Beoordelingen Diamant Museum

teleurstellend
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 3 januari 2013

Datum beoordeling: 3 januari 2013

Reisgezelschap: gezin

We hadden ons verheugd op een informatief uitje naar dit museum. Door de kinderen uitgezocht. Ze zijn dol op een museumbezoek. Helaas, alle teksten op de informatieborden zijn in het Engels. Bij binnenkomst krijg je een zeer beknopte Nederlandse toelichting uitgereikt. Het is nog nooit eerder gebeurt, maar we zijn naar 15 minuten zonder de rest van het museum bekeken te hebben, weggegaan. Bij ons vertrek hebben we aangegeven dat we het vreemd vonden dat alles in het Engels was. Ze schijnen dit vaker gehoord te hebben, maar de directie wil hier niets aan doen. Jammer, dat ze niet luisteren naar hun bezoekers. Het zou het museum een stuk leerzamer en interessanter maken voor gezinnen.

Beoordeling gegeven door de reiziger.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: januari 2010

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Alle info word alleen in het engels gegeven... Ik verwacht in nederland een nederlandse presentatie. Daarnaast mag het in 5 talen erbij! Ik snap dat er veel buitenlanders komen. De film was wel in 2 talen te kijken. De tentoonstelling is verder wel oke.

Beoordeling gegeven door Cinemagnus.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei

Datum beoordeling: 22 juli 2009

Vaste prik als ik gasten heb is het museumplein Amsterdam. Her Rijksmusuem met de Nachtwacht, maar ook de collectie zilverwerk. porcelein, en de poppenhuizen zijn heel bijzonder. Van de 16e eeuw gaan we naar de 19e en 20e . Het van Gogh museum. Hier kun je uren ronddalen. Niet alleen voor de schilderijen van van Gogh. Er is heel veel schilderkunst te bewonderen. En daarna gaan we naar het diamanten museum. Hier is een prachtige tentoonstelling over de grootste diamanten van de wereld en natuurlijk de geschiedenis van de diamant wordt in kaart gebracht. Voor de liefhebbers kunnen we het afsluiten met een glaasje jenever in het Bols museum. Een leuk dagje uit op een regenachtige dag.

Beoordeling gegeven door lamberta.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 27-02-09

Datum beoordeling: 4 maart 2009

Student: Ondanks dat het een klein museum was toch wel vermaakt. Alleen jammer dat je er zo snel door heen bent. Verder zijn er wel een paar grappige dingen te doen. Zoals jezelf kronen als een koning(in). Maar het leukste was toch wel de spiegelkamer. Hoe is het nou om in een diamant te zitten. Vooral leuk voor mensen die graag naar zichzelf kijken. (Van voor, onder, boven, zijkant, schuin enz.) Echter zou ik er nooit heen zijn geweest voor de volle prijs van 7,50 Maar dat is misschien ook wel een mening van een (18 jarige) student.

Beoordeling gegeven door Ty.