Ga een dagje all-inclusive spelen bij Duinoord

Onbeperkt ravotten en eten in een waar speelparadijs

Duinoord: all inclusive spelen, klimmen en jumpen Gesponsorde bijdrage door
Foto 1. Jump zo hoog je kunt in de Jump-Arena. Foto: Duinoord

2 juli 2023 bijgewerkt: 7 juli 2023 Toerisme Helvoirt, Noord-Brabant De hele dag ongestoord en onbevangen spelen is het leukste wat er is. Dat weten ze ook bij all-in speelparadijs Duinoord in het Brabantse Helvoirt. En all-in betekent niet alleen dat je kunt spelen zoveel je wilt. Ook alle hapjes en drankjes in de uitgebreide horecastraat zijn bij de prijs inbegrepen.

Speel- en snackparadijs

Een sprintje naar de speelhuisjes of linea recta naar de Jump Arena? Zodra je de poorten van Duinoord binnenwandelt ben je de kinderen binnen no time kwijt. Geen zorgen, het park is lekker overzichtelijk, dus je vindt ze ook makkelijk weer terug. Toch even uit beeld? Dan is de kans groot dat de kleine smikkelbeertjes de Mazzelstraat hebben ontdekt, waar je onbeperkt kunt eten en drinken. De meeste activiteiten zijn trouwens lekker buiten, tussen de bossen. Terwijl de kinderen spelen, genieten ouders van het zonnetje op het fijne terras. Uiteraard met een goede kop koffie erbij.

Foto 2. Race zo snel mogelijk door het Race-klimbos. Foto: Duinoord

Klimmen, survivallen en racen

Duinoord staat vol met spectaculaire speeltoestellen. Zo kun je bijvoorbeeld klimmen tussen de bomen via een gaaf parcours. Uiteraard ben je veilig gezekerd en is er een instructeur om je een eindje op weg te helpen. Er zijn verschillende moeilijkheidsgraden, zodat het voor ieder kind leuk én uitdagend is. Nog lager bij de grond vind je het mini-klimbos. Even verderop trotseer je het survivalparcours, samen met je vriendjes. Wie als eerste de bel luidt, wint! Of geef gas in een elektrisch autootje in op de miniracebaan. Toet, toet!

Foto 3. Het Water & Zandspel is leuk voor de jongste bezoekers. Foto: Duinoord

Voor kinderen van alle leeftijden

Heb je kinderen van verschillende leeftijden? Ook dan is een dagje Duinoord heel geschikt. Terwijl de peuters goud zoeken met een zeefje of met water spelen, zoeven de iets oudere kinderen van de stoere tubingbaan of nemen ze het tegen elkaar op tijdens een potje laserschieten. Springkussens zijn trouwens cool voor alle kinderen. Voor de kleinste springveertjes is er een mini-springkussen. Wel zo veilig. Een activiteit samen met papa of mama? Ga dan voor een rondje midgetgolf. En regent het? Dan is er de grote indoor klimkooi om in te spelen.

Foto 4. Versier je eigen ijsje in de Mazzelstraat. Foto: Duinoord

All-inclusive eten en drinken

Van al dat rennen, vliegen, klimmen en klauteren krijg je natuurlijk trek. Pannenkoeken, pizza, frietjes en oneindig veel toetjes, alle favoriete snacks van kinderen vind je in de Mazzelstraat. Versier een ijsje met de dip die je het lekkerst vindt. Wat een feest! Nog een slush puppy? Tuurlijk! Pas wel op dat je niet misselijk wordt. Voor pa, ma, opa en oma is er ook genoeg aanbod, zoals broodjes en soep. Want all-in is écht niet alleen leuk voor kinderen. Een lekker koud biertje is verkrijgbaar met een alcoholmuntje. Allergisch voor melk, gluten of noten? Geen probleem: op de website van Duinoord is een uitgebreid allergeneninformatie beschikbaar.

Kinderfeestjes en schoolreisjes

  • Kinderfeestje vieren bij Duinoord? Reserveer dan je eigen picknickfeesttafel met een taart erbij en een verrassingsdoosje met een verrassing voor alle aanwezige kinderen. De jarige mag natuurlijk nog een extra cadeautje uitzoeken;
  • Voor schoolreisjes zijn er speciale openingsdagen, zodat je met de hele klas ongestoord kunt spelen én eten en drinken. Geen lunchpakketje nodig!
Foto 5. Pak wat je wilt bij de frietkar. Foto: Duinoord

Laatst gewijzigd: 2023-07-07 08:59:33 · Gepubliceerd: 2 juli 2023 - 2899