Beoordelingen Familiepretpark Mini Mundi

Slecht
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 05-08-2013

Datum beoordeling: 7 augustus 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Toen we op het laatst nog naar Miniatuur Walcheren gingen, waren veel gebouwen en onderdelen kapot. We dachten dat het wel goed zou komen als ze verhuisd waren. Niet dus... Gebouwen zijn nog steeds kapot, auto's missen wielen, poppetjes liggen om. Zonde.. Ook de attracties waren niet aantrekkelijk. Het waren er niet veel en er waren er steeds maar 2 open wegens 2 man personeel. Wilde je in wat anders, moest je heel lang wachten. Tot overmaat van ramp werden we ook nog geplaagd door onweersbeestjes. Die zaten overal; op je armen, gezicht, maar ook in je haar wat enorm kriebelde. Ook het personeel zelf stond alleen maar te krabben. Als je overigens het park uit was, was je ook van de beestjes af, dus die zitten waarschijnlijk op planten ín het park. Aan het personeel lag het trouwens niet. Het grootste deel was erg aardig. Ik zou aan dit park niet zoveel geld uitgeven. Er zijn leukere dingen om te doen in Middelburg en omstreken.

Beoordeling gegeven door Cynneke.

leerzaam en kindvriendelijk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juni

Datum beoordeling: 26 juli 2012

Reisgezelschap: gezin

de kinderen kunnen binnen en buiten spelen. je kan er een lekker hapje eten. en miniatuur Walcheren, spelenderwijs Walcheren leren kennen. het is schoon,veilig en goed onderhouden. je kan je heel de dag vermaken. vanaf het station is er een rechtstreekse bus verbinding naar het park.

Beoordeling gegeven door jose van den brand.

Redelijk
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 27-02-2012

Datum beoordeling: 27 februari 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De entreeprijs is te hoog in vergelijking met wat het park te bieden heeft. Miniatuur was leuk, speurtocht klopte niet. Atracties lijken veel groter op de site en de "ijsbaan" bleken plastic platen te zijn. Binnen leuke klimtorens voor de kleintjes alleen de steile glijbaan onverantwoord

Beoordeling gegeven door Petra.

leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: maand juni

Datum beoordeling: 19 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het was ontzettend leuk omdat het buiten en binnen is. Vooral het stukje miniatuur was er leuk, en leerzaam. Ook voor de hele kleintjes erg leuk. En voor de ouders fijn dat ze heerlijk kunnen zitten en alles in de gaten kunnen houden.

Beoordeling gegeven door S. Blok.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april 2010

Datum beoordeling: 6 april 2010

Leuk dagje uit, een gezellig parkje met leuke attracties. De kinderen vonden vooral de achtbaan en botsauto's leuk. Overzichtelijk zodat je de kinderen veilig kunt laten spelen. Vooral voor kinderen tot een jaar of tien.

Beoordeling gegeven door Miranda.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2009

Datum beoordeling: 17 februari 2010

heel erg leuk!! zeker voor kinderen! Zowel binnen als buiten!

Beoordeling gegeven door Bertina van Driel.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 25 Oktober 2009

Datum beoordeling: 28 oktober 2009

De kinderen(4 en 8) hebben zich prima vermaakt , zowel binnen als buiten. De speurtocht in het miniatuurgedeelte is erg leuk. Wel vonden wij de toegangsprijs voor volwassenen erg duur, aangezien wij alleen het miniatuurgedeelte hebben gezien, verder kunnen de kinderen alles zelf. Ook 2 euro voor een kopje koffie of thee is wat ons betreft aan de hoge kant, hoewel het dan wel weer prettig is dat je je eigen broodjes en drinken buiten gewoon kunt nuttigen.

Beoordeling gegeven door Ingrid Bruijs.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 06-04-2008

Datum beoordeling: 11 april 2008

Een prachtig mini stukje Zeeland. Het leuke is, dat je met dit dagje uit, ideeen op doet van andere plaatsen in Zeeland die je wel eens in het echt wilt zien. Zeer leuk uitgewerkte kleine details en ook nog extra's voor de kinderen zoals een groot klimgebeuren, minigolf met geluiden en een graafmachine. Een echte aanrader voor iedereen die Zeeland een bezoekje brengt.

Beoordeling gegeven door N.N..