Beoordelingen Amsterdam Museum

Verrassend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23-

Datum beoordeling: 23 februari 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is een verrassend museum, veel verschillende onderdelen, films, schilderijen, modellen en ook erg interactief. Ook het VOC schip is al net zo spannend en verrassend als de rest. Dit alles in een prachtig gerestaureerd gebouw. Zowel wij als de kinderen van vijf en elf wilden er na vier en een half uur nog niet weg.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24 januari 2010

Datum beoordeling: 20 februari 2010

Dit museum geeft een duidelijk beeld weer van het ontstaan en de verdere groei van amsterdam in de afgelopen eeuwen. Is heel overizhtelijk weergegeven hoe amsterdam zich als handelsstad heeft ontwikkeld. Mede door de filmpjes en de tentoonstelling van voorwerpen en schilderijen van de regenten en families. Wist eerst niet goed wat ik me er bij voor moest stellen maar ging naar buiten met een heel goed gevoel dat ik toch weer iets geleerd had van een deel van de geschiedenis van onze hoofdstad. Is voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door gerry vermeer.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: september 2007

Datum beoordeling: 16 juli 2008

Men mag het niet vergelijken met een Disneyworld of ander groot pretpark. We hebben daar in een leuk huisje gelogeerd (in een prachtige fiets omgeving)en konden vrij van het park met fijn zwembad genieten. Leuke winkels, restaurants, een 4 dimensionaal film in de cinema, een reuzenrad en voor de grotere jeugd toch wel spectaculaire atteacties.

Beoordeling gegeven door K. van der Schaaff.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 16 juli 2008

Niet alleen een onderhoudend en informatief museum, maar ook een leuke kijk in het verleden. Zo ook het cafe'tje van de Zeedijk nagemaakt boven. Het pand (Oud weeshuis)zorgt ervoor dat er behoorlijk wat geopen moet worden maar het zit heel vakkundig in elkaar. Voor elke wel of niet Amsterdammer een aanrader

Beoordeling gegeven door K. van der Schaaff.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 25 januari 2008

Gisteren een heerlijk dagje Amsterdam. Als oud Amsterdammer was het Historisch Museum erg leuk. Daarna broodjes gegeten bij Van Dobben (erg lekker). Nog een kleine wandeling door het oude Amsterdam en de dag was al weer om.

Beoordeling gegeven door N.N..