Beoordelingen Filmmuseum EYE Amsterdam

Saai
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 9-6-19

Datum beoordeling: 9 juni 2019

Reisgezelschap: met partner

Super saai. Juist met het thema film kun je zo veel boeiends doen, maar het museum blijft hangen op het tonen van oude filminstrumenten en ook de tentoonstelling was eentonig. Niet interactief en met een half uur ben je zeker wel klaar. Jammer van de museumkaart toeslag van 3 euro PP die wij moesten betalen.

Beoordeling gegeven door Carlijn.

Saai
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 23 feb 2014

Datum beoordeling: 26 februari 2014

Reisgezelschap: gezin

De tentoonstelling was zeer minimaal en niet in verhouding tot de prijs en al zeker niet geschikt voor kinderen. Bij de kassa wordt niet vermeld dat er in de basement ook nog een kleine gedeelte was. Eerlijk gezegd was dit het leukste onderdeel.

Beoordeling gegeven door Marcel.

geweldig, volop genoten!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 8-8-2013

Datum beoordeling: 9 augustus 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Er is heel veel te zien en te beleven als je een film-liefheber bent - fragmenten van vroeger (jeugdsentiment) en ook veel info over een grootheid als Fellini! Ook prima restaurant erbij.......mooie en schone wc.'s - leuk personeel- centrale ligging.

Beoordeling gegeven door mirjam naninck.

overslaan
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 2.8.2012

Datum beoordeling: 5 augustus 2012

Reisgezelschap: met partner

Dit prachtige en op zeer mooie lokatie gebouw is mooi om te zien, echter het bezoek is een teleurstelling 10,00 euro voor de entree en je moet nog een toeslag van 4 euro betalen om de tentoonstelling te zien. Je kon een ruimte bezoeken waar op fraaie technische wijze historische filmfragmenten kon zien echter er stonden maar enkele konsole's waarmee je dit kon doen en het was erg druk ,dus je kreeg geen gelegenheid dit zelf te doen. De prijs/kwaliteit ligt niet in verhouding van het gebodende dus sla dit museum over, er zijn in Amsterdam vele musea die een goed alternatief bieden

Beoordeling gegeven door Ben.

Noortje
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24-6-2012

Datum beoordeling: 25 juni 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Het werd tijd om het filmmuseum eens te bezoeken, met de prachtige locatie èn het prachtige pand waarin het nu gevestigd is! Zo was het bezoek al een avontuur op zich. We bezochten de tentoonstelling over Stanley Kubrick en waren hier toch al gauw zo'n 2 uur zoet. Práchtige tentoonstelling, en super dat het filmmuseum daarnaast de mogelijkheid biedt om films van Kubrick op het grote scherm te (her)zien. Daarnaast was er nog een expositie in de kelder maar deze hebben we moeten overslaan omdat we ook nog een hapje wilden eten (kijken maakt hongerig!) in het restaurant van het filmmuseum. Een wat duur hapje, maar met een heer-lijk uitzicht over het IJ en het Centraal Station. De bediening was overigens voorkomend, niets op aan te merken. Net als al het andere personeel overigens.

Beoordeling gegeven door Noortje Smit.