drenthe

Drenthe Speeltuin (41)

Vakantiepark Mooi Oavelt

HAVELTE, DRENTHE - Camping Mooi Oavelt is een mooie familiecamping in de gemeente Westerveld. De camping heeft 120 jaar- en seizoensplaatsen, maar ook toeristische plaatsen.

elke dag geopend

entree vanaf € 12,00

Camping De Otterberg

WIJSTER, DRENTHE - Camping De Otterberg is een mooie en ruim opgezette familiecamping in Drenthe. Ruitersportliefhebbers kunnen zich prima vermaken op de manege van de camping.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 8,50

RCN de Noordster

DWINGELOO, DRENTHE - RCN de Noordster in Dwingeloo is een mooi vakantiepark tussen de Drentse heide en de schaapskuddes. In de zomer is hier een uitgebreid recreatieprogramma met leuke en originele activiteiten voor het hele gezin!

elke dag geopend

entree vanaf € 9,00

Griendtsveenpark

SCHOONEBEEK, DRENTHE - Schapen, herten, lama's en ganzen: aai ze allemaal tijdens een rustgevende wandeling in het Griendtsveenpark in Drenthe.

elke dag geopend

gratis toegang

Landgoed Het Grote Zand

HOOGHALEN, DRENTHE - Oog in oog staan met een ree of Schotse Hooglander? Het kan in Drenthe. Geniet van de rust en de natuur tijdens een vakantie op Landgoed Het Grote Zand in Hooghalen.

elke dag geopend

entree vanaf € 188,00

Speelbos Lorken

DROUWEN, DRENTHE - De natuur zit vol geheimen. Ontdek het spelenderwijs in Speelbos Lorken, vlak bij het Boomkroonpad.

elke dag geopend

gratis toegang

Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe

RUINERWOLD, DRENTHE - Proef eens een echt Drentse Koe ijsje, gemaakt van verse melk. Speel daarna een potje boerenbiljart of verdwaal in het doolhof.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag

volwassenen vanaf € 3,50

kinderen vanaf € 7,50

peuters vanaf € 5,00

Speelparadijs Ballorig Assen

ASSEN, DRENTHE - In het overdekte speelparadijs Ballorig Assen is van alles te beleven. Kinderen kunnen er klimmen, klauteren, glijden en in de ballenbak spelen.

elke dag geopend

volwassenen gratis

kinderen vanaf € 7,50

Natuurontdekplek Zuiderpark

HOOGEVEEN, DRENTHE - Ga lekker ravotten in de vrije natuur en kom nestkastjes maken, vlotten bouwen en boompjes planten. Bij Natuurontdekplek Zuiderpark in het Zuiderpark leren kinderen alles over de natuur.

elke dag geopend

gratis toegang

Van de redactie