Beoordelingen Boerderijmuseum 'De Bovenstreek'

Prachtig allemaal
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28 mei 2019

Datum beoordeling: 3 juni 2019

Reisgezelschap: met een groep

Wat een geweldig mooi streekmuseum: echt een oude boerderij zoals het vroeger was. De mooie heerd met schouw en oude tegels, volle weckpotten in de kelder, de kraamvrouw met haar kindje in de bedstee, de knecht in het knechtenkamertje op de hilt, het paard achter op deel en overal heel veel spullen die vroeger in het leven van elke dag heel gewoon waren. Ook de poepdoos en in het bakhuis de tobbes en wringer voor de was, het melkbussenrek naast de boerderij en niet te vergeten: de tuin voor het voorhuis. Tegen het voorhuis sier, buxusheggetjes en bloemen, verder op achteren aan groentetuin en allerlei bessenstruiken. Alles keurig verzorgd, werkelijk prachtig. Twee oude hooibergen stonden achter de boerderij, net als vroeger. Alleen nu zonder hooi, maar met allerlei gebruiksvoorwerpen erin gestald, evenals in de korenschuur op het erf. We hebben genoten en wat kwamen er een verhalen los van onze groep wat oudere dames, die veelal van een boerderij kwamen. Een feest van herkenning voor ons allen. Tel daarbij gastvrij ontvangst met koffie en echt bijzonder lekker gebak, dit alles in een sfeervol ook met oudhedes ingericht vertrek, het was werkelijk genieten van A tot Z.

Beoordeling gegeven door Hetty de Vries.

2
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: sprokkeldag

Datum beoordeling: 20 april 2014

Reisgezelschap: met partner

geweldige verzorgde museum,erg fijn om daar te vertoeven,gezellige vrijwilligers,erg fijn daar,echt eens heen gaan,de moeite waard!!!!!!!!

Beoordeling gegeven door gerri dokter.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15-7-2009

Datum beoordeling: 1 augustus 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door an.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23 februari 2008

Datum beoordeling: 14 maart 2008

We zijn in de voorjaarsvakantie op de boerderij geweest en daar konden we allerlei lekkernijen uit de omgeving proeven en diverse spelletjes doen met de kinderen. dit was er gezellig. Iedereen liep in klederdracht en de sfeer was gemoedelijk. Zeker een aanrader om met de kinderen te doen.

Beoordeling gegeven door Sandra van der Flier - Nieuwveen.