Beoordelingen Panorama Mesdag

Een bijzonder museum.
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 30 oktober 2017

Datum beoordeling: 30 oktober 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Ik vind het een goed toegankelijk museum voor mensen met een visuele beperking omdat zij gebruik kunnen maken van een audiotour. Ik vind het ook een bijzonder museum omdat in dit museum de Panorama van heel dichtbij te zien is.

Beoordeling gegeven door delaram.

Overweldigend!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12-06

Datum beoordeling: 13 juni 2016

Reisgezelschap: met partner

Werkelijk fantastisch! Zo ontzettend gedetailleerd en zo groots. Er staat een link naar een webpagina bij de panorama die met een smartphone te bezoeken is. Zeker de moeite, veel extra informatie die overigens bij de panorama zelf mist.

Beoordeling gegeven door Ernst.

Overweldigend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1,5 uur

Datum beoordeling: 1 september 2011

Reisgezelschap: gezin

We hebben genoten van dit mooie kunstwerk. Met museumjaarkaart gratis toegang. Een aanrader voor mensen die een kort museumbezoek willen doen.

Beoordeling gegeven door jannyminnema.b@filternet.nl.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 07-08-2010

Datum beoordeling: 17 augustus 2010

Entree 6,50 p.p. Het was echt heel mooi, mooier en indrukwekkender dan dat ik had verwacht. Gelukkig was het ook niet zo druk want het 'strandhuisje' om (goed) naar het schilderij te kunnen kijken is niet zo groot. Minpunt vond ik dat de uitleg die werd gegeven best lang was en in meerdere talen. Toen we boven kwamen was het in het duits (geloof ik) daarna een vrij lange pauze en begon het in het Frans. Nederlands hebben we op gewacht maar dat duurde echt te lang, voor wachten is het toch net te klein. De ruimte waar je koffie kon drinken was niet zo chique maar wel goed en lekker. We hebben een zeer plezierig bezoek gehad en ik zou het iedereen aanraden. (we hebben 2 entreebewijzen gekocht als cadeautje gekocht, mooie verpakking)

Beoordeling gegeven door Pauline Buurman.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22 april

Datum beoordeling: 22 april 2009

Supermooie ervaring. Elke keer zijn we weer onder de indruk. Wij gaan ook zeker naar het benefietweekend op 2 en 3 mei 2009, zo leuk voor de kids. Kunnen ze leuke workshops doen en met de kleurplaat van de actiesite gaan de kinderen gratis naar binnen. Handig. Print hem uit op www.mesdag.isgreat.org

Beoordeling gegeven door Mariƫlle.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: Oktober 2007

Datum beoordeling: 9 april 2008

Een mooi uitstapje aan het Panorama van Mesdag. Je krijgt een mooie blik uit het verleden van Scheveningen en omstreken. De moeite waard om hier heen te gaan.

Beoordeling gegeven door Anja Meijer.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: herfst 2007

Datum beoordeling: 26 maart 2008

Onvoorstelbaar hoe dit schilderij geen schilderij, maar een echte beleving is! Maar ook onvoorstelbaar dat er nu niet meer serieuze aandacht is voor de moeilijke situatie waar dit museum momenteel in verkeerd. Nederland is een rijk land en toch heeft veel oud cultuurgoed het moeilijk. Dat zou anders moeten zijn.

Beoordeling gegeven door N.N..