Beoordelingen Spido Rotterdam

niet doen
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 25-2-2015

Datum beoordeling: 25 februari 2015

Reisgezelschap: gezin

Weinig te zien. Bij regen niet genoeg zitplaatsen binnen. Met de aqualiner zie je met een familiedagkaart à 10,00 net zoveel. Dit is zonde van je geld.

Beoordeling gegeven door mbjs.

Niets te zien
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 18 januari 2015

Datum beoordeling: 18 januari 2015

Reisgezelschap: met partner

Al na 8 km werd omgeroepen: "als we nog 25 km verder zouden varen dan zijn we bij de Noordzee en zou u kunnen zien..." en gingen we alweer terug. Er was inderdaad niets anders te zien dan hijskranen, wat containers en een soort van vergane glorie. Niks grote zeeschepen. Nog even langs de SS Rotterdam voor een reclamepraatje.Wat een afknapper.

Beoordeling gegeven door teleurgestelde bezoeker.

Zeer interessante rondvaart
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 3 januari 2013

Datum beoordeling: 3 januari 2013

Reisgezelschap: met partner

Comfortabele boot, interessante rondvaart, commentaar zeer goed te verstaan (vier talen), lekkere appeltaart.

Beoordeling gegeven door Rudolf.

gebrek
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 11-09-2012

Datum beoordeling: 17 september 2012

Reisgezelschap: met een groep

De rondvaart op dinsdag 11 september was heel erg interessant en goed verzorgd. De uitleg over wat te zien was had voor mij geen waarde. Ik ben slechthorend en het schip heeft geen ringleiding, hetgeen toch mogelijk moet zijn. Wellicht kan U alsnog hierin voorzien want ik ben niet de enige. Ik was met gezelschap van de Dienst Maatsch Ontwikkeling ( gepensioneerden) gemeente Utrecht

Beoordeling gegeven door K.Bos.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 03 augustus

Datum beoordeling: 4 augustus 2010

Dinsdag 03 augustus 2010 heb ik een dagtocht gemaakt Botlek/ Europoort. Prachtige tocht en geweldig personaal aan boord. Met een gode luch tijdens de vaart. Echt gweldig hoe het personaal zijn best heeft gedaan om de mensen het naar hun zin te maken.

Beoordeling gegeven door A.J.A.Poots .

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10 april 2010

Datum beoordeling: 13 april 2010

Het was een geweldige belevenis. Het eten was voortreffelijk en er was een goede sfeer. De bediening was erg aardig. Ik heb genoten en ik kan het iedereen aanraden. Zeer geschikt als personeelsuitje !!!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 08-02-2009

Datum beoordeling: 15 februari 2009

Deze Rondvaart overtrof onze stoutste verwachtingen. Prachtig om de Rotterdamse Haven van deze kant te bekijken. Zeker onze nationale trots MS Rotterdam. Ook het prachtige uitzicht op het gebouw van de Holland Amerika Lijn. Absoluut een hoogtepunt van ons dagje Rotterdam

Beoordeling gegeven door C.J.Laponder.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 19 januari 2009

Een heerlijke dag uit ondanks de regen maar de bemanning waren toppie ook het eten was heel goed

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 25 september 2008

Datum beoordeling: 10 oktober 2008

We gingen vroeg in de ochtend en er was een bus met toeristen aanwezig.Het personeel is erg aardig en behulpzaam,maar de uitleg via een tape werd wel wat langdradig,trouwens ook de tocht op zich.Je kwam niet verder dan de containers..niets indrukwekkends of cultureels dus.Na een half uurtje heb je het wel gehad en zeker kinderen,waar dus echt niets voor geregeld is dan naar buiten kijken.

Beoordeling gegeven door Lucia Creemers.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14 juni 2008

Datum beoordeling: 13 september 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Mw. J.Buurman.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24-07-2008

Datum beoordeling: 3 augustus 2008

Heel leuk met mooi weer en nog niet te warm. Iets over Nedrlands ( wereldwijd) voornaaamste haven leren. En 's avonds naar 'les Misérables' geweldig!

Beoordeling gegeven door Leny Rampelt.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24 juli 2008

Datum beoordeling: 25 juli 2008

spido heel erg goed bevallen, een prima dagje uit gehad, ook goed geprijsd.

Beoordeling gegeven door L. Daimin.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 10-08-2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 31-5-08

Datum beoordeling: 12 juli 2008

het boottochtje is wel aardig, maar er is niet zoveel te zien

Beoordeling gegeven door spido rondvaart.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: zomer 2007

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Echt de moeite waard om een keer mee te maken! Een geweldige langdurende boottocht met de Spido van bijba anderhalf uur. Onderweg valt er heel veel te zien en word je voorzien van opgenomen rondleiding commentaar van de burgemeester zelf! Heel informatief maar ook gezellig en je kunt op de boot lekker eten en drinken tegen betaalbare prijs. Dit valt te combineren met een bezoek aan de Euromast!

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 26 oktober 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..