Beoordelingen VVC Adventure Antislipcursus

Veel geoefend en geleerd
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 27-08-2022

Datum beoordeling: 30 augustus 2022

Reisgezelschap: gezin

Jeffrey gaf een duidelijke uitleg wat we moesten doen en vooral wat we niet moesten doen. Éénmaal op de baan mochten we ook dingen uitproberen zo konden we zelf ondervinden wat het verschil is om de koppeling wel of juist niet in te trappen. Een aanrader vooral ket skidcar gedeelte

Beoordeling gegeven door F. IJbema.

Teleurstellend
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 19 mei 2022

Datum beoordeling: 22 mei 2022

Reisgezelschap: met een groep

Mocht je overwegen om een slipcursus bij deze partij te nemen, dan raad ik je aan deze review te lezen. Afgelopen week hebben we een bedrijfsuitje gedaan bij vvc adventure en hebben we een 2 uur durende slipcursus gedaan. Het viel me erg tegen hoe dit georganiseerd is. Via internet hebben we een aantal weken voor tijd de tickets geboekt, dit ging prima, maar zodra we op locatie waren, was er niemand die in eerste instantie onze tickets kon bevestigen of iets dergelijks. Gelukkig hadden wij onze tickets fysiek meegenomen en konden we wel deelnemen, later bleken we wel gewoon plek te hebben, maar wist men bij de receptie er niet van. Knullig, maar toe maar. Eenmaal bevestigd konden we starten met onze 2 uur durende slipcursus, we begonnen met een theorieles van 45 min, de begeleider Jeffrey was iemand die z'n beroep zeer serieus neemt, en daardoor weinig ruimte liet in zijn verhaal. Aangezien onze medewerkers veel kennis hebben over wegen mochten wij geen antwoorden geven op de vragen die hij stelde want we wisten alle antwoorden, beetje kinderachtig. Na 45 min theorie mochten we dan eindelijk de baan op. Aangezien we met 15 mensen waren, en we niet met meerdere mensen in een voertuig mochten, reden we met 7 auto's op de baan. Dit resulteerde dat we constant lang moesten wachten op elkaar voordat de volgende auto de baan op mocht rijden. Het ging als volgt: 1 auto rijdt de baan op, en als die auto dan slipte (wat het hele idee was van de slipcursus), dan moest de auto eerst van de baan af zijn en de pilonnen weer goed gezet worden voordat de volgende auto de baan op mocht. En als je dit dus doet met 7 auto's, dan kreeg je dus in 1 uur en 15 min rijtijd, de mogelijkheid om zo'n 6 a 7 keer de kans om een rondje te kunnen rijden. Dit vind ik de 70 euro per persoon zeker niet de moeite waard. Het was dus grotendeels wachten in de theoriezaal, luisteren naar de instructeur die vertelt over slipgevaar op de weg, en daarna wachten in een voertuig totdat je aan de beurt bent voor die 30 seconden slipbaan. En dat dan een aantal keer dat je aan de beurt komt. Ik zal deze slipcursus van vvc adventure zeker niet aanraden aan anderen. Er waren zeker nog andere activiteiten zoals een waterbaan, hindernisbaan, etc, maar daar hebben wij niet aan deel genomen dus kunnen we weinig over vertellen.

Beoordeling gegeven door Lukas .

Viel tegen
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 08-01-2022

Datum beoordeling: 16 januari 2022

Reisgezelschap: met oudere kinderen

paar dagen van tevoren kregen we te horen dat we morgens moesten komen ipv middags ivm vernielingen die waren aangericht met oud en nieuw; we konden kiezen of delen; morgens komen / nieuwe afspraak inplannen / geld terug. Toch morgens er naar toe gegaan ivm eigen planning. Het bleek om 12.00 uur dat er wel degelijk middags ook nog cursus werd gegeven , want cursisten uit onze groep deden daar aan mee. De cursus zou 3 uur zijn , maar in werkelijkheid rijdt je de helft van de tijd met je medecursist mee , die bij jou in de auto zit. Je wisselt van plek na een paar oefeningen ,en de andere tijd zit je er naast. Dus in werkelijkheid heb je een cursus van 1.5 uur ! Zodoende kun je maar weinig verschillende oefeningen doen , en de remproef op het laatst stelde helemaal niets voor ; er werd niet eens geoefend op uitwijken tijdens remmen. Al met al viel de training erg tegen , en was de communicatie niet geweldig. Verwacht er niet teveel van.

Beoordeling gegeven door enter.

Gezellig, leerzaam en genoten
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18 mei 2019

Datum beoordeling: 30 mei 2019

Reisgezelschap: met een groep

Een hele leuke, gezellige leerzame dag. Een paar verschillende activiteiten maar de slipcursus met skidcar is toch wel een bijzondere ervaring geweest. Wij hebben hier echt wel wat van geleerd! Als afsluiter een lekkere BBQ. Heerlijk op het buiten terras met muziek. Bedankt voor de gezellige dag.

Beoordeling gegeven door Sarah.

Schandalig slecht
1 11111

Bezoekdatum: 30 maart

Datum beoordeling: 31 maart 2019

Reisgezelschap: met vrienden

Beste organisatie, Bij jullie heb ik een wipe out baan uitje gehad en ik heb even getwijfeld, maar wilde dit toch even kwijt. Ik vind het namelijk onvoorstelbaar dat jullie op zo’n vergane glorie baan zoveel geld durven te vragen. Maak op zijn minst de baan schoon en onderhoud de boel. Het is schandalig om door de vogelpoep en door de kattenpislucht dit soort spellen te spelen. Hoe durven jullie zoveel geld te vragen voor dit soort ononderhouden zooi? Stop er alstjeblieft mee of maak er wat moois van, want dit is ronduit schandalig. Dat geldt voor nagenoeg al julliebspelken.

Beoordeling gegeven door Jeroen verschuren.

Gezellig - Leerzaam - Tegek
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 27-08-2016

Datum beoordeling: 29 augustus 2016

Reisgezelschap: met een groep

Met ons bedrijf hebben we een slipcursus gedaan. Vooral het oefenen met de skidcar was een spektakel. Daarna genoten van een meer dan voortreffelijke bbq. Ze geven ook workshops voor de bbq en dat kan je proeven.

Beoordeling gegeven door Rob.

Viel erg tegen
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 20/05/2015

Datum beoordeling: 21 mei 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij hielden een kinderfeestje. MER 8 kids quad rijden. Betaalde voor 1 1/2 uur 250 euro. Je zou denken dat de kids dan ook echt 1 1/2 uur konden rijden. Bleek dat er maar 1 quad was voor 8 kids. Dus per kind ca 10 minuten rijden. 10 minuten kosten ruim 30 euro. Dit gaan we dus nooit meer doen een enorme tegenvaller.

Beoordeling gegeven door Span.

Perfect
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 27-04-2011

Datum beoordeling: 9 mei 2011

Reisgezelschap: met partner

Ik zelf heb wel eens eerder een slipcursus gedaan bij de ANWB. Om mijn vrouw over te halen heb ik ook deze dag meegedaan. We hebben de skidcar cursus gedaan. Dit is zo echt, ongelooflijk ik leek wel een beginner. Enorm veel van deze cursus opgestoken

Beoordeling gegeven door Robin Groenhart.