Beoordelingen Nationale Park De Hoge Veluwe

Hoge Veluwe
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 15-04-2018

Datum beoordeling: 15 april 2018

Reisgezelschap: met partner

Fijn dat het terras rekening houdt met niet-rokers.Jammer dat de roker geen plek heeft.Een vorm van discriminatie!

Beoordeling gegeven door N. Van Veen.

Prachtig park om te wandelen/fietsen natuur en het
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Zaterdag 5 augustus 2017

Datum beoordeling: 13 augustus 2017

Reisgezelschap: gezin

Heerlijk wandelen/fietsen gratis, in het begin van het park en bij het museum. Prachtige routes en natuurlijk het Krüller Muller museum niet te vergeten. Heerlijk eten en drinken in het restaurant bij het museum. Verder was ik een bijzondere hanger (trouwring) van mijn kort geleden overleden man verloren, waardoor ik erg van in de war was. Dacht dat is een speld in een hooiberg wanneer deze gevonden zou worden. Thuisgekomen de andere dag geïnformeerd en Ja!!! hij was gevonden. Ik erg blij en het park heeft hem zelfs aangetekend netjes ingepakt naar mijn huis in Rotterdam gezonden, zonder enige kosten te vragen. Ik ben hen erg dankbaar en zal zeker nogmaals naar het park komen.

Beoordeling gegeven door Hennie de Gans.

In 1 woord waardeloos en pure op lichting niks te
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 2-08-2017

Datum beoordeling: 4 augustus 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Ik geef dit cijfer omdat we ik meen € 48 af moesten rekenen (auto en 4 personen) en er helemaal niks te zien is wij dachten reeën, damherten, zwijnen enz te zien niets van dit alles nog geen vogel horen fluiten. Bij ons in Brabant is dit alles gratis te bewonderen. (de kempen de drunense duinen de Biesbosch enz enz ) Hier mag je 9 km rijden voor heel veel geld. Dus mensen als je iets moois wil zien kom naar Brabant of rij gewoon elders over de Veluwe zonder opgelicht te worden.

Beoordeling gegeven door Hans de Graaff Uitwijk NB .

fantastische combinatie
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21 mei

Datum beoordeling: 24 mei 2017

Reisgezelschap: met een groep

Een dagje Hoge Veluwe is voor iedereen een prachtig uitje. Ga je voor de kunst of heerlijk genieten van park en bos het kan allemaal. Met vrienden of familie, de kinderen kunnen mee op de fiets. Voor de kinderen speelplezier, info centrum heel leuk en educatief voor groot en klein. Interessante excursies over natuur en dieren wereld. Verder leuke pauze momenten in restaurant muzeum Kroller Muller of het park restaurant of koffie bij kiosk Hubertus ze hebben nu ook mogelijkheid om daar een barbecue te reserveren op zondag. Die hebben wij al geprobeerd. Is een aanrader om daar mee af te sluiten op een zonnige dag, goed verzorgd en zeer goede kwaliteit.

Beoordeling gegeven door Joke.

Te duur
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 20 mei 2017

Datum beoordeling: 22 mei 2017

Reisgezelschap: met partner

Entreeprijs is veel te hoog. Er zijn veel mooie stukken op de veluwe waar je gewoon gratis kunt wandelen en fietsen. Borden bij de ingang doen vermoeden dat je alleen voor de auto of parkeerplaats moet betalen. Wanneer je bij de kassa bent blijkt dat er per persoon nog een flink bedrag bij komt.

Beoordeling gegeven door Joke.

Wel erg dure entree, daarom het alleen gelaten bij
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 4 september

Datum beoordeling: 17 september 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Het was heerlijk eens héél lang te kunnen wandelen, zonder allerlei obstakels die ik anders tegen kom als ik met de elektrische rolstoel en mijn hulphond wil genieten van de natuur en de buitenlucht.

Beoordeling gegeven door Myriam Deurenberg.

toilet parkeerplaats goor
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 23-08-2016

Datum beoordeling: 25 augustus 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Het park verdient een 10, maar van het toilet op de parkeerplaats moet je kotsen..echt nog nooit zoiets goors gezien.. geeft een diepe indruk op me gemaakt

Beoordeling gegeven door Joep Kilkens.

veel te duur voor natuur die dichtbij net zo mooi
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 07-08-2016

Datum beoordeling: 8 augustus 2016

Reisgezelschap: met partner

Een uitermate grote tegenvaller de natuur is buiten het gebied vaak mooier en ongerept dan in het park waar toerisme hoogtij viert het is dan ook denk ik louter en alleen een bezoek met name waard om het af te strepen op een lijstje daarbij komt een wel overdreven dure entree prijs, wat mij betreft niet aan te bevelen dan maar naar de Veluwezoom veel meer om te zien.

Beoordeling gegeven door Renne Rus.

triest
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 29-05-2012

Datum beoordeling: 2 juni 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

dinsdagavond rond 18.00 uur door het park gereden maar geen konijnn hert of moeflon gezien, waarschijnlijk niet goed gekeken. ik vind die € 32 wel erg duur. 's avonds op terugweg naar de camping zagen we buiten de poort wel konijnen en herten. ben hier geweest samen met mijn partner en dochter van 11 dit was een eenmalige actie

Beoordeling gegeven door harry.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 07-05-2011

Datum beoordeling: 10 mei 2011

Reisgezelschap: met partner

Dit park is echt en aanrader voor jong en oud. Het is hier rustig maar toch genoeg te doen en vooral te zien. Je kan je hier zeker en hele dag vermaken.

Beoordeling gegeven door Mariska.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 11-08-2010

Datum beoordeling: 13 augustus 2010

fietspaden zijn erg smal, veel slechte plekken in het fietspad door boomwortels. zandverstuiving is wel weer mooi. oppassen dat je niet omvergereden word op het zebrapad bij kruller museum door hard rijdende boswachters met groene jeeps,ze rijden als gekken door het park,vanaf hoendeloo naar museumonder rijden ze vol gas voor hun gelden blijkbaar geen regels.

Beoordeling gegeven door peters.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2009

Datum beoordeling: 4 juni 2010

Heel leuk ieder jaar weer met het gezin op de witte fietsen! Lekker eten en drinken mee en dan de grootste route door het park. Zelfs eens een vos voor ons uit. Lekker in de grote speeltuin en aan de koffie op dat terras. Voor het eten gaan we in Hoenderloo een pannekoekje eten en na het eten het park weer in om herten te bekijken.Geweldig!!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26 april 2009

Datum beoordeling: 12 september 2009

Mijn man werd 80 en dat wilde ik op een speciale manier vieren. Met kinderen en kleinkinderen en natuurlijke de jarige job op weg naar de "Hoge Veluwe", compleet met verjaardagstaart (natuurlijk met kaarsjes vanwege de kleintjes) en champagne, glazen etc. Voor mijn zoon een bakfiets vanwege de twee kleinste en mijn schoondochter een tandem met de oudste samen. De rest een normale witte fiets. Het eerst op weg naar de koperen ketel, het restaurant waar ook de picknickplaats is. De taart opgesmukt en de kaarsjes aan, zingen voor de jarige en de kurken can de champagne laten knallen. Kadootjes uitpakken, taart gegeten en de kleintjes intussen nog heerlijk in de speeltuin. Vervolgens gingen we naar het restaurant voor een lekkere kop koffie. Dan de fiets op met de hele bups en we hebben genoten, iedereen was enthousiast en wilde nog wel een keer zo'n dag in de Hoge Veluwe. Aan het eind van de dag nog een lekkere pannenkoek en moe maar voldaan allemaal weer naar huis.

Beoordeling gegeven door g.Verhagen-Rutten.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 3-4-2009

Datum beoordeling: 5 september 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26 april 2009

Datum beoordeling: 27 april 2009

heel leuk om te doen , heerlijk fietsen, kunt kiezen voor kortere of langere routes, de fietsen zijn leuk en fietsen best lekker, goede fietspaden, goede voorzieningen zoals toiletten en eet/drinkgelegenheden. Wel jammer dat het zo duur is , middagje met gezin alleen al 21 euro aan entree kwijt. Doe je toch niet iedere maand, maar je sponsort natuurlijk wel een Natuurgebied dat is ook wat waard. Kinderen hebben ruim een uur in de speeltuin gespeeld, Museonder leerzaam en gratis bij entree Park. Kroller Muller museum apart betalen

Beoordeling gegeven door janet.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 8-11-2008

Datum beoordeling: 14 november 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door barbera bot.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 31 augustus 2008

Datum beoordeling: 18 oktober 2008

Prima park, goede voorzieningen, behalve aan het eind van de dag toen we een heel eind terug moesten lopen, omdat alle witte fietsen door anderen (wandelaars waarschijnlijk) waren meegenomen. Museonder en Kröller Muller Museum prachtig

Beoordeling gegeven door Nationaal Park De Hoge Veluwe.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Meerdere keren in 2007

Datum beoordeling: 7 juni 2008

Een geweldige plek om met het hele gezin, oud en jong, een dag door te brengen. Het museum is niet alleen voor volwassenen, maar de kinderen genieten vooral ook in het museonder. En dan de ruimte! Overal is de mogelijkheid om te spelen, en ook te picknicken. Wat de natuur betreft: Altijd weer nieuw en in elk seizoen anders. Een aanrader.

Beoordeling gegeven door J.G. van der Vlist.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: vorig jaar september

Datum beoordeling: 29 mei 2008

Zeer mooi Park, prachtig onderhouden leuk om met de fiets er door heen te gaan en leuke stops te doen. Had er wel 2 dagen in willen blijven.Zeer de moeite waard Zoveel mooie natuur en dieren

Beoordeling gegeven door Marian van Trigt.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 4 mei 2008

Wij (2 volwassenen en 2 kinderen, 7 en 9) zijn het park in gegaan op de witte fietsen, een heel leuke ervaring. Het is een mooi park met goede fietspaden. We hebben herten gezien. Het bezoekerscentrum is zeer de moeite waard. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook zijn we naar het jachthus geweest. Niet echt voor kinderen maar de moeite waard. De kinderen kregen een klapstoel mee om op te zitten, de gids had oog voor hen, het verhaal was interssant en er was veel ruimte voor vragen, ook van de kinderen. Het slot zelf is erg mooi en het verhaal erachter erg interessant.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: oktober 2007

Datum beoordeling: 20 april 2008

schitterend

Beoordeling gegeven door wbeumer1@kabelfoon.nl.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22-12 tot 4-1-2008

Datum beoordeling: 26 februari 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 20 juli 2007

We hebben in mei 2007 een dagje Hoge Veluwe met bezoek aan Kröller-Müller museum gedaan. Het natuurpark zelf is een teleurstelling. Ik ken tientallen plekjes die mooier en groener zijn en waar je wel naar toe moet gaan voor de flora en de fauna. De fietsen waren goed in orde en gratis te leen, dat was leuk. Het museum was prachtig, een domper was wel dat mijn museum jaarkaart er niet geldig was.

Beoordeling gegeven door Anne.