Beoordelingen DierenPark Amersfoort

Teleurstelling
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 30 april2019

Datum beoordeling: 30 april 2019

Reisgezelschap: met partner

Vandaag met zijn twee naar dierenpark geweest.ik ben ongeveer 15 jaar geleden al eens geweest.het viel tegen wat er van dieren nog was. Een tijger .de witte waren er niet.de stokpaardjes waren in een kleine groep.de apen zaten toen wij om half tien erlangs liepen nog niet in hun verblijf.Veel verblijven leeg .Jammer ik had zo n leuke ervaring jaren geleden.

Beoordeling gegeven door Gerda.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Maandelijks

Datum beoordeling: 24 december 2018

Reisgezelschap: met partner

Mooi park, dicht bij de dieren, prima prijzen. Zeer gast vriendelijk, veel evenementen

Beoordeling gegeven door Rob van olderen.

super
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2-18

Datum beoordeling: 8 november 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

prachtig park echt de moeite met veel verschillende dieren, dinopark is ook erg mooi opgezet

Beoordeling gegeven door roosenboom.

Een avontuur
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18-07-2018

Datum beoordeling: 24 oktober 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Groot en mooi park met als extraatje het Dinobos. De prairie met de stokstaartjes is erg leuk van zo dichtbij. Genoeg te zien en veel te spelen ook in de rest van het park. Ook de klim en klauter routes zijn er leuk. De waterfiets langs de aapjes ging wat moeizaam, maar was evengoed leuk. Trek wel stevige schoenen aan, want je wandelt flink wat af in dit park.

Beoordeling gegeven door Franka.

Geweldige middag van 16:00 -22:00
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12-08-20176

Datum beoordeling: 13 augustus 2017

Reisgezelschap: met opa en oma

Was een geweldige dag/avond. Zo genoten van deze dierentuin met eten en muzikale omlijsting.

Beoordeling gegeven door Nico Otterspeer .

Mooi
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11 aug4

Datum beoordeling: 11 augustus 2017

Reisgezelschap: met partner

We vonden het een mooi park . Alleen de weg bewijzering in het park ,is zwaar waardeloos. Zou leuk zijn als daar wat aan gedaan werd,want aan de kaart heb je niks.

Beoordeling gegeven door Roodselaar.

Slecht geregeld
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 25 juni 2017

Datum beoordeling: 27 juni 2017

Reisgezelschap: gezin

Parkeerplaats gauw vol. Slecht aangegeven waardoor iedereen erheen rijd en bij de ingang staat alles afgesloten en kun je weer terugrijden naar de sportvelden waar je vervolgens met een bus naar het park wordt gebracht. Dit grapje heeft ons 1,5 uur gekost..echt zo niet aangegeven..waardeloos! Het park is niet berekend op een grote hoeveelheid mensen, dit merkte je al bij de ingang. De restaurants worden door kinderen gerund en ze komen gewoon je bestelling niet opnemen en dan vraag je of he wat kunt bestellen en dan wordt er gelijk gezegd dat het minstens een uur duurt voordat je eten er is!!! Dan het treintje is inimini en daar moet je een euro voor betalen..dit geldt ook voor de draaimolen en de autootjes. Erg vreemd dat je bovenop de entree kosten ook hier apart voor met betalen...goed gelukkig hebben mensen zoals ik ook zelf eten bij hun. Tot overmaat van ramp wouden we een kopje koffie drinken op een terras en war denk je....gaan ze sluiten om 15 uur en dit geldt voor meerdere tentjes....zucht...voor ons geen dierenpark Amersfoort. Ga eerst maar eens een professionele inslag inhalen en zorge dat je park niet alleen op studenten of twintigers draait. Jammer!!!!!!!!!

Beoordeling gegeven door Fam. Kok.

Matig
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 10-6-2017

Datum beoordeling: 14 juni 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De dierentuin is wat rommelig ingedeeld, maar wel mooi ingericht. De hokken van sommige dieren erg klein, de dieren lijken niet erg happy in die verblijven. Mijn man kwam tussen de deur van het insectenhuis en ook een meisje kwam met haar hoofd klem te zitten de deur schoof dicht terwijl er mensen door liepen. Ook vind ik het best wel vervelend dat je voor alle attracties bij moet betalen. Dit lijkt mij niet netjes bij al een toch prijzige Intreeprijs. Kortom zou voortaan een andere dierenpark kiezen.

Beoordeling gegeven door Ger.

Kleinschalige dierenpark
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 28 jan 2017

Datum beoordeling: 29 januari 2017

Reisgezelschap: met een groep

Verblijven van de dieren zijn veel te klein. Veel beesten leken verveeld en gestressed. Kom hier nooit meer. Erg deprimerend!

Beoordeling gegeven door M.geerlings.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4 Oktober 2016

Datum beoordeling: 4 oktober 2016

Reisgezelschap: met partner

Vroeger favoriet Emmen , maar nu Dierentuin Amersfoort. Schoon park, verzorgers die je goed uitleg geven. Dieren over het algemeen goed te zien, zie je ze even niet half uurtje later kijken en je geduld word beloond. Pluspunt de hond mag mee.

Beoordeling gegeven door Astrid.

matig
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 19september 2015

Datum beoordeling: 19 september 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor kinderen weinig ruimte om in de verblijven te kijken ruimtes te klein hekken te hoog en niet doorzichtig genoeg Horeca matig,bediening niet snel en tafels niet afgeruimd

Beoordeling gegeven door j.

afwisselend en charmant
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26 juli 2013

Datum beoordeling: 26 juli 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mooie ouderwetse dierentuin met volgens mij (ik ben geen gedragsdeskundige) goede verblijven voor de dieren. Alleen die ene neushoorn die de hele dag (en vorige week ook al) naar de deur loopt omdat hij naar de ander wil, vind ik zielig. Hij verveelt zich te pletter. Neushoorns zijn kuddedieren en deze heeft het echt niet naar zijn zin! Het Dinobos vond mijn zoontje van net drie te eng. Vanaf welke leeftijd is dat? 's Avonds nog van slag... Verrassende speelmogelijkheden, leuke elementen (glijbaantjes, treintje, kinderboerderij, speeltuin enz.) in een gezellige dierentuin. Vooral niet moderniseren (m.u.v. de verblijven indien nodig natuurlijk)! De sfeer, de authenticiteit van het park is geweldig! En hoewel een dierentuin een triest gegeven is en me een dubbel gevoel geeft (gevangenschap versus amusement, educatie en fokprogramma: fokken om soort te behouden, omdat ze worden bedreigd, omdat het leefgebied verdwijnt?!), vermaken wij ons er prima. Ik vind het jaarabonnement voor alle dagen geweldig!

Beoordeling gegeven door Overgaauw.

Super!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-11-2012

Datum beoordeling: 15 mei 2013

Reisgezelschap: gezin

Ik vind het super hoe ze de looppaden over verschillende verblijven hebben gemaakt. Hoewel wij al jaren bij dit dierenpark komen, blijft het een leuk park en zeker mijn dochter heeft weer enorm genoten! Ze kan zo een half uur per dier blijven kijken en als kers op de taart geniet ze van de grote speeltuin!

Beoordeling gegeven door Y.Schotpoort.

Fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15 september

Datum beoordeling: 17 september 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Ik vind de dierentuin in Amersfoort fantastisch de verblijven van de tijger zijn prachtig.En je kunt de dieren van dicht bij bewonderen!

Beoordeling gegeven door j de Waal.

Erg mooi
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20 Mei 2012

Datum beoordeling: 31 mei 2012

Reisgezelschap: gezin

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de 4 totaal niet kan plaatsen in dit geheel. Er is ook niemand die deze dierentuin zo laag beoordeeld. Als je de gehele dierentuin rustig wilt bekijken & foto's wilt maken ben je er echt wel een dagje zoet. De mis niks route lijdt je overal langs en de verblijven van de dieren zien er netjes en keurig verzorgd uit. Ik vind zo ook totaal niet te klein in vergelijking met wat ik in andere dierentuinen helaas wel heb gezien. Wat mij ook opviel was dat bijna geen 1 dier last had van het welbekende dierentuinsyndroom (het ijsberen in de verblijven) Dat is voor mij een teken dat de dieren goed verzorgd worden. Ik heb geen kinderen zelf, maar ook voor kinderen is er genoeg te doen qua spel en op educatief gebied. Echt een aanrader dus voor jong en oud!

Beoordeling gegeven door B.M.Henzen .

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 03-2012

Datum beoordeling: 13 maart 2012

Reisgezelschap: met partner

Ik ben grote fan van dierentuinen, maar was nog nooit in amersfoort geweest en nu met t pas geboren neushoorntje wouden we dan toch gaan kijken. Maar wat me erg opviel (en tegenviel) is dat de dierenverblijven erg klein waren, en voor sommige dieren zelfs veeeel te klein. Dit deed behoorlijk afbreuk omdat je keer op keer weer denkt jeetje zoweinig ruimte voor zoveel dieren. Maar wel mooi dat ze wel veel rekening met kinderen hadden gehouden zodat die ook voldoende te doen hadden

Beoordeling gegeven door anoniem.

super leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16 Juli 2011

Datum beoordeling: 20 augustus 2011

Reisgezelschap: gezin

Leuk pad gemaakt het mis niks pad dan zie je echt alles in de dierentuin.

Beoordeling gegeven door Isabella Koole.

super dierentuin!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14/8/2011

Datum beoordeling: 18 augustus 2011

Reisgezelschap: gezin

Erg leuke en verrassende dierentuin. veel te ontdekken voor de kinderen. Hoewel het dino bos een beetje spannend wordt gemaakt zijn het toch niets anders dan plastic beelden in het bos. De kinderen vinden het zozo

Beoordeling gegeven door Michael Heine.

altijd super
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 07-07-2011

Datum beoordeling: 1 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Dit dierenpark is geweldig met kinderen, erg mooi opgezet en ook een leuke speeltuin ( en )

Beoordeling gegeven door Margot van Ravensbeg.

Vrolijk makend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2 juli 2011

Datum beoordeling: 29 juli 2011

Reisgezelschap: met partner

In het kader van een speciale avond voor chronisch zieke kinderen mochten we met onze pleegdochter van 13 naar dit dierenpark. HEt was mooi om te zien dat er zoveel bijzondere dingen gedaan werden voor kinderen die het lastig hebben.

Beoordeling gegeven door Roos.

Super leuk en niet al te groot dierenpark
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: februari 2011

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Erg leuk en niet te massaal dierenpark. Prima voor iedereen maar vooral voor kinderen van tussen 5 en 8. Er is ook een speciaal Dino-bos. Een route van een kilometer lang, langs 70 levensgrote dinosaurussen. Incl geluiden.

Beoordeling gegeven door Els de la Haye - Lindeboom.

geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6-05-2011

Datum beoordeling: 7 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

ons zoontje vond het helemaal super om zelf dingen te ontdekken doordat hij door tunnels kon kruipen waar de volwassenen niet langs konden

Beoordeling gegeven door nijmeijer.

Uitstekende mix van dieren en spelen
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 3 mei 2011

Datum beoordeling: 4 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Er zijn meer hele goede dierentuinen, maar DierenPark Amersfoort heeft een goede combi, over het gehele terrein, van dieren en verrassende speelmogelijkheden voor de kinderen. Ook leuke (dieren)thema's, waarbij de dieren goed te zien zijn. Een aanrader voor kinderen, zeker het Dinobos.

Beoordeling gegeven door Peter Kunstt.

bronstige kalkoen valt op Bootje,hij heet Koen
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10.11.2010

Datum beoordeling: 11 november 2010

Wij, opa en oma Boot, waren gisteren met kinderen en kleinkinderen naar de dierentuin voor de 3e verjaardag van Eefje van der Pal. Zeer onder de indruk van de dierentuin; we vonden het bizonder leuk; geslaagde verjaardag. Aan het eind nog even naar de kinderboerderij, Koen Boot, onze kleinzoon uit Amersfoort, gaat ons voor naar de kinderboerderij, waar hij wordt aangevallen (gepikt) door de pauw met de grote staart, die eigenlijk alleen maar oog had voor de dame, en en passant voor Koen. Er renden meer kinderen rond. Ons advies: bronstige pauwen even apart doen zodat oma er niet met de wandelstok achteraan moet. Koen,bijna 3, komt vaak in de dierentuin. Groetjes..

Beoordeling gegeven door fam. boot, Uelsen, Duitsland.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6 augustus

Datum beoordeling: 3 maart 2010

een super mooie en lekker rustige dierentuin, de kinderen hebben het hier zo naar hun zin gehad eerst dieren kijken dan in de speeltuin. geweldig.

Beoordeling gegeven door Patricia Damen.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 25 december 2010

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Ondanks flinke sneeuwval was de laatste keer super Een kerstbrunch in een hele mooie ronde zaal(veel te zien) met kinderanimatie en attentie. Achteraf en flinke wandeling om uit te buiken samen met bewegende Dinosaurussen.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2009,

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Ik ben Joris, en ben 12 jaar oud, en ik vind het heel leuk om uitstapjes te maken met mijn papa en mama, en soms mijn vriendjes erbij. En ik wil dolgraag een keertje naar het Dolfinarium in Harderwijk. Mijn lievelingsdieren zijn dolfijnen, en daar kan ik ze heel goed zien. Ik wil zo graag de grote dolfijnenshow zien, met al hun kunstjes. Dus ik ga heel erg mijn best doen om een leuk verhaal over ons uitstapje te maken naar de dierentuin in Amersfoort. Ik had nog vakantie, en mijn papa moest die dag nog werken, dus toen ben ik samen met mijn mama naar het dierenpark in Amersfoort geweest. Ik had er heel veel zin in, en mijn mama had dit als verrassing voor mij geregeld. Toen we de dierentuin in kwamen, bekeken we eerst de plattegrond, en ik mocht de route steeds zeggen. Het was zo'n leuke dierentuin, weer helemaal anders dan andere dierentuinen. Ik was heel blij dat de dieren bijna allemaal in grotere hokken of grote stukken bos leven. Niet in veel te kleine hokjes, want dat is zo zielig voor de dieren. Ik vond het jammer dat het nieuwe olifantenverblijf nog niet klaar was, maar dat is nu af. Dat is echt super voor die olifanten. Dan kunnen ze zo lekker spelen en rondlopen, dat wil ik misschien nog weleens zien. De dierentuin ligt een beetje in de bossen, dus wij liepen over allerlei kleine leuke paadjes, en vaak om een hoekje hadden we weer een nieuwe verrassing. Totdat we bij het Egyptische gedeelte kwamen. Dat vond ik zo leuk, bijna het leukste van de hele dierentuin. Het was echt gebouwd als in Egypte, en achter de troon van de Farao was een hele grote glaswand, en dan kon je zo de tijgers zien. Dat was net echt! Ik vond dat zo leuk. En o ja, wat ik ook heel mooi vond waren de witte tijgers. Die zie je niet veel, maar in deze dierentuin hebben ze er zeker wel drie. Je kon ze heel erg goed zien. Mijn mama en ik stonden met onze neus tegen de grote glaswand gedrukt, en ineens, daar kwam een witte tijger aan. Hij kwam helemaal naar ons toe gelopen. Dat was zo mooi en ook een beetje spannend, want alleen de glaswand zat tussen ons, anders kon ik hem zo aanraken, of hij mij opeten, dat zou ik minder leuk gevonden hebben! We hebben lekker iets gegeten op het terras van de dierentuin, vlakbij de speeltuin, en toen heb ik een beetje Tarzan gespeeld op het touw, je kon zo helemaal op een touw rondzwieren. Ik vond dat wel leuk. En allemaal touwbruggen en zo, waar je hoog doorheen kon kruipen. Toen het tijd was om te gaan, vond ik het wel een beetje jammer, want dit was zo'n leuke dierentuin, een spannende dierentuin!! Maar ik heb mooie foto's als herinnering. En O ja, ik vergeet bijna iets. We waren ook naar de giraffen gaan kijken. En dan kun je over een heel hoog looppad lopen, en dan sta je op dezelfde hoogte als de kop van de giraffe. En weet je wat ik toen gedaan heb? Ik had een lekker blaadje voor de giraffe, en toen heb ik hem dat gegeven. Hij kon er net bij, en toen voelde ik zijn tong! En daar heeft mijn mama een foto van gemaakt. Dat was zo leuk, maar wel een beetje vies. Maar we konden zo de giraffen heel goed zien, en ze hebben een heel groot stuk grond waar ze lekker kunnen rondlopen en eten en spelen. Nou, dit was mijn dagje in de dierentuin van Amersfoort. Ik vond het er heeeeeeel erg leuk!!!!!!!! En er is voor kinderen heel veel te zien en te doen! Ik hoop dat jullie mijn verhaal ook met plezier hebben gelezen. Daaaag, groetjes van Joris. Ik wil iets vertellen over mijn uitstapje naar het dierenpark Amersfoort.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2008 in de zomer

Datum beoordeling: 17 oktober 2009

Prettig dierenpark om in te wandelen, leuk aangelegd.

Beoordeling gegeven door J. von Weyhrother.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10-10-2009

Datum beoordeling: 16 oktober 2009

Super mooi park! Het dinobos is een leuke aanvulling op de dierentuin. Super kindvriendelijk.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: regelmatig

Datum beoordeling: 15 oktober 2009

Wij zijn echt grote fans van dierentuin Amersfoort. Toen de kinderen kleiner waren hebben we jaren een abonnement gehad. Nu bezoeken we nog regelmatig de dierentuin,. Dit doen we graag omdat je hier echt heel dicht bij de dieren kunt komen. De dierentuin is mooi opgezet en goed onderhouden. Ook zijn ze druk bezig met allerlei nieuwe dingen. Dat waarderen we enorm. Ook de speeltuinen zijn zeer de moeite waard. De PR is ook heel goed, ze gaan leuk met de bezoekers en de dieren om en vertellen van alles en noemen dan ook de dieren bij hun naam. Daardoor heb je het gevoel dat je de dieren kent. De dierentuin is verrassend en net even anders dan de andere dierentuinen in Nederland. Ook doen ze veel aan educatie zodat je ook veel over de dieren en hun natuurlijke leefomgeving leert.

Beoordeling gegeven door Marloes van Rossum.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2007

Datum beoordeling: 15 oktober 2009

Al gelijk een leuk begin met de mooie vogel voliére. Die ben ik zeker niet vergeten. De rest zakt een beetje.. O ja leuke parkeerplaats. Het is al een heel tijdje geleden.. Ik kan me niet herinneren dat die dino's er al waren . Volgens mij was dat toen nog heel niet. Niet gezien in elk geval. En ja ik zou er heel graag nog eens heen willen

Beoordeling gegeven door BJ Huibers.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Augustus 2009

Datum beoordeling: 15 oktober 2009

Wij mijn man en ik, hebben deze zomer verschillende dierentuinen bezocht o.a Artis, Burgers Zoo Arnhem en ook Dierenpark Amersfoort. Wat ons opviel was dat in Amersfoort, de dieren zo goed zichtbaar zijn , dat is niet bij alle parken zo. Wij hebben een hele dag geweldig genoten.Het park ziet er goed verzorgt en er zijn overal leuke zitjes en terrasjes Heerlijk, wij zijn ook echte dieren liefhebbers en zijn dan ook altijd in voor nog een dagje dierentuin.

Beoordeling gegeven door Petra Agenant.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: begin mei?

Datum beoordeling: 15 oktober 2009

Wij zijn in het voorjaar met onze kleinzoon naar dierenpark amersfoort geweest. Hij mg elk jaar een dierenpark uitzoeken voor een bezoek maar amersfoort is al tweemaal aan de beurt geweest. Eerst bij alle dieren op bezoek en dan naar de dino's.

Beoordeling gegeven door Fam Eveleens.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: zomer 2009

Datum beoordeling: 15 oktober 2009

Dit is een zeer gevarieerde dierentuin. Een levensechte dinobos, heel groot en mooi opgezet. Een sensatie op zich! Een rit met het treintje kom je op geheime hoekjes. Een rit met de huifkar, een schitterende ervaring. Verschillende speeltuinen die zeer verrassend zijn. Spannende en speelse dierentuin waarbij je zintuigen constant geprikkeld worden van opwinding!

Beoordeling gegeven door Mw. B. Paz.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2006

Datum beoordeling: 15 oktober 2009

Leuke opzet van het park. Show zou ook leuk zijn. Actieve dingen voor oudere jeugd aan te bevelen...

Beoordeling gegeven door M.L.C. Guiljam-van der Vegt.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: half juni

Datum beoordeling: 15 oktober 2009

prachtig alleen toen wij er waren sliepen sliepen bijna alle beesten....ze waren erg vermoeid schijnbaar dat was wel jammer groetjes Esther

Beoordeling gegeven door Esther.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 9 feb

Datum beoordeling: 15 oktober 2009

een heel fijn park waar je uren kan vertoeven met de kids en waar de dieren heel goed behandeld worden en in fijne plekken(hokken) zitten voor mij geen betere zoo

Beoordeling gegeven door Y van der wiel.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei

Datum beoordeling: 15 oktober 2009

eennheel leuk park waar veel te zien is!! Erg schoon en leuk voor jong en oud!!!

Beoordeling gegeven door c pelders.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12 augustus 2009

Datum beoordeling: 14 oktober 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Marion Hexspoor.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: meerdere keren per jaar

Datum beoordeling: 9 september 2009

Gezellig dierenpark.Leuk voor kinderen.Verveeld nooit , mede door de speelmogelijkheden.

Beoordeling gegeven door D.Brosi.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 03-07-09

Datum beoordeling: 3 september 2009

Dierenpark amersfoort is een dierentuin die in de afgelopen 20 jaar onwijs is veranderd. Vroeger als kind ging ik erheen om de kuikentjes in de ark van noah te aaien. Inmiddels is het echt een belevingssensatie waar niet alleen jonge kinderen, maar ook volwassenen hun ogen uitkijken en genieten van dit overzichtelijke park waar je al slenterend door heen kunt struinen zonder verveeld te raken. Een leuk park waar ik graag weer snel terugkom.

Beoordeling gegeven door Rozanne Blom.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26 juli 2009

Datum beoordeling: 27 juli 2009

Inmiddels hebben wij Dierenpark Amersfoort vele keren bezocht, het blijft steeds weer een aangename ervaring. Het park is ruim opgezet met een mooie (en natuurlijk aandoende) groene aankleding. De verschillende voorzieningen, zoals horeca, toiletten, etc. zijn goed verzorgd en ruim aanwezig, geen klachten op dat punt. Het park kent een breed 'aanbod' aan dieren, soms ook bijzondere en onverwachte soorten. De huisvesting is over het algemeen goed op orde, hoewel sommige verblijven langzaam aan wel hun uiterste houdbaarheidsdatum naderen. Het is goed om te zien dat het park daar ook volop aan werkt, met uiteraard nu als belangrijkste project het imposante nieuwe groepsverblijf voor de olifanten. Al met al een park dat al jaren tot de betere in Nederland behoort!

Beoordeling gegeven door Peter H.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26 juni 2009

Datum beoordeling: 12 juli 2009

Dagje dierentuin met dinobos was superleuk! Onze 3 kids van 10, 7 en 4 jaar hebben genoten en papa en mama dus ook! De dierentuin heeft een "Mis niks" route uitgezet, die heel goed te doen is met kleine kinderen. En als afsluiting een wandeling door het Dinobos......wij vonden het geweldig!

Beoordeling gegeven door Familie van der Wilk.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-6-2009

Datum beoordeling: 11 juli 2009

Wij hebben na sluitingstijd van de dierentuin in Amersfoort een rondleiding gehad, waarbij we de "dieren naar bed" gingen brengen. Ik vond het een hele speciale ervaring. Dit uitje is mogelijk gemaakt, omdat wij daar het feest vierden van mijn zus die 60 jaar werd en 12,5 jaar getrouwd was. Ik vond het heel erg leuk en een fantastisch initiatief van deze dierentuin.

Beoordeling gegeven door Mirjam Gerrits.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 02-07-09

Datum beoordeling: 3 juli 2009

Veel verschillende dieren! Heel veel buiten, lekker bij mooi weer. Er mooi en handig opgezet

Beoordeling gegeven door Denise Husken.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29 juni 2009

Datum beoordeling: 30 juni 2009

Dit park is echt top. Prachtig, prachtig, veel interessante dieren die door de mooi ingerichte verblijven erg goed te zien zijn. Stad der Oudheid alleen al is schitterend. Nadeel eind juni was wel dat veel verkooppunten dicht waren en het dus zoeken was naar een kop koffie. Mooiste dierentuin van Nederland die ik tot nu toe gezien heb. Zeker voor mensen met kinderen een absolute aanrader.

Beoordeling gegeven door Verdonschot.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20 mei

Datum beoordeling: 16 juni 2009

Erg mooie dierentuin, de dieren zijn goed te zien, ook de wilde katachtigen! De dierentuin ziet er mooi uit door de in verschillende stijlen gebouwde verblijven. Voor de kinderen zijn er allerlei glijbanen die uikomen bij een dierenverblijf. Ook ziet de dierentuin er schoon en verzorgd uit.

Beoordeling gegeven door Maaike Reindsen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 juni 2009

Datum beoordeling: 12 juni 2009

Dagje in de dierentuin met onze kleinzoon, kan niet kapot, heerlijk dagje uit .

Beoordeling gegeven door P.J.Visser.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21 februari 2009

Datum beoordeling: 1 maart 2009

Dierenpark Amersfoort is een gezellige dierentuin, met vele dieren, maar ook vele activiteiten voor de kinderen worden gedaan. Daarnaast zijn er voldoende koffiestands voor de ouders en restaurantens. Wij komen er regelmatig en de kinderen bijven ervan genieten.

Beoordeling gegeven door Desiree Sala.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16 december 2008

Datum beoordeling: 24 december 2008

Een leuke ervaring om te merken dat ook hier nog allerlei grotere diersoorten zijn. Ook de verschillende thema delen waren erg verrassend. (gedeelte met de tijgers en de gieren etc.) Leuk om na zo'n 15-20 jaar weer eens in dit dierenpark te zijn!

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juli

Datum beoordeling: 6 december 2008

met mijn kleinkinderen van 7 en 5 jaar een hele dag doorgebracht in dierenpark Amersfoort. Toen oma dacht alles te hebben gezien, kwam Sam (7 jaar) erachter dat we het Dinobos waren vergeten en eh ja, dat mág je natuurlijk niet missen. Affijn weer helmaal teruggelopen (oma bijna op haar wenkbrauwen) bleek dit dus inderdaad iets te zijn wat men gezien moet hebben. tijdens de autoreis weer naar huis vielen beide kindjes met een hoogrode kleur in slaap. Oma doodmoe maar zeer voldan over dit fantastische uitstapje op deze site gevonden.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16 Nevember 2008

Datum beoordeling: 16 november 2008

We zijn vandaag 16Nov. naar de dierentuin in Amersfoort geweest. We Hebben genoten,met onze kinderen en kleinkind [van 2 jaar] juist daarom is het zo leuk.Ze wilde alles en elk dier aaien en was nergens bang voor. Lekker koffie gedronken en s'middags lekker gegeten. Dus een onvergetelijke dag. Voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Mw. W Hahn van Beek.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: oktober 2008

Datum beoordeling: 15 november 2008

Mooie ruime dierentuin, dieren zijn goed te zien, wandelroute zodat je niets mist staat duidelijk aangegeven, echt een dagje uit

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15/10/08

Datum beoordeling: 15 november 2008

Dierenpark Amersfoort was erg gezellig, vooral het thema Jurrassic Parc vond ik geweldig.

Beoordeling gegeven door C Ockhuijsen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: november 2008

Datum beoordeling: 15 november 2008

Ik wil graag een positieve beoordeling geven over Dierenpark Amersfoort. Een uiterst vriendelijk park waar je oog in oog staat met de dieren. Het is een genoegen voor jong en oud om hier doorheen te wandelen. Wij gaan er regelmatig heen, het is echt de moeite waard!

Beoordeling gegeven door J.C. Termaat-Fortuin.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28 september

Datum beoordeling: 19 oktober 2008

Met kleinzoon heerlijk een middag "gebanjerd" door het dierenpark Amersfoort. Een prachtig park en ondanks de drukte gaat het er rustig en ontspannend aan toe. Ook de speeltuin trekt natuurlijk........ heerlijk zo'n dag

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11 oktober 2008

Datum beoordeling: 11 oktober 2008

met twee kleinkinderen naar de dierentuin in Amersfoort is precies iets dat in de herfstvakantie hoort een gastvrij overzichtelijk park met veel wilde dieren waar kun je ze nog meer mee plezieren. Ook spelen kunnen ze er volop op een veilige manier kortom veel lof voor alles hier!

Beoordeling gegeven door Familie Bollerman.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: begin augustus

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

het is een prachtig park en netjes en het dinobos was helemaal het einde voor onze 2 kleinzoons van 7 en 5 jaar oud. ook was het eten niet duur en goed.ik kan er niks negatiefs over zeggen.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 21 september 2008

Een dagje uit met de kinderen (3) naar de dierentuin in Amersfoort. Onze kinderen zijn gek op dieren en als je dan de reaktie hoort van ze en hoe ze rennen en vliegen om zoveel mogelijk te zien dan is dat zeker een gezellig dagje. Helaas is de portomonee erg leeg want ze willen natuurlijk alle drie ook een knuffel mee naar huis.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26-07-2008

Datum beoordeling: 28 juli 2008

We gingen op de eerste zoomeravond van dit jaar, zodat we rustiger aan konden doen, omdat het park dan tot 21.00 uur open bleef! Ik heb een rolstoel nodig, dus de eerste verrassing was de fikse korting, die we kregen en het park is zeer goed toegankelijk voor rolstoelen! Het was een hele warme dag, maar in dat prachtige aangelegde park was het heerlijk koel, met veel rustbankjes. De dierenverblijven zagen er goed verzorgd uit en we hebben de routebordjes MIS NIKS gevolgd, wat een goed aaangegeven route was, zodat je inderdaad alles zag! De catering was ook prima en het personeel vriendelijk. s,Avonds ging het onweren en dan drupt het wel na onder die bomen, maar plus was weer, dat de dieren erg actief werden! Heel bijzonder waren de witte tijgers en het zoologisch museum! Een prachtige dierentuin! Groetjes, Esther Mugie

Beoordeling gegeven door dierenpark Amersfoort.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 27 july

Datum beoordeling: 27 juli 2008

de dierentuin was onhandig ingedeeld, je liep steeds rondjes. Maar goed dat ze een soort van nummering hebben aangegeven al moest je daar ook goed voor kijken en zoeken De Theater show was schreeuwerig en was eigenlijk alleen maar de bedoeling dat je het dinobos zou bezoeken. Daar werd je naar toe gebracht aan het eind en bij de ingang vroegen ze nog iets over dino's en toen gingen ze weer weg.

Beoordeling gegeven door Ina Schoester.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 27 juli 2008

Het Amersfoorts Dierenpark is al jarenlang (sinds mijn jeugd!) ons favoriete dierenpark. En waarom, het is er gezellig, de dieren hebben goede en keurig verzorgde leefruimtes. De kinderen kunnen zich amuseren in fraaie speeltuinen. Je kunt kiezen uit een aantal restaurants, kleinschalig of grootschalig. Dat de hond mee mag naar het park is ook een groot pluspunt. Kortom een dagje naar het Amersfoorts Dierenpark is nog nooit tegengevallen en we verheugen ons alweer op ons volgende bezoek, 23 augustus gaan wij wederom met z\'n allen naar \"ons\" Dierenpark!

Beoordeling gegeven door Dierenpark Amersfoort.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: vorige zomer

Datum beoordeling: 24 juli 2008

we hebben heerlijk genoten van dit dagje uit met zijn 2en en willen weer een keer gaan met een neefje en nichtje. mooier zou nog zijn om naar ouwenhand te gaan maar sinds we niet rijk zijn is het winnen vankaartjes niet mis. ik kwam vroeger al in ouwenhand en weet dat het er steeds veranderd. we zijn 1of2 jaar terug geweest en wil zo graag weer. amerfoort is ook helemaal super. behalve dat mijn vriend zijn telefooon liet vallen en er een stoel op terrecht kwam haha. ontzettend mooi en erg gezellig.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: woensdag 9 augustus

Datum beoordeling: 22 juli 2008

Dierenpark Amersfoort is een ruim opgezet en overzichtelijke dierentuin. De te bewandelen routes worden goed aangegeven. Er zijn heel veel verschillende dieren te zien en er wordt veel informatie gegeven over deze dieren. Er is genoeg te doen voor kinderen! Vooral de grote speeltuin en het treintje zijn zeer succesvol. De entree prijs is de moeite waard voor wat men ervoor terugkrijgt. Kortom, een top dierentuin!

Beoordeling gegeven door Esther van Deuveren.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-07-2008

Datum beoordeling: 20 juli 2008

Ontzettend leuk dierenpark waar ook voor de kinderen ook veel speelgelegenheden zijn! Vooral "de stad der oudheid"is echt de moeite waard.

Beoordeling gegeven door Ellie van Riet.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10 juni

Datum beoordeling: 19 juli 2008

Wat een leuke dierentuin is Amersfoort. Zeker voor de kleine kinderen zoals onze kleindochter is het zo leuk dat de ramen en hekken toto de grond open zijn, zodat je ze niet op hoeft te tillen en ze zelf alle beesten kunnen bekijken.

Beoordeling gegeven door A. de Puij.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7-6-2008

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Een geweldige dag met mijn dochter daar gehad. Vooral het vogelverblijf met de vrij rondvliegende parkieten en andere vogels was favoriet. Hier kon zij de vogels voeren en kwamen bij haar op haar schouder zitten. verder is het een leuk park om door heen te lopen. Voor ons een erg leuke dag.

Beoordeling gegeven door Nicole Leideritz.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21 juni 2008

Datum beoordeling: 13 juli 2008

ruim dierenpark, rolstoeltoegankelijk, vaak leuke entree-acties ('s avonds kun je soms ook achter de schermen kijken), voor de meeste dieren veel ruimte in de hokken. Bij sommige dieren (zoals bv de witte tijgers) zit er een heel programma achter om ze diversiteit in de hokken te bieden), mooi park, goede parkeerfaciliteiten dichtbij de ingang.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29-06-2008

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Een erg leuk dierenpark waar je ook je hond mee mag nemen. Er hang een ontspannen sfeer en je wordt er niet een half uur voor sluitingstijd uitgejaagd. De dieren hebben de ruimte, ze zijn niet gestrest en dat kan je als bezoeker merken. Daardoor kan je ook leuke foto's maken.

Beoordeling gegeven door Anita.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11-06-2008

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Erg leuk voor de kinderen. Leerzaam en er zijn tussendoor kruip en sluipdoorpaadjes, glijbanen, een tent waar ze archeoloog kunnen spelen, enz. Genoeg dieren om te zien. Met name de tijgers zijn erg mooi en spannend om te zien maar ook het Dinobos is interessant om te zien en leuk opgezet. Tussendoor heb je plekjes om te zitten, picknicken bijv. Er zijn buiten de kleine speelplekjes ook nog twee speeltuinen en een groot restaurant waar je zowel binnen als buiten lekker kunt zitten.

Beoordeling gegeven door Madeleine van de Vis.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 30 mei

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Onze zoon van 4 vond het geweldig, voor het eerst naar een dierentuin, wanneer gaan we weer?

Beoordeling gegeven door Tineke Juffer.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11-5-2008

Datum beoordeling: 10 juli 2008

We zijn hier met z'n vieren en de 2 honden heel de dag geweest en hebben echt volop genoten. Mooi aangelegd en verzorgd. Echt een aanrader! We zijn dol op bezoeken aan de dierentuin dus hopen dat we de vrijkaartjes zullen winnen

Beoordeling gegeven door Inez Burnet.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 02-07-2008

Datum beoordeling: 6 juli 2008

Leuk Dinosaurius bos en museum als extra aanwezig.

Beoordeling gegeven door Dierenpark Amersfoort.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23-06-2008

Datum beoordeling: 29 juni 2008

Een overzichtelijk, heel mooi aangelegd dierenpark, door dat het niet zo massaal is, is het fantastisch voor kleine kinderen, leuke speeltuin en de horeca heeft heerlijke dingen voor een goede prijs (niet duur)

Beoordeling gegeven door Bartels.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 7 juni 2008

Datum beoordeling: 29 juni 2008

leuk park met veel dieren

Beoordeling gegeven door dierenpark amersfooert.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 20 maart 2008

Datum beoordeling: 29 juni 2008

mooi en fijn park met veel verschillende dieren. ziet er geod en verzorgd uit met veel ruimte voor de dieren.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 26 juni 2008

Groot opgezet, overzichte lijk en ook leuke speeltuinen

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 08

Datum beoordeling: 26 juni 2008

Het is een heel mooi park om met het hele gezin heen te gaan. Voldoende afwisseling. Mijn kinderen kijken daar hun ogen uit naar de verschillende dieren in het park maar ook de speelgelegenheid en met name de jungle. ook bij vies weer blijft het leuk in het park. jammer dat we net te ver weg wonen voor een abonnement..

Beoordeling gegeven door susanne rutten.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 25 mei

Datum beoordeling: 26 juni 2008

beetje slordig dierenpark te weinig dieren om een hele middag door te brengen

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9 mei 2008

Datum beoordeling: 22 juni 2008

Bijzondere leuke dierentuin en vooral het dinobos is erg mooi aangelegd en interesant Leuke grote speeltuin in het bos. Parkeerplaatsen genoeg ook in het bos.

Beoordeling gegeven door Jolanda Bergman.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15 juni 2008

Datum beoordeling: 22 juni 2008

Mijn 2 jarige dochter kon mooi alles zien, vanuit de buggy. Ik hoefde haar niet op te tillen om over muurtjes heen te kunnen kijken.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: eind 2007

Datum beoordeling: 21 juni 2008

leuk

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei

Datum beoordeling: 28 mei 2008

Wij zijn begin mei met onze dochter van 1 1/2 jaar oud naar amersfoort dierenpark geweest. Het is zeker een aanrader om er met kleine kinderen naar toe te gaan. Het is een mooi dierenpark, met een goed aangeklede omgeving, goed verzorgde dieren en goede faciliteiten. Het is heel fijn dat je de "mis niks" bordjes kunt volgen zodat je ook echt niets mist van het park. Voor de allerjongsten onder ons is er meer als voldoende verschoningsplekken, die heel netjes bijgehouden worden. Voor de grotere kinderen zijn er leuke doe activiteiten, hiervoor is het voor alle leeftijden een geschikt park. Alleen jammer was dat we best lang op de broodjes moesten wachten, maar dat mocht de pret niet drukken. Wat ook heel mooi aangelegd is in het park is het dinobos. Een mooie wandelroute door vroegere tijden toen er nog dinosaurussen leefde. Mooie wandelroute met indrukwekkende grote beelden van dino's, goed wandelpad, die ook goed begaanbaar is met een buggy of wandelwagen.

Beoordeling gegeven door kim van de meulengraaf.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 28 mei 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 11 mei 2008

Datum beoordeling: 27 mei 2008

't Was een fantastische dag in Dierenpark Amersfoort. Lekker zonnig! Leuke dieren en fijne terrasjes.

Beoordeling gegeven door Daniëlle Smits.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4 mei 2008

Datum beoordeling: 26 mei 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door qurienna Wijnholts.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: vorig jaar aug

Datum beoordeling: 26 mei 2008

wij hebben hele goeie ervaringen in dierentuinen alles is netjes en opgeruimd.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12 mei 2008

Datum beoordeling: 23 mei 2008

Een zeer geslaagd dagje uit met kinderen. Een goed balans tussen speeltuinen en de dieren. Zeer goed verzorgd.

Beoordeling gegeven door Claudia Nagtegaal.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18 mei 2008

Datum beoordeling: 20 mei 2008

Het is een goed overzichtelijk park. Op de route kunnen de kinderen zich even uitleven in de speeltuin. Ook vind ik de speeltuin veilig voor kinderen. Het dierenpark zelf is leuk, omdat met name de kleinere kinderen de dieren ook kunnen zien en er niet zo'n hoge muur om zit. Je kan de meeste kooien bijna rondom bekijken. Dus als dieren zich in een hoek verstoppen kan je ze altijd aan de andere kant alsnog bekijken. Dit is zeker een park om terug te komen.

Beoordeling gegeven door monique zwinselman.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13 mei 2008

Datum beoordeling: 20 mei 2008

Zeer goed. Een dagje naar de dierentuin met twee kleinkinderen. Het park zag er prima verzorgd uit. Genoeg rustpunten om even heerlijk te genieten. Een geweldige belevenis.

Beoordeling gegeven door Laura Leenstra.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20-4-2008

Datum beoordeling: 7 mei 2008

Het was lekker weer, dat maakt het natuurlijk altijd extra leuk. Het park was schoon, het personeel vriendelijk. En alle dieren zaten lekker buite.

Beoordeling gegeven door Aletha Leidelmeijer.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18- 4-2008

Datum beoordeling: 3 mei 2008

dierenpark amersfoort is een mooie dierentuin, de dieren worden er goed verzorgt en het is er netjes wat heel leuk is om te zien zijn de nachtdieren de mensen zijn vriendelijk het , we zijn er de hele dag geweest en hebben er lekker gegeten ik vind het voor iedereen een aanbeveling lekker in een bos rijke omgeving ruikt heerlijk naar natuur

Beoordeling gegeven door a.levoleger.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18- 4-2008

Datum beoordeling: 3 mei 2008

dierenpark amersfoort is een mooie dierentuin, de dieren worden er goed verzorgt en het is er netjes wat heel leuk is om te zien zijn de nachtdieren de mensen zijn vriendelijk het , we zijn er de hele dag geweest en hebben er lekker gegeten ik vind het voor iedereen een aanbeveling lekker in een bos rijke omgeving ruikt heerlijk naar natuur

Beoordeling gegeven door a.levoleger.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomer 2006

Datum beoordeling: 18 april 2008

Mooie dierentuin, niet te groot. Je hoeft je niet te haasten, om toch alles gezien te hebben. Veel 'zitplekjes' om de dieren eens een poosje te kunne observeren. Mooi gelegen tussen al die hoge bomen!

Beoordeling gegeven door Trouwborst.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21 maart 2008

Datum beoordeling: 18 april 2008

Goed verzorgd park, vriendelijke bediening

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23 maart.

Datum beoordeling: 28 maart 2008

helemaal geweldig.1e paasdag geweest.Daar mijn dochter heel ziek is en ik doordeweeks bij haar ben, was ik met mijn zus er even tussenuit en ik dacht dat ik geen afleiding had, maar heb nog gelachen ook, kan er weer even tegen, groetjes;nelly.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: sept.2007

Datum beoordeling: 22 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door t.de bruin.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 06-02-2008

Datum beoordeling: 20 maart 2008

Hele leuke dierentuin, heel veel verschillende dieren. Het nieuwe Dinobos is erg groot en leuk opgezet maar kan nog wel wat aankleding gebruiken (zijn ze nog mee bezig). Er is een grote speeltuin en 2 kleinere zodat de kids zich wel vermaken. Het is er zeer kindvriendelijk, veel wc's en horecagelegenheden. Wij vonden alleen het eten ontzettend prijzig maar wel lekker. Nadeel is dat het restaurant waar wij zaten behoorlijk druk was en we dus buiten moesten eten. Verder prima park!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 26 februari 2008

Een mooie dierentuin, zeker nu met het Dinobos. Gegarandeerd succes bij de kinderen. Mooi aangelegd, goede voorzieningen.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: oktober 2007

Datum beoordeling: 22 februari 2008

Ons gezin heeft een hele fijne dag uit gehad bij deze dierentuin ! Het is een mooie en groene dierentuin, heel leuk van opzet. Ook erg goed onderhouden en schoon ! Wat ook erg leuk is dat je met een soort brug omhoog loopt en dus zo evenhoog staat met de giraffen !

Beoordeling gegeven door M van Stroe.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2007

Datum beoordeling: 20 februari 2008

Een heerlijk en goed opgezet park leuk voor de kids. Prettig personeel en ruime mogelijkheden voor babyverschoning. Wij hebben genoten.

Beoordeling gegeven door W.A. Tijssen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 21 oktober 2007

een erg mooi park, vooral super omdat je je hond mee mag nemen!

Beoordeling gegeven door Anja van den End.