Beoordelingen Fort Kijkduin

Veelzijdig!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3 januari 2018

Datum beoordeling: 8 januari 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het fort is op zich al interessant om te bekijken, maar krijgt een grote meerwaarde door de tentoonstelling van de gebruikers gedurende 200 jaar met hun uniformen, wapens en de geschiedenis van het fort in het algemeen. We kregen een hele enthousiaste rondleiding met grote kennis van zaken. (Marcel?) Ook het zee-aquarium is boeiend en zeker erg leuk voor kinderen! Erg geschikt om het te combineren met een wandeling langs dijk, strand en bos.

Beoordeling gegeven door Wim Smit.

Onsamenhangend, verhaal ontbreekt, geen duidelijke
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 23-08-2017

Datum beoordeling: 23 augustus 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Ondanks dat het fort/museum er imposant uitziet van de buitenkant. Faalt het museum dit waar te maken in haar uitingen in het museum. Een duidelijk consistent verhaal ontbreekt, op meerdere punten in het fort vroeg ik me af waar ik heen moest welk verhaal ik aan het lezen was en wat de bedoeling ervan was. De informatie, hoewel uitgebreid, mist overtuiging. We hebben geen gebruik gemaakt van de rondleiding, ik kan me voortel en dat dit een meerwaarde zal geven aan een bezoek. Het idee van het aquarium in het museum is mij geheel ontschoten. Er zou eens iemand met uit commercieel oogpunt naar moeten kijken, het fort ansich is namelijk een geschenk. Ik hoop dat ze in de toekomst enige veranderingen door kunnen voeren, keuzes maken is 1 van die veranderingen.

Beoordeling gegeven door Floris .

zeer boeiend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25-08-2011

Datum beoordeling: 26 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We hebben genoten van een fantastische rondleiding,deze moet je echt meemaken ,zeer leerzaam,die man leeft voor zijn hobby ,om dit als vrijwilliger zo te kunnen overbrengen ,de kinderen hingen aan zijn lippen ,een kunst om dit zo bij het publiek over te brengen,hiervoor een 10 met een griffel .

Beoordeling gegeven door tugwell.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 06-06-2010

Datum beoordeling: 7 juni 2010

Een hele leuke rondleiding van een enthousiaste vrijwilliger, wist de kinderen en de volwassene te boeien met zijn verhalen en uitleg.Ook leuk om zonder gids door het Fort te lopen

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Vrijdag 11 september 2009

Datum beoordeling: 12 september 2009

Ik heb samen met mijn neef Fort Kijkduin bezocht en vond het zeer de moeite waard. Maar ik had altijd gedacht dat er veel meer tunnels onder het duin waren. Of moeten die nog worden bloot gelegd?

Beoordeling gegeven door Willem Kabel.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2009

Datum beoordeling: 1 augustus 2009

Mooi aquarium in dit fort. Een glazen tunnel waar je door heen kunt lopen, verschillende bassins met mooie vissen en als hoogtepunt natuurlijk het voeren en aaien van roggen en haaien! Heb m'n ogen uitgekeken. :) Vervolgens door naar de geschiedenis van het Fort. Ontzettend informatief en daarom extra leuk. Foto tentoonstellingen, krantenartikelen, maar ook scènes met poppen en originele attributen. Achter in een van de kelders waren tijdens ons bezoek oud hollandse spelletjes met oa geiten melken, sjoelbakken, stokken vangen, blikgooien etc. Leuk voor jong en oud! Bezoek afgesloten met een rondwandeling buiten het fort, oa door de tunnels. Erg leuk! Prima uitje voor een regenachtige dag of als je eens geen zin hebt in 't strand.

Beoordeling gegeven door Joëlle.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24-02-2008

Datum beoordeling: 28 februari 2008

De kinderen (6 en 3 jaar) waren afgelopen zondag een dagje weg met Opa en Oma. Ze hebben zich prima vermaakt. Alle aquaria met de diverse vissen vonden ze prachtig. Mij dochter (6 jaar) heeft genoten van de uitleg in het aquarium en ze vroeg honderuit. Ze kreeg overal antwoord op. Ook de rest van het fort vonden ze interessant om te bekijken. Eten in het restaurant en na afloop even naar t strand. Een superdagje uit!

Beoordeling gegeven door J. Outhuijse.