Beoordelingen Ballorig Assen

Positief!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 4 jan 2020

Datum beoordeling: 4 januari 2020

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat een positieve verandering bij Ballorig! Aardig personeel, schoon, heerlijke koffie en lekkere kidsboxen. De kinderen van 4 en 9 jaar vermaken zich prima!

Beoordeling gegeven door Ita.

Niet nog eens
1 11111

Bezoekdatum: 01-08-2019

Datum beoordeling: 1 augustus 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Smerig binnen, buiten staat het onkruid en gras hoog en ziet er daardoor troosteloos uit. Lag dierenpoep buiten. Kassa medewerkers werken niet bepaald vlot. Vind Emmen veel beter. Dit was één keer nooit weer.

Beoordeling gegeven door Renate.

Leuk maar vies
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 1-11-2018

Datum beoordeling: 1 november 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vandaag bij de peuterochtend geweest voor het eerst in Assen. Ik als oma vond het hier erg vies. We kwamen om 9.30 uur binnen toen was de vloer al vies dus er was echt nog geen stofzuiger gebruikt. Enkele tafels waren erg vies en toen we om 12.30 uur weggingen waren ze nog niet schoon gemaakt. Qua hygiene is er een grote slag te slaan. In Emmen was het toch echt veel schoner. Jammer het moet toch een leuk uitje zijn.

Beoordeling gegeven door Ellen Egtberts.

Gezellig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25-10-2017

Datum beoordeling: 25 oktober 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mooi netjes meer personeel!! 4 min punten 1 de prijzen van etenswaren drinken ontbreken voor het over algemeen...dir weerhoud mij om dingen te kopen 2 Opstelling van tafels en stoelen is te krap...zit niet fijn je zit elkaar in de weg... 3losse plafond panelen waar kinderen stroomdraden zo kunnen pakken...onveilif!! 4 omroepen staat op keihard...doet pijn aan je oren Dit zijn verbeter punten...wel prettig om hier iets mee te doen Bvd

Beoordeling gegeven door Yvonne Olthof.

Bagger
1 11111

Bezoekdatum: 24 06 2016

Datum beoordeling: 24 juni 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Kinderfeestje gehouden. Ging mis met de bestelling, schrijven naam van de jarige verkeerd, de snacks waren vergeten etc. Vroegen ook of op het panini broodje ook groentes zijn, vertelde de blonde vrouw met bril van niet. Kinderen baalden. Op het laatst werd wel excuses aangeboden en boden ze een kop koffie aan, maar ze hadden het allemaal veel beter kunnen doen. Ze gaan echt niet feestelijk met je om. Niet voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Senti.

Vogende keer Bombi Drachten/ Apekooi Groningen.
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 12-8-2014

Datum beoordeling: 18 augustus 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vorige week dinsdag ben ik met mijn zoontje nog even bij jullie geweest. Mijn zoontje en ik moesten even wat tijd overbruggen en ballorig leek mij de ideale plek. Ik had van te voren uitgebreid de website bekeken, het zou onze eerste keer zijn bij jullie. Daarvoor had ik bij iemand op bezoek geweest in het ziekenhuis. Het plan was om bij jullie even een lekker broodje te eten, maar toen ik aankwam werd mij om 17,40 verteld dat de keuken al dicht was en we niks mee konden bestellen. Ter controle vroeg ik na, maar jullie zijn toch open tot 19,00 uur??? Ja, maar de keuken sluit op ma t/m woe altijd om 17,00 uur, was het antwoord... Ik kan me voorstellen dat je de keuken een half uur voor sluitingstijd dicht doet, maar ik vind 17,00 wel heel vroeg, verder kan ik dit ook niet terug vinden op de website. Hoe had ik dit van te voren kunnen weten? Verder vind ik het heel raar dat je een keuken dicht doet om etenstijd, dat is toch juist een moment om te kunnen verkopen, om winst op te maken? Uiteindelijk zijn wij na ons bezoek maar na de Mac Donalds gegaan. Personeel was verder vriendelijk, maar het viel me wel op dat de auto's stuk waren net als de oven waardoor er geen brood afgebakken kon worden... Maar goed, de keuken was toch al dicht, dus we hadden zo ie zo al pech. Dit heb ik net getypt op het contactformulier, maar die wil dus niet versturen..... Er komt te staan typ uw vraag.... raar.

Beoordeling gegeven door moeder en zoon met trek. .

Vreselijk
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 26 juli 2014

Datum beoordeling: 26 juli 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Geachte heer/ mevrouw, Vandaag ben ik met mijn dochter en vriendin met haar dochter bij jullie geweest. En ik moet helaas zeggen: ik voel niks voor nog een bezoek. Een korte samenvatting van ballorig assen vandaag; het was smerig, oud, en/ of stuk. Bij binnenkomst viel me onmiddellijk een tafel op waaronder het nog vol lag met patat en andere troep. En toen ik even beter om me heen keek lag er nog veel meer troep onder andere tafels. Wokkel chips, tijgernootjes, papiertjes van chocoladerepen, etc etc etc. Afijn. Kinderen gingen spelen, wij bestelden een kop thee en een cappuccino. Het theeglas zat tot 2x toe vol met theeaanslag, NIET schoon! En aan de koffiekop zat lippenstift. Ook daar werden wij niet blij van. Toen de kinderen even moe waren van het spelen en een kleurplaat wilden kleuren bleken de kleurplaten op. En zelfs een leeg tekenpapier kregen ze niet. Toen ze op de scooters wilden bleken ze alle drie defect. 1 oké, maar alle drie??? En het papier defect zat er zo te zien al heel lang op... En het ergste: toen een kindje in de wasbak van de dameswc had overgeven en de bak vol bleef staan met water en kots werd niet niet direct schoon gemaakt maar dit heeft uren in de wasbak gezeten. Een wasbak waar wij onze kinderen leren om handen te wassen na het plassen!!!!!!!! Het personeel gaf aan dat ze het wisten maar nog geen tijd hadden gehad om het schoon te maken. Wij waren rond half 11 bij ballorig tot 14.30 uur, en toen wij weg gingen was er nog NIKS aan schoonmaak gedaan. Waar dan ook in ballorig. Schandalig! Ik ben heel erg teleurgesteld en ons zien jullie niet meer terug. PS ik had dit graag naar ballorig assen willen mailen, maar helaas kon ik het contact formulier niet invullen. Blijkbaar was deze tekst te lang. Dan maar zo.....

Beoordeling gegeven door Booy.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 5 juli 2008

Onze zoon van 1,5 jaar vindt het helemaal geweldig. Er is genoeg te doen voor peuters, de peuterhoek is goed gescheiden van de klim- en klauterzaal voor oudere kinderen.

Beoordeling gegeven door Christel Westerman.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24-05-2008

Datum beoordeling: 28 mei 2008

De kinderen hebben zich prima vermaakt in balorig te Assen. Pa, ma, opa en oma ook, onderhet genot van een hapje en een drankje. Op deze manier willen we wel vaker naar opa en oma (zij wonen in Assen).

Beoordeling gegeven door Marjan Spanjer.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24-05-2008

Datum beoordeling: 28 mei 2008

De kinderen hebben zich prima vermaakt in Balorig te Assen. Pa, ma, opa en oma ook, onder het genot van een hapje en een drankje. Op deze manier willen we wel vaker naar opa en oma! (zij wonen in Assen).

Beoordeling gegeven door Marjan Spanjer.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 9-2007

Datum beoordeling: 8 mei 2008

Heel leuk voor de kids, klein of ietsjes groter. Zelf ook genoten. Alleen de prijzen in het restaurant waren wat aan de hoge kant.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 17 augustus 2007

Datum beoordeling: 3 mei 2008

We zijn hier met onze 4 nog jonge kinderen geweest op een dag dat het regende in de vakantie. Je bent dan toch lekker binnen, terwijl de kinderen het toch geweldig naar hun zin hadden. Veel speelmogelijkheden en heel veilig. Ook het gedeelte voor de allerkleinsten was heel leuk en afwisselend. Kortom een zeer geslaagd uitje.

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 01-03-2008

Datum beoordeling: 26 maart 2008

Mooie speelattributen. Leuk voor kinderen van 0 tot ? Wel jammer dat het er op zaterdagen en zondagen altijd verschrikkelijk druk is. Je durft je peutertje niet alleen in de ballenbak te laten vanwege de grotere kinderen.

Beoordeling gegeven door M Breene.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: januari 2008

Datum beoordeling: 26 februari 2008

Leuke locatie vooral voor de kleinere kids. Voor de grote kids is het wat verouderd. De gedeeltes zijn goed gescheiden waardoor het wat overzichterlijke wordt dan bv de Apekooi in Groningen.

Beoordeling gegeven door N.N..