Ontdek de wondere wereld van virtual reality met VR4play

Daar sta je dan, op de rand van een wolkenkrabber. Je krijgt kriebels in je buik als je naar beneden kijkt. Voor je het weet, zoef je door de lucht als een superheld en blus je brandjes door heel de stad. Of duik je liever tussen de walvissen en tropische visjes die echt wegzwemmen als je je hand naar ze uitstrekt? Ontdek samen bij VR4play compleet nieuwe werelden in virtual reality!

Bezoek vr4play.nl »

Speel virtual reality games

Van nostalgische pingpong en Tetris met de VR-game Cyberpong tot keiharde actie in gevechten met robots in het spel Raw Data. Bij VR4play heb je keuze uit zestien virtual reality games die je meenemen naar levensechte nieuwe werelden. Slash fruit als een Fruit Ninja of repareer het ruimteschip De Oddesey op Mars. Per spel wordt ook aangegeven vanaf welke leeftijd het geschikt is.

Ontdek samen nieuwe werelden

Bij VR4play boek je vanaf één tot en met vier personen een Cube Regular en vanaf twee tot en met acht personen een Cube XL. In deze ruimte kun je samen een uur lang allerlei VR-games spelen. En daar heb je iedereen voor nodig! Twee mensen zetten een VR-bril op en spelen de game terwijl de anderen via een scherm in hun wereld meekijken. Help ze met aanwijzingen en houd ze af en toe even vast: het is namelijk zo levensecht dat sommige spelers soms eventjes hun balans verliezen.

Levensechte spellen

De speeltijd verschilt per game. Sommige games duren vijf minuten, andere tien. Alle games zijn levensecht en intens: pak met behulp van de controllers dingen in de VR-wereld vast, gooi vuurballen en zwaai met zwaarden. Je kunt zelfs letterlijk in de VR-wereld rondlopen. Handig: de VR-brillen hebben sensors die aangeven wanneer je in het echt te dichtbij een muur of obstakel komt. Zo voorkom je dat je in de Cube tegen iets of iemand opbotst.

Ontdek de wondere wereld van virtual reality met VR4play in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 16,50 p.p.), themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

vr4play.nl »

Duik in een VR wereld met VR4play. Foto: VR4play © Mart Stevens.

Foto: VR4play © Mart Stevens.

Duik in een VR wereld met VR4play. Foto: VR4play © Mart Stevens.

Duik in een VR wereld met VR4play. Foto: VR4play © Mart Stevens.

Duik in een VR wereld met VR4play. Foto: VR4play © Mart Stevens.

Beleef samen de ultieme game experience. Foto: VR4play © Mart Stevens.

Duik in een VR wereld met VR4play. Foto: VR4play © Mart Stevens.

Balanceer op wolkenkrabbers in VR. Foto: VR4play © Mart Stevens.