Beoordelingen Speeltuin De Kievit

achterstallig onderhoud
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 30 april 2017

Datum beoordeling: 30 april 2017

Reisgezelschap: gezin

Grote speeltuin met in principe veel speeltoestellen, maar wel verouderd of niet goed onderhouden (op een aantal nieuwe speeltoestellen na), evenals de groenvoorziening, trottoir etc. Personeel totaal gefocust op de trampolines en het corrigeren van ouders en kinderen als er meer dan 1 kindje op stond. De achterliggende gedachte is helder, de wijze van "optreden" m.i. overdreven. Het vormde voor ons reden om onze peuter er niet op te laten, want (zoals je vandaag ook zag gebeuren) die peuters kunnen weleens over de trampoline rennen terwijl er net iemand staat te springen, waarop de "venijnige" oproep weer volgde over de speakers dat de ouders beter op hun kinderen moesten passen! Voortaan weer naar de Binnenmaas in Mijnsherenland.

Beoordeling gegeven door Angelique .

SUPER LEUK
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30-04-2014

Datum beoordeling: 30 april 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

het is een super speeltuin. aardig personeel veel te doen voor de kinderen en ze vervelen zich nooit. goedkope prijzen in het winkeltje en 2 mooie zwembaden en een leuke waterspeelplaatsen.

Beoordeling gegeven door meneer Mudde.

In een woord GEWELDIG!!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1ste paasdag 2014

Datum beoordeling: 22 april 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij mochten met onze kleinzoon gratis naar binnen. Want opa's en oma's en kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Ze hebben een aparte peuterhoek waar die kleintjes kunnen spelen. Afgeschermd met blauwe hekjes zodat de kleintjes niet direct de "grote"speeltuin in kunnen lopen.

Beoordeling gegeven door oma en opa van Halm Braam.

super !!!!!!!!!!!!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16 april

Datum beoordeling: 21 april 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

gezellig en kindvriendelijk personeel. Overzichtelijk speeltuin. Straks weer heerlijke zwembaden voor jonge kinderen. Leuke waterplaats. Goedkope winkelprijzen. Echte aanrader.

Beoordeling gegeven door Mevr de Bruin.

geweldig leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2011-2012

Datum beoordeling: 9 maart 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

wij hebben een gezinsabbonnement en gaan ieder jaar met veel plezier naar de speeltuin toe. Zelfs tussen de middag, in de schoolpauze eten we onze boterham daar op, met mooi weer! :)

Beoordeling gegeven door Hilda Springer.

Super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni

Datum beoordeling: 3 juli 2012

Reisgezelschap: gezin

Het is echt een super speeltuin! Groot, maar wel overzichtelijk. Er is van alles te doen, voor jong en oud. Er is zelfs een zwembad. En een enorme zandbak met speelhuisjes. Zeker voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Lila.

supergeweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: de hele zomer zo vaak we kunne

Datum beoordeling: 7 april 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik kom al 8 jaar met mijn 2 kleinkinderen uit Den Haag naar de Kieviet. Niet alleen de kinderen maar oma heeft het daar ook naar haar zin. Een boekje lezen en de zon erbij en we hebben een fantastische dag. Groetjes Oma Henny

Beoordeling gegeven door Henny van Beek.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: zomers meerdere keren

Datum beoordeling: 4 mei 2009

goede ervaring de kinderen vermaken zich super goede verzorging van speeltuin en zwembad, een aanrader voor bijna alle leeftijden. fantastisch ga zo door.

Beoordeling gegeven door andrea beezemer.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 4 augustus 2007

Lekker overzichtelijke speeltuin en een heerlijk zwembad. Hapjes en drankjes tegen hele redelijke prijzen en voor € 0,50 cent kun je een stoel, parasol en/of tent huren. Helemaal top!

Beoordeling gegeven door Deveney.