2008

Een leuke gezellige dag! Genoeg entertainment, te veel gezien en gedaan om op te noemen! Bovendien heerlijk gegeten. Kortom: de dag was gewoon te kort... Zeker een aanrader, en voor mij iets om vaker te doen!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16-03-2008

Datum beoordeling: 22 maart 2008

Een dagje Beverwijk doen we altijd op regenachtige zondagen, heerlijk slenteren langs alle kraampjes en lekker eten in Chinatown. Echt een aanrader!

Beoordeling gegeven door Dennis Otte.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 01 Maart 2008

Datum beoordeling: 12 maart 2008

Vindt altijd leuk,om me tijd te verdrijven,zo is me dag om. Is altijd leuke spullen en goedkoop. Je hoef niets te kopen,alleen wat rond snuffelen.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: jan 2008

Datum beoordeling: 7 maart 2008

Gezellig en erg leuk. Je moet wel je wandelschoenen aan hebben. Jammer dat je voor het stukje met oude zooi voor moet betalen. de omliggende gebeuren is net zo leuk zoniet leuker en gezelliger. Je waant je net in het buitenland.

Beoordeling gegeven door van asselt.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: december 2007

Datum beoordeling: 26 februari 2008

de bazaar in beverwijk is echt een leuk dagje uit.je kan het zo gek niet bedenken,of je vind het daar wel,nieuw of 2de hands,alles is daar,en altijd onder de winkelprijs,ik vind alleen wel dat je het beter kan doen zonder kleine kinderen,omdat voor die het wel een hele lange dag kan worden,maar voor de rest is het echt leuk om meerdere keren per jaar heen te gaan,vooral als het een beetje druilerig weekeind is en je toch even op uit wilt

Beoordeling gegeven door N.N..

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 17-02-2008

Datum beoordeling: 18 februari 2008

wij zijn gisteren zondag 17 febr 2008 in de bazaar geweest ik wilde een mooi vloerkleed kopen dus wij erop uit er tegenover hal 28 staat een man met vloerkleden (buiten) wij daar kijken ik had best een mooi gezien ik mocht het voor 110 euro meenemen maar dat vond ik te veel en wilde weg lopen hij riep ons terug en zei dat ik het nu voor 50 euro mocht hebben maar dan moest ik het meteen mee nemen nou dacht ik dat is niet gek dus wij het kleed gekocht bij thuiskomst het kleed uitgerold was het gewoon een stuk vloerbedekking met aan alle kanten de rafels eraan en hardstikke schuin ik voelde mij erg bedonderd ik koop NOOIT MEER IN BEVERWIJK 50 EURO WEGGEGOOID en wij wonen een dik uur rijden van beverwijk dus je gaat niet zo maar terug dus mensen kijk uit wat je koopt het is niet altijd wat het lijkt ik heb mijn lesje wel geleerd

Beoordeling gegeven door stommeling.

1 11111

Datum beoordeling: 13 augustus 2007

Dit is een uur van mijn leven waar ik niet trots op ben, 'not my finest hour' zoals de Engelsen zouden zeggen. Overal waar je komt op de bazaar hangt er wel een een of andere penetrante geur, loopt half crimineel Nederland met peuken in hun gezicht te kijken naar de groots mogelijke rommel die er te krijgen is. Allemaal direct ingevlogen/gevaren vanuit China; als de Intertoys dit bijvoorbeeld zou verkopen zouden ze nog 1 maand bestaan en daarna voorgoed over de kop gaan.

Beoordeling gegeven door Ronald.

Datum beoordeling: 14 april 2007

Leuk, veel te koop voor weinig, echter, kijk verder dan de 1e kraam, daar zou het goedkoper kunnen zijn. Jammer van de entree voor een "markt".

Beoordeling gegeven door Ed.