Ontdek de wondere wereld van virtual reality met VR4play

VR4play

Daar sta je dan, op de rand van een wolkenkrabber. Je krijgt kriebels in je buik als je naar beneden kijkt. Voor je het weet, zweef je door de lucht als een adelaar en vecht je tegen drones die je van alle kanten aanvallen. Of sta je liever oog in oog met Vincent van Gogh in The Night café? Ontdek samen bij VR4play compleet nieuwe werelden in virtual reality!

Levensechte virtual reality games

Van futuristisch lasergamen met de VR game After-H of met een katapult Angry Birds naar boze biggetjes schieten tot zwemmen met een walvis. Bij VR4play heb je keuze uit vijftig virtual reality games die je meenemen naar levensechte nieuwe werelden. Er zijn meerdere categorieën, zoals pretpark, ontdekken, schieten en vechten, sport, horror, ritme & dance en games speciaal geschikt voor kinderen. Je kunt zelfs letterlijk in de VR-wereld rondlopen.

Speel tegen elkaar of werk samen

Bij VR4play kun je echt tegen elkaar spelen of juist een team vormen. Boek meerdere cubes en vecht samen tegen zombies, of stap in een van de tanks van World of Tanks en vecht met jouw bataljon tegen het andere team. Je speelt met twee tot tien personen tegelijk en wisselt elkaar snel af. Tussendoor kijk je mee op grote schermen. Zijn jullie super competitief? Organiseer dan een VR sporttoernooi en ga de strijd aan met elkaar. De games bij VR4Play zijn geschikt voor kleine én grote groepen.

Tip: stap samen in een Ubisoft award winning VR Escaperoom en kom terecht in de wereld van Assassin’s Creed Origins.

Uniek bedrijfsuitje

Voor bedrijven heeft VR4play speciale arrangementen met samenwerkingsspellen en korte, aantrekkelijke spellen. Bovendien is er genoeg horeca-gelegenheid aanwezig om er een all-in uitje van te maken! Op zoek naar een combinatie met een vergadering of presentatie? Ook daar heef VR4play alles voor in huis.

VR4play in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 16,50 p.p.), themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Balanceer op een hoog gebouw! Foto: VR4play

Neem het op tegen boksers in de virtuele ring. Foto: VR4play © Toast VR

Balanceer op een hoog gebouw! Foto: VR4play

Balanceer op een hoog gebouw! Foto: VR4play

Balanceer op een hoog gebouw! Foto: VR4play

Speel tegen elkaar. Foto: VR4play

Balanceer op een hoog gebouw! Foto: VR4play

Onderzoek de diepzee van dichtbij. Foto: VR4play

Balanceer op een hoog gebouw! Foto: VR4play

Groepsuitje in gezellige gamehal! Foto: VR4play

Balanceer op een hoog gebouw! Foto: VR4play

Beleef een virtual reality Escaperoom. Foto: VR4play