Beoordelingen Speeltuin De Pyramide

Wauw
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 8 april 2018

Datum beoordeling: 7 mei 2018

Reisgezelschap: gezin

Ontzettend leuk voor de kinderen. Heel veel leuke attracties en grote speeltuin. Je kan ook een hele mooie bos wandeling maken daar. Echt een aanrader.

Beoordeling gegeven door Kelly.

Helemaal leuk!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11-8-2013

Datum beoordeling: 11 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuke grote speeltuin vanaf een jaar of 2 / 3. En ook voor oudere kinderen. Dit is gratis. Daarbij een lunaparkje met een aantal leuke attracties (zweefmolen, botsauto's e.d.). Hiervoor hele schappelijke prijzen. Je mag zelf eten en drinken meenemen. Maar voor prima prijzen kan je er ook van alles kopen (patat, pistoletjes, pannenkoeken). Grote terrassen aanwezig. Al met al een leuk en goedkoop (mid)dagje uit.

Beoordeling gegeven door Annelies.

uitstekend
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 17-05-2012

Datum beoordeling: 19 mei 2012

Reisgezelschap: gezin

Hemelvaartsdag lekker met de kinderen eropuit geweest. het was er wel erg druk, maar dat mag de pret niet drukken. moesten lang wachten op het eten, maar dat was natuurlijk normaal met zo'n drukte (petje af voor het personeel!) prima speelgelegenheid voor echt weinig geld. vanuit onze kant een echte AANRADER!

Beoordeling gegeven door fam de Jong.

Gezellig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15-05-2011

Datum beoordeling: 17 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Afgelopen zondag maar eens een kijkje wezen nemen, ik moet zeggen dat het er tegenwoordig erg gezellig en schoon is. Het eten en drinken is er erg goed en goedkoop, Bediening prima ( voor een zelfbediening's restaurant) mooi en groot terras, en een prima speeltuin met kermis.

Beoordeling gegeven door Fam. De Boer.

Leuk en goedkoop.
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10 april 2011

Datum beoordeling: 12 april 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Afgelopen zondag met de kinderen naar de Pyramide van Austerlitz geweest. Een erg leuke dag gehad. Het was er erg druk, maar we hebben nergens lang hoeven wachten. De prijzen vond ik erg schappelijk zowel voor de attracties als voor het eten. Al met al een hele leuke dag gehad en de kinderen hebben zich prima vermaakt.

Beoordeling gegeven door Peter de Vries.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 15 juli 2010

Datum beoordeling: 2 augustus 2010

Weinig zicht naar alle kanten omdat de bomen hoger groeien dan het zicht daarachter. Verder een beetje saai vonden we. Jammer ook dat we er ook nog voor moesten betalen ( 2,50 voor volwassenen en 1,50 voor kinderen. We kunnen deze bezichtiging niet aanbevelen, niets aan :-((

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 25-10-2009

Datum beoordeling: 26 oktober 2009

Prima lokatie voor diverse doeleinden. Wij hebben ons er prima vermaakt , ondanks de drukte en het wachten op ons eten is het restaurant zeker de moeite waard om te eten voor weinig geld.

Beoordeling gegeven door Fam. Valk.

1 11111

Bezoekdatum: 02-06-2009

Datum beoordeling: 3 juni 2009

Parkeerplaats is niet veilig. Veel autoinbraken. Gisteren nog 5. Politie houdt geen toezicht. Dagje uit kost je 75 euro, vanwege het feit dat parkeerplaats niet beveiligd. Advies ga niet naar Austerlitz, want het kost je 75 euro aan schade voor het vervangen van een ruit. Mvg Jan

Beoordeling gegeven door Jan.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 23 april 2009

Datum beoordeling: 5 mei 2009

Goed te combineren voor jong en oud. (Wanermeld delen picnicken en zwemmen ineen.) Alleen is het niet gratis zoals vermeld, het bezichtigen van de pyramide kost geld en parkeren word geregeld door een parkeerwacht die ook hiervoor geld wil ontvangen. Jammer dat dat niet vermeld is op jullie site.

Beoordeling gegeven door m grimme.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: november 2008

Datum beoordeling: 24 december 2008

Leuke combinatie van boswandeling, bezichtigen van de pyramide(historisch), spelen in de speeltuin en op het terras een drankje en/of hapje nemen

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 11 oktober 2008

Datum beoordeling: 12 oktober 2008

Wij manouvreerden ons naar De manouvres d'Austerlitz.... Een gratis pendelbus reed ons naar de ingang van het park. Onze auto stond veilig geparkeerd op een prachtige parkeerplaats. We werden vriendelijk begroet door een in frans kostuum gekleed echtpaar. Daarna hebben wij ons heerlijk vermaakt: we startten in het zonnetje op het terras bij het restaurant: voor ons (mijn man en ik) koffie met heerlijke appeltaart, terwijl de botsauto's bestuurd werden door onze zoons (9 en 11jr) Daarna over het prachtige bospad richting de pyramide. De fransen met het kanon kwamen net aanlopen om naar de heide te gaan, voor het spektakel. In het bos brak een heus gevecht uit...vele schoten kalden...jaaah, daar kwamen we voor! Diverse mannen en vrouwen in de historische kledij uit de tijd van Napoleon speelden het spel levensecht mee. Op de heide was het schitterend. Het landschap, maar ook de manouvres van de diverse groepen soldaten. De jongens zag je genieten! We manouvreerden ons weer terug over het bospad naar de pyramide. Terwijl we ons tegoed konden doen aan een drankje en een hapje, keken we rond in het tentenkamp, rondom de pyramide. Daarna een heuse beklimming met een werkelijk adembenemend uitzicht! Een (soldaten)orkest onderaan de pyramide begon te spelen...en ons dagje uit was compleet! De pendelbus bracht ons weer veilig terug naar onze auto. Vele foto's herinneren ons aan een geweldige ervaring!

Beoordeling gegeven door Anja van Bellen.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 23 augustus

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

Erg leuk voor zowel volwassenen en kindere. Niet groot en de speeltuin kan wel een opknapbeurtje gebruiken. Bewegwijzering bord geeft aan dat het ongeveer 45 minuten lopen is naar de pyramide zelf wordt waarschijnlijk ook de klim mee bedoeld.

Beoordeling gegeven door Beda Eckhardt.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 20 augustus 2008

Datum beoordeling: 21 september 2008

De Pyramide van Austerlitz Leuke activiteit ook bij minder mooi weer leuk voor kinderen en ook volwassenen kunnen de pyramide goed beklimmen leuk en mooie wandelomgeving. Voor de kinderen een leuke speeltuin al heeft deze hier en daar wel een opknapbeurtje nodig

Beoordeling gegeven door Beda Eckhardt.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 21 juni 2008

oud

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 29 april 2007

Datum beoordeling: 18 april 2008

Leuke speeltuin. Helaas klein terras, waar je niet een goed overzicht hebt over het hele terrein

Beoordeling gegeven door Trouwborst.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21/07/08

Datum beoordeling: 14 maart 2008

Een leuk uitje met kinderen. Lekker wandelen in het bos en voor de kinderen een leuke speeltuin en daarbij ook kermisattracties voor kleine kinderen, zoals een vliegtuigje, botsautootjes, een treintje. Je kunt het dus zo duur/goedkoop maken als je zelf wilt.

Beoordeling gegeven door N.N..