Duinoord
Duinoord: all-inclusive spelen, klimmen en jumpen

Voor kinderen is een dagje Duinoord als een dag in het paradijs. Overal waar je kijkt, is wel iets te beleven! De kindermonden vallen open bij het zien van de binnenspeeltuin vol gave speeltoestellen. En buiten? Daar leven de springveertjes zich uit op de trampolines of in het spannende klimbos. Trek gekregen? Goed nieuws: al het eten en drinken is namelijk bij de prijs inbegrepen. Smikkelen!

 Bezoek www.duinoord.nl

Op avontuur

Zodra je de poorten van Duinoord binnenstapt, loop je een groots speelavontuur tegemoet! De buitenspeeltuin van Duinoord is voor zowel de jongste avonturiertjes als ouders een heerlijke plek. Terwijl de kleintjes in de speeltuin ongestoord hun gang gaan, kijken de ouders vanaf het terras toe. Warme dag? Dan gaan de sproeiers aan. Lekker door de spetters rennen voor wat verkoeling! Maar ook de minitrampoline, de springkussens en de speelhuisjes zijn favoriet. Grotere kinderen voetballen op het pannaveldje, scheuren over de mini-racebaan of dwalen door het doolhof.

Jumpen en klimmen

Zoek je het liever iets hogerop? Probeer dan de gave bounce-trampoline. Hier spring je niet alleen omhoog, maar ook tegen de wanden. Je stuitert alle kanten op! Nog hoger de lucht in? In het stoere klimbos wachten verschillende klimroutes met hoogteverschillen tot wel 17 meter. Voor kinderen onder de 7 jaar is er een speciaal mini-klimbos. Regent het of is het koud buiten? Dan kun je ook binnen klimmen in de grote klimkooi. Heb je hoogtevrees of blijf je gewoon liever met beide benen op de grond staan, dan is er in Duinoord ook genoeg te doen. Wat dacht je van een potje lasergamen of midgetgolfen.

All-inclusive: onbeperkt eten en drinken

Bij Duinoord neemt niemand belegde broodjes en pakjes sap mee. Alle frietjes, pannenkoeken, pizza's en andere snacks zijn namelijk bij de prijs inbegrepen! Uit de snackmuur haalt iedereen onbeperkt de lekkerste hapjes. Het voorgerecht haal je bij de marktkraam van Soep-Brood-Beleg en bij de drankenbar les je je dorst met frisdranken en milkshakes. En natuurlijk zijn er ook toetjes verkrijgbaar. Daar laat je graag een gaatje in de buik voor vrij. Een ijsje mét lekker veel discodip die je er zelf op mag doen, bijvoorbeeld. Pas wel op dat je niet misselijk wordt.

Kinderfeestjes

Op zoek naar een origineel én actief kinderfeestje? Neem dan al je vriendjes en vriendinnetjes mee naar Duinoord. Reserveer een eigen picknicktafel, een feesttaart en een verrassingsdoosje met een verrassing voor alle kinderen. En uiteraard mag de jarige ook een cadeautje uitzoeken. Maar waar de kinderen voor komen, zijn natuurlijk alle gave activiteiten waarbij ze zich kunnen uitleven tot ze niet meer kunnen. Je hebt er geen kind aan! Behalve kinderfeestjes zijn ook schoolklassen, sportteams en andere groepen kinderen van harte welkom.

Duinoord in Helvoirt leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.duinoord.nl

Ontdek de speciale bounce-trampoline. Foto: Duinoord
Ontdek de speciale bounce-trampoline. Foto: Duinoord
Op avontuur in Duinoord! Foto: Duinoord
Op avontuur in Duinoord! Foto: Duinoord
Versier je eigen ijsje. Foto: Duinoord
Versier je eigen ijsje. Foto: Duinoord
Daar is Mazzel! Foto: Duinoord
Daar is Mazzel! Foto: Duinoord
Race door het klimbos. Foto: Duinoord
Race door het klimbos. Foto: Duinoord