Beoordelingen

Tegenvaller
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 8 juni 2017

Datum beoordeling: 9 juni 2017

Reisgezelschap: met partner

Donderdag 8 juni 2017 vanuit vlaardingen naar het Loo gereisd, omdat er over een week iets wordt georganiseerd door Joop van der ende staan er voor de hoofdingang allemaal tribunes waardoor het uitzicht op het paleis verdwenen is, als we dit geweten hadden waren we wel een maandje later gegaan.De opmerking had u maar op de site moeten kijken vind ik geheel ongepast voor ons een grote teleurstelling

Beoordeling gegeven door Jan blaauw.

Mooi goed opgezet
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 31-1-2017

Datum beoordeling: 31 januari 2017

Reisgezelschap: met partner

Koffie drinken in het restaurant, een afknapper. Koffie uit een glas. Dat is niet Loo waardig.

Beoordeling gegeven door H. Gerritsen..

Koninklijk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Mei 2015

Datum beoordeling: 30 april 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Ik ben hiervoor onder andere naar het Kasteel van Versailles en het Louvre geweest. Als je dat ziet dan zullen de andere bezienswaardigheden niet meer zo geweldig zijn. Ondanks dit vond ik Paleis Het Loo echt gaaf om te zien. Het is toch anders van stijl. De tuin is zo mooi en rustgevend om doorheen te lopen. Het heeft toch iets eigens.

Beoordeling gegeven door Raya.

Mooie rijstallen, grote gebouwen maar van binnen e
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 16-4-2016

Datum beoordeling: 27 april 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Wat erg storend is dat er geen rekening in de tuin gehouden is met rolstoelgebruikers. Je duwt je helemaal suf op die kiezelsteentjes! Jammer en hoop dat daar alsnog een beter pad voor komt. Vriendelijke groet, José Haneveer

Beoordeling gegeven door José Haneveer.

heel boeiend!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21 juli 2015

Datum beoordeling: 21 juli 2015

Reisgezelschap: met partner

Slechts 3 uur hadden we uitgetrokken in de veronderstelling dan alles wel gezien te hebben...achteraf bleek dat niet genoeg en moeten we dus, met veel plezier, op herhaling. Regeling parkeerkaartje en toegang voor Sissi was ons niet even helder...we kregen een kaartje bij de ingang van het parkeerterrein, maar moesten ook een parkeerkaart bij de kassa kopen...nou ja..het gebruik van de museumkaart was hier meer dan goed besteed!

Beoordeling gegeven door P.Teune.

Super👍👍
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 19/04/2015

Datum beoordeling: 19 april 2015

Reisgezelschap: met opa en oma

Oow wat heb moeder genoten daar Voor de tuin met dat mooie weer we We zeiden gelijk al hier komen Zekker terug omdat nu niet alles hebben gezien omdat ook bij het sisi Tentoonstelling zijn geweest

Beoordeling gegeven door Lis Smienk .

Niet zo goed
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 15-04-2015

Datum beoordeling: 15 april 2015

Reisgezelschap: met een groep

Paleis was prachtig, maar tentoonstelling Sisi uitermate slecht, vooral het lezen van de bordjes was slecht en kon menigeen in ons gezelschap niet lezen. Weinig mooie jurken. Niet te vergelijken met de prachtige tentoonstelling van Grace.

Beoordeling gegeven door W Kuipers.

kunst pakt ons !
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20 - 2- 2013

Datum beoordeling: 21 februari 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Apeldoorn ligt centraal. Leuk moment voor hele gezin. De expositie van Beatrix is veelzijdig, boeiend. Je knoopt er een leuke rondleiding met een deskundige gids aan vast door het paleis. En drinkt daarna sjiek een kop thee in de balzaal. Voor de echte ontspanning ga je nog even lekker slenteren door de tuinen.

Beoordeling gegeven door ans schukking.

grandioos
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25 okt

Datum beoordeling: 27 oktober 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

onze 3 kleinkinderen waren helemaal onder de indruk van het grote paleis en alle dingen eromheen tijdens de prinsessendag, zeker het in een echte koets zitten,de paardentram ,al het goud in het paleis enz enz .een dag om nooit te vergeten volgens de oudste kleindochter(8 jaar) maar ook de tweeling van 4 jaar keken hun ogen uit.geweldig wat een leuk dagje uit

Beoordeling gegeven door M.Evers Stolk.

prachtig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 02-09-2011

Datum beoordeling: 2 september 2011

Reisgezelschap: met partner

Zeer goed onderhouden zowel tuin als paleis/museum

Beoordeling gegeven door annekevink@planet.nl.

harstikke leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17 juni

Datum beoordeling: 9 juli 2011

Reisgezelschap: met vrienden

er was veel te zien tentoonstelling van maxima was erg leuk en de kasteeltuinen lagen er mooi verzorgt bij ook de oude kamers met meubelen waren erg interesant om te zien

Beoordeling gegeven door yvon rosier.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28/03/2010

Datum beoordeling: 4 april 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus

Datum beoordeling: 5 november 2009

Elk gaan we zeker twee keer naar Het Loo, het blijft in elk jaargetijde een prachtig paleis met mooie tuinen.

Beoordeling gegeven door J. von Weyhrother.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15/06/2009

Datum beoordeling: 15 juni 2009

Mooie tentoonstelling

Beoordeling gegeven door nora.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 11 december 2008

Het paleis was erg mooi, zeer informatief het personeel was vriendelijk en attent. De tuinen vonden wij op een aantal punten wat onprofessioneel bijgehouden De prijs is wat aan de hoge kant

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 07-12-08

Datum beoordeling: 7 december 2008

Je kunt beter wachten totdat alles in kerstsfeer is. Het was nu een beetje kaal

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: eind oktober

Datum beoordeling: 6 december 2008

De kerst fair op Paleis het Loo was prachtig , het was die dag wel stormachtig maar dar maakt alles nog mooier met die donkele en lichte kleuren. Ondanks de kou hebben we buien en binnen genoten van het paleis en één woord prachtig. Voilgende keer weer hopelijk dan iets minder stormachtig .

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30 juli 2008

Datum beoordeling: 12 november 2008

Wij hebben geen echte paleis in de Verenigde Staten (ik ben Amerikaan, maar nu woon ik in Deventer). Mijn (Nederlandse) vrouw en ik zijn afgelopen zomer voor de tweede keer naar Het Loo geweest. Wij hadden een koninklijke zonnig zomer dagje weg naar het Paleis Het Loo om de mooie bloemen van het zomerseizoen te ervaren. Wat een prachtige assemblage van diverse tuinen en planten. Wij liepen uren rond, gingen zelfs op het dak om de tuinen van bovenaf te zien. Ondertussen maakte we gebruik van het restaurant om bij te komen van al dat moois. Zeker iets om aan te raden, ook bij verschillende jaargetijden.

Beoordeling gegeven door Benjamin D. Manton.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: eind juli 2008

Datum beoordeling: 12 november 2008

Een bezoek gebracht aan Paleis het Loo te Apeldoorn in de vakantie, hier hebben we een hele dag voor uitgetrokken. Om kwart over 10 waren we al bij de ingang. In het paleis konden we nu gebruik maken van een rondleiding met koptelefoon, een aanwinst is dit. Prachtig. En daarna door de tuinen van het Paleis en tot slot hebben we ook nog een wandeling gemaakt in het park. Mede door het geweldige weer werd het een prachtige dag om niet te vergeten.

Beoordeling gegeven door m. van der harst-de Jong.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27-08-2008

Datum beoordeling: 12 oktober 2008

Mooi museum. Zeer leuk en leerzaam om te zien hoe de koninklijke familie heeft gewoond. Prachtige mooie paleistuin. Alles wordt zeer goed onderhouden.

Beoordeling gegeven door Jolanda van der Schans.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 17-08-2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

Niet verwacht dat er nog zoveel openbaar werd getoond. Was leuk om te zien, zeker een aanrader voor volwassenen. Voor kinderen is er niet veel. Echt intressant om te zien, iets wat wij niet hadden verwacht

Beoordeling gegeven door Wanda.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13 -09-2008

Datum beoordeling: 21 september 2008

Paleis het Loo is een leuk uitstapje en zeker met mooi weer zodat je een mooie wandeling door de prachtige tuinen kunt maken. Binnen zijn schilderijen,medailles, zilverwerk en servies te bewonderen en buiten o.a oude koetsen auto's waar de koningin in heeft gereden en de stallen. Voor gezinnen met erg jonge kinderen is dit uitstapje niet zo geschikt, die zullen zich snel vervelen.

Beoordeling gegeven door B .C Boekhout van Solinge.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 10-JULI

Datum beoordeling: 21 juli 2008

OP EEN BIJZONDER DRUILERIGE DAG HEBBEN MIJN VRIENDIN EN IK EEN PRIMA DA GEHAD IN HET PALEIS. dE AANHOUDENDE REGEN ZORGDE ERVOOR DAT WE NIET OPTIMAAL VAN DE TUINEN KONDEN GENIETEN.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: mei 2007

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Judith de Koning.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: februari 2008

Datum beoordeling: 7 juni 2008

Paleis het Loo Apeldoorn: Vlak bij mij in de buurt en echt de moeite waard van het bezoeken. Mooi paleis, alles goed aangegeven hoe het vroeger was. Interessant om terug te gaan in de tijd. Goed restaurant en in een mooie omgeving. Echt een leuk en interessant uitje ook met wat oudere kinderen, Dit paleis geeft veel inzicht in onze vaderlandse geschiedenis. Ik heb er van genoten.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 4 mei 2008

Heel erg mooi, zeer mooie tuin.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11 april tm 13 april

Datum beoordeling: 19 april 2008

het was een kijkje waard om het te zien

Beoordeling gegeven door Dijkstra.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11 april tm 13 april

Datum beoordeling: 19 april 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Dijkstra.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 2 september 2007

onwijs leuk om te zien over het paleis hoe de koningklijke famlie daar woonde . maar ook om te zien hoe de oude meubelen die je op de foto's zag nu in de kamer staan. erg imposant. geeft een leuke blik in het verleden weer.

Beoordeling gegeven door kitty rijkers.

Advertisement" width="1" height="1" alt="a1" />