Ontdek de wondere wereld van virtual reality met VR4play

Daar sta je dan, op de rand van een wolkenkrabber. Je krijgt kriebels in je buik als je naar beneden kijkt. Voor je het weet, zoef je door de lucht als een superheld en blus je brandjes door heel de stad. Of sta je liever oog in oog met Vincent van Gogh in The Night café? Ontdek samen bij VR4play compleet nieuwe werelden in virtual reality!

Speel virtual reality games

Van futuristisch lasergamen met de VR game cyberdrifter tot een ritje in een achtbaan en een zoektocht naar draakjes. Bij VR4play heb je keuze uit vijftig virtual reality games die je meenemen naar levensechte nieuwe werelden. Er zijn meerdere categorieën: pretpark, ontdekken, schieten en vechten, sport, horror en magie.

Ontdek samen nieuwe werelden

Bij VR4play boek je vanaf één tot en met vier personen een VR Game-Cube. In een game-cube kun je samen een uur lang allerlei VR-games spelen. En daar heb je iedereen voor nodig! Iemand zet een VR-bril op en speelt de game terwijl de anderen via een scherm in hun wereld meekijken. Help mee met aanwijzingen en houd iemand af en toe even vast: het is namelijk zo levensecht dat sommige spelers soms eventjes hun balans verliezen. Boek één of meerdere game-cubes om met met z'n allen, tot en met acht personen, samen te spelen. Met meerdere cubes kun je echt tegen elkaar spelen!

Levensechte spellen

De speeltijd verschilt per game. Sommige games duren twee minuten, andere langer. Alle games zijn levensecht en intens: pak met behulp van de controllers dingen in de VR-wereld vast, gooi vuurballen en zwaai met zwaarden. Je kunt zelfs letterlijk in de VR-wereld rondlopen. Handig: de VR-brillen hebben sensors die aangeven wanneer je in het echt te dichtbij een muur of obstakel komt. Zo voorkom je dat je in de cube tegen iets of iemand opbotst.


Uniek bedrijfsuitje

Voor bedrijven heeft VR4play speciale arrangementen met samenwerkingsspellen en korte, aantrekkelijke spellen. Bovendien is er genoeg horeca-gelegenheid aanwezig om er een all-in uitje van te maken!

Ontdek de wondere wereld van virtual reality met VR4play in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 16,50 p.p.), themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Balanceer op een hoog gebouw! Foto: VR4play.

Neem het op tegen boksers in de virtuele ring. Foto: VR4play © Toast VR.

Balanceer op een hoog gebouw! Foto: VR4play.

Balanceer op een hoog gebouw! Foto: VR4play.

Balanceer op een hoog gebouw! Foto: VR4play.

Van kantoormedewerker naar superheld! Foto: VR4play.

Balanceer op een hoog gebouw! Foto: VR4play.

Onderzoek de diepzee van dichtbij. Foto: VR4play.

Balanceer op een hoog gebouw! Foto: VR4play.

Groepsuitje in gezellige gamehal! Foto: VR4play.