Beoordelingen Nederlands Pluimveemuseum

Vreselijk!!
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 17 augustus

Datum beoordeling: 18 augustus 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat een vreselijk museum! Vooraf contact opgenomen wat er te doen zou zijn voor een kind van 2 jaar. Er zou van alles te doen zijn en onze zoon zou kunnen schilderen. Alleen het schilderij wat gemaakt zou kunnen worden is echt niet opgezet voor een klein kind. Zijn werkelijk 10 min binnen geweest. Wij hebben dit aangegeven maar meneer is niet voor reden vatbaar en zeer ongepast in taalgebruik! Kortom niks voor kleine kinderen.

Beoordeling gegeven door Hettie.

Leuke bezigheid
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Maandag 5 juni 2017

Datum beoordeling: 6 juni 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Wij met z'n achten hebben ons prima vermaakt. De veilingmeester bracht het veilen van de eieren op een zeer hilarische manier waar mee hij jong en oud wist te boeien. Klagen over de koffiekamer vindt ik onzin je bent er om iets te bezichtigen en niet om je vol te stoppen met koeken en drank Wij hebben op het laatst nog genoten van een kop koffie met appelgebak. Je kon uitleg krijgen zoveel als je wilt en wat mij opviel was de netjes onderhouden buitenverblijven met de diverse soorten raskippen

Beoordeling gegeven door Mart Werts.

Een bezoek waard!!!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13 September 2016

Datum beoordeling: 14 september 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Een museum met beelden, machines, foto,s en veel verschillende levende groepjes kippen. Een museum voor Jong en oud. Vooral de eierveiling is heel erg leuk. De vrijwilligers hebben boeiende en persoonlijke verhalen. Gewoon een leukemia middag gehad.

Beoordeling gegeven door Jan.

Amateuristisch
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 29-4-2014

Datum beoordeling: 29 april 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Dit museum wordt gerund door veelal erg oude vrijwilligers zonder organisatietalent. Bij kaartjes kopen was de bediening van het pinapparaat al moeilijk. In de koffiekamer duurde het ook erg lang allemaal. Hoogtepunt was t kuikenknuffelen.

Beoordeling gegeven door Martijn.

VERRASSEND
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2011

Datum beoordeling: 1 juli 2011

Reisgezelschap: met partner

Wij zochten een museum in Barneveld en kwamen terecht in het Pluimveemuseum (als enige in Nederland). Een prachtig museum met erg vriendelijke mensen waar je van alles kunt bekijken op pluimveegebied (kippen, eieren etc.). Ook kun je er een veiling meemaken wat erg spectaculair is. Voor vooral de kinderen is er van alles te bekijken en te beleven zoals het maken van speurtochten, speeltuin allerlei dieren bekijken zoals b.v. pas uit het ei gekomen kuikentjes enz. Zeer de moeite waard om eens te bezoeken!

Beoordeling gegeven door jamamo.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: zomer 2007

Datum beoordeling: 18 april 2008

Voor de kinderen is er een leuke speurroute. Buiten zie je allerlei verschillende soorten kippen. Echt veilen met de veilingklok!

Beoordeling gegeven door Trouwborst.