Beoordelingen Oertijdmuseum Boxtel

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1 maart 2018

Datum beoordeling: 1 maart 2018

Reisgezelschap: met opa en oma

Zowel binnen als buiten mooi opgezet, prijzen zijn laag ook voor een leuk souveniertje voor thuis! Wat een vriendelijke mensen. Complimenten over een heel mooi kleinschalig museum.

Beoordeling gegeven door N.N..

Geslaagd uitje !
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11 mei 2017

Datum beoordeling: 11 mei 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Twee oma's met 4 kleinkinderen. Bijna 4 jaar . Het is een hele belevenis voor ze geweest . Achter in het park op het grasveld gepicknickt , koffie gedronken op het terras en gewandeld door de dinosaurustuin. Ze keken hun ogen uit en wilden niet naar huis want wilden alles nog een keer zien . Dat gaan we zeker doen maar dan met de hele familie . Voor jonge gezinnen zeker een aanrader . Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel . En natuurlijk moest er een dinosaurus mee naar huis . Wij hebben genoten vandaag . Oma Corry en oma ien

Beoordeling gegeven door Oma Corry en oma ien.

prima voor een keertje.
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 11-8-1016

Datum beoordeling: 11 augustus 2016

Reisgezelschap: gezin

De dino-tuin is niet zo heel groot en de dino`s zijn niet altijd op het juiste formaat en sommigen zien er erg nep uit. In het museum staan allerlei schilderijen ( expositie) die niets met het onderwerp te maken hebben. Dat is jammer. Leidt af en maakt het druk en rommelig. Na anderhalf uur heb je alles wel gezien. Neemt niet weg dat het voor ( jonge) kinderen een leuke belevenis is.

Beoordeling gegeven door Langenveld.

Verrassend!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24-08-2014

Datum beoordeling: 24 augustus 2014

Reisgezelschap: gezin

Verrassend leuk museum. Vanmiddag bezocht met kinderen van bijna 4 en bijna 5. De jongens wRen door het dolle heen in het dino-bos, wisten niet waar ze allemaal kijken moesten. Leuk detail: in de zandbak is een ware opgraving nagebootst, een grote dino met een tiental afwasborstels zodat de kinderen de dino kunnen opgraven. In de tuin een leuk speeltuintje. Verder dus een flink wandelpad met een keur aan verschillende dino-beelden, al dan niet met elkaar in gevecht of juist moeder en kids. Het museum zelf was ook de moeite waard. Meerdere volledige skeletten van grote dino's, bewegende dino's en veel fossielen. Elk half uur wordt een film gedraaid in de 'bioscoop'. Het geheel is leuk vormgegeven, maar niet zo gelikt als bijvoorbeeld naturalis in Leiden. De sfeer hier eel ongedwongener. De consumpties heel betaalbaar (raketje 0,55E, cappuchino 1,00E). Al met al ontzettend leuke middag gehad, minstens zo leuk als Naturalis vorige maand! Ga zo door mensen, top museum!

Beoordeling gegeven door Liesbeth.

matige ervaring
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 7-3-2014

Datum beoordeling: 7 maart 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk om even een uur, max 2 in door te brengen en wat op te steken. Jammer dat de computers bijna allemaal haperen. Verder weinig actiefs voor kinderen te doen, niet van deze tijd. Buiten in de tuin is een leuk rondje te maken, maar speeltuin en beelden zijn met name voor kinderen onder 8 jaar leuk. Ik vind de entreeprijs echt te hoog gelet op het aanbod, geen goede prijs kwaliteit verhouding. Verder was er in de carnavalsvakantie echt te weinig parkeerruimte! mijn inziens vooral leuk voor iets jongere kinderen en dino fans.

Beoordeling gegeven door sas.

Top uitje
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 19-5-2013

Datum beoordeling: 19 mei 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Waarschijnlijk is het goed vernieuwd want de negatieve recensies slaan nergens op... Mooi van binnen en erg leuk van buiten! Mega grote dinos buiten en binnen giga skeletten. Er staan zelfs dinos die bewegen en geluid maken. Mijn kinderen vonden het fantastisch. Leuke kleine prijsjes in de winkel (1,50 voor een dinosaurusje) en in de catering (2 euro voor een tosti). Dus erg tevreden. Zeker met mooi weer (vanwege de dino tuin) erg leuk. Die laatste is trouwens te bezoeken zonder entree te betalen.

Beoordeling gegeven door Fiolet.

Prachtige collectie!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20-10-2012

Datum beoordeling: 26 oktober 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Prachtige collectie welke constant vernieuwd en aangevuld word. Voor iedereen die iets van fossielen wil weten is er wat te vinden. Zowel stukken die belangrijk zijn voor de wetenschapper in u of stukken die gewoon mooi en indrukwekkend zijn. Vele reconstructies van uitgestorven dieren in skeletvorm en zoals ze er waarschijnlijk in levende lijve uitgezien hebben. En als je zelf eens een fossiel heeft gevonden en u weet niet wat het is kun je die gewoon mee naar het museum nemen en dan kunnen de medewerkers u uitleggen wat het nu precies voor iets is, of waar u verder geholpen kunt worden. Wie weet is het wel iets wat niemand eerder heeft gevonden en kan het wetenschappelijk beschreven worden! Binnen en buiten is er voor jong en oud van alles te zien en te beleven. De oertijdtuin is gevuld met vele tientallen plantensoorten die je niet snel ergens anders zult zien. Een geweldig museum om eens vaker te bezoeken want je ziet telkens iets nieuws!

Beoordeling gegeven door W.Peters.

slecht
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 24-9-2011

Datum beoordeling: 25 september 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Kinderfeestje, geen opvang / begeleiding. krijgt een verfrommeld zwart/wit copie met plaatjes, potlood en multiple-choice A4'tje en ''succes maar''. Film was van de TV. Beelden buiten en skeletten binnen uitgebeeld volgens intussen achterhaalde ideeen over dinosauriers. Stoffig, rommelig, slecht geprepareerde dieren. (Jong) personeel hangt een beetje rond of rookt sigaretten op het terras. Absoluut niet voor herhaling vatbaar

Beoordeling gegeven door Lesley.

Voor kinderen
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 01-07-10

Datum beoordeling: 16 april 2011

Reisgezelschap: met partner

Om te beginnen kon je toen niet met pin de entree betalen, moesten dus boxtel zelf in opzoek naar een pinautomaat. Je bent een uurtje zoet met het bekijken van het museum zelf. Buiten is er ook wat tezien maar voegde totaal niks toe. Het was allemaal een beetje rommelig, alles staat door elkaar en het is vooral voor kinderen met ouders. Al met al wel leuk maar niet echt bijzonder en de entree is het in onze ogen niet echt waard.

Beoordeling gegeven door Jelle.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 18 augustus 2010

Datum beoordeling: 18 augustus 2010

Viel enorm tegen! Rommelig, geen structuur, niet uitdagend of spannend, heel plastisch, prijzen vermeld kloppen niet, zijn hoger... Slechte film, wordt dino´s beloofd maar is een aflevering van Niuews uit de Natuur+ hier moet echt een frisse wind doorheen! Niet voor herhaling vatbaar!

Beoordeling gegeven door R. Bakker.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13 september 2008

Datum beoordeling: 18 september 2008

Prachtig museum: levensgrote dinosaurusmodellen voor de kinderen; unieke fossielen en geologisch materiaal voor de fossielenzoeker. Indrukwekkender dan Naturalis. Wel wat minder professioneel, maar dat geeft en goede sfeer. Mooie omgeving ook! Absolute aanrader!

Beoordeling gegeven door Den Bosch.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13 september 2008

Datum beoordeling: 18 september 2008

Een prachtig museum, en een geweldige omgeving. Niet alleen voor kinderen, ook voor geinteresseerden in de paleontologie. Absolute aanrader!

Beoordeling gegeven door Rosmalen.