Beoordelingen Plopsaland De Panne

Familievriendelijk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2022/04/05

Datum beoordeling: 6 april 2022

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Prachtig pretpark, mooi attractieaanbod, vriendelijk personeel, zeer lekker maar toch ook wel duur eten, afgewerkt decor, onderhouden park, deftige toiletten -> zelfs gratis op de parking, ... Al bij al, een leuk dagje uit.

Beoordeling gegeven door Mattie.

Lange aanschuiftijden
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 29/12/2021

Datum beoordeling: 31 december 2021

Reisgezelschap: met vrienden

Veel te lange wachttijden, onbeschoft personeel, overdreven coronamaatregel, ook al zitten we buiten in een attractie alsnog moeten er stoelen opengelaten worden maar er mogen wel vreemde mensen naast u zitten, het eten is veel te duur en duurt lang! De nieuwe attractie “the ride to happines” is wel een toffe, mooie attractie…

Beoordeling gegeven door Moet je niet weten.

Teleurstellend
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 21/12/2021

Datum beoordeling: 31 december 2021

Reisgezelschap: gezin

Het weer was superslecht maar we gingen vol moed omdat de tickets reeds waren gereserveerd. Het regende de ganse dag en minstens een uur aanschuiven aan elke attractie. Alles is buiten, waarom steeds nog een rij open laten, zelfs personen van hetzelfde gezin. Heel weinig keuze om te eten, uiteindelijk zijn we dan een hamburger gaan eten in een erg vieze paddestoel met klevende tafels. De burgers waren duur en waren van slechte kwaliteit en vooral koud. Plop je mag je paddestoeltje wel eens grondig poetsen

Beoordeling gegeven door Van Aerschot Iris .

Fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20-09-21

Datum beoordeling: 18 december 2021

Reisgezelschap: gezin

Het was erg leuk! Aanrader Wij komen zeker vaker.

Beoordeling gegeven door Lisanne.

Echt jammer
1 11111

Bezoekdatum: 12/10/2021

Datum beoordeling: 12 november 2021

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik ben altijd al fan geweest van Plopsa, abonnementen gehad, soms wekelijks kwam ik er met mijn zoon. Was al even geleden en hadden er echt naar uitgekeken vandaag. Na 1 uur aanschuiven aan de afrit, komen we op parking 5 waar een onvriendelijke man ons toont waar we moeten staan, zo dicht mogelijk bij de ander, we betalen er maar € 12,5 voor (!), na 3 uur in het park hadden we 2 attracties gedaan, de derde hadden we bijna na drie kwartier, toen een technische storing de dino splash stil legde. Op onvriendelijke wijze moest de hele rij omdraaien en duurde het nog 20 minuten voor we terug buiten waren. De rest van de dag bestond uit nog meer aanschuiven en uit een koffie van € 4 uit het automaat en een lolly van € 5. We moeten een week werken om deze dag te kunnen betalen. Gelukkig niet daar, want blijkbaar kunnen de medewerkers ook niet meer vriendelijk zijn. Echt jammer. Heel erg teleurgesteld. Toppunt was nog een lange rij voor het veel te dure parkeerticket. Bij de terugweg naar parking 5 liepen we op een aardeweg in het donker, waar vrachtwagens moeten passeren. Heel erg gevaarlijk. Zo jammer dat het park veranderd is in zo veel mogelijk opbrengen, ten koste van het plezier voor de kinderen.

Beoordeling gegeven door Annemie.

Schandalig
1 11111

Bezoekdatum: 12/11/21

Datum beoordeling: 12 november 2021

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vandaag naar Plopsaland geweest. Uitverkocht tot in de nok vol. Wachtrijen van 1 u. Op een attractie gezeten die in panne viel. 1 u wachten in de rij en 30 min stil zitten in de attractie. Geen compensatie of niks. Mijn besluit, het trekt op niks het beleid!

Beoordeling gegeven door Vancayzeele .

Tot nooit meer
1 11111

Bezoekdatum: 10/10/2021

Datum beoordeling: 10 oktober 2021

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Dit was een privé event dus Plopsaland wist op voorhand hoeveel mensen er effectief gingen komen. Het was al aanschuiven vanuit het dorp om op de parking te geraken... Dit duurde belachelijk lang en was ook deels te wijten aan het parkeerbeleid van het park. Eenmaal binnen was het heel de dag aan elke horecazaak tot zelfs urenlang aanschuiven. Terug te wijten aan slecht beleid, overal was er hopeloos volk tekort. Dit is zelfs in de krant gekomen, daar was hun uitleg 'elke bezoeker had lunch cheques gekregen, vandaar de lange wachtrijen'. Als je al op voorhand weet dat iedereen dit krijgt gaan deze mensen niet hun eigen boterhammen meenemen denk ik zo... Daarbovenop kan je met die lunch pass niet eens overal eten gaan halen want niet elke horecazaak doet daarmee mee. blijkbaar... Aan andere reviews te zien is bovenstaande precies niets nieuw, je weet wat ze zeggen over de ezel en de steen... Mij zien ze hier niet terug, Walibi of Bobbejaanland is hier beter georganiseerd.

Beoordeling gegeven door Bart .

Slechte prijs/kwaliteit
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 4-09-2021

Datum beoordeling: 20 september 2021

Reisgezelschap: met vrienden

Plopsa vraagt de hoofdprijs maar de kwaliteit is gewoon matig. -Thematisering en afwerking bij vele attracties eenvoudig. -Groot aantal horeca locaties gesloten op een drukke dag. -Personeel is ook niet altijd het beste (waarschijnlijk het resultaat van matige arbeidsvoorwaarden) -Kwaliteit van het eten en vooral het aanbod ook erg matig, en zeker voor de prijs gewoon slecht. -Geen wegwijzer borden -Geen wachttijden informatie En het ergste nog: om 16:15 werd the ride to happines gesloten omdat dat deel van het park om 16:30 afgehuurd was, wat helemaal niet duidelijk gecommuniceerd werd, waardoor wij deze gemist hebben. Qua kwaliteit zit er een heel groot verschil tussen plopsa en andere parken in dit prijs segment. Parken als Efteling, Phantasialand en Bellewaerde, zijn gewoon van een veel hogere kwaliteit. U kunt dan ook beter daar heen gaan, tenzij u heel veel waarde aan de studio100 figuren hecht.

Beoordeling gegeven door Sten.

Tegenvaller
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 31 juli 2021

Datum beoordeling: 1 augustus 2021

Reisgezelschap: gezin

Geen bekwaam personeel en veel teweinig personeel bij de eetgelegenheden Ook heel veel bezoekers aanwezig i.v.m corona niet ok Zeer lange wachttijden ,veel langer dan wat op de app. staat aangegeven Maar we hebben er het beste van gemaakt

Beoordeling gegeven door Linda.

Vies
1 11111

Bezoekdatum: 1 augustus

Datum beoordeling: 1 augustus 2021

Reisgezelschap: met opa en oma

GERT VERHULST JE PLOPBURGERS ZIJN NIET TE VRETEN HET IS HIER VIES VUIL SMERIG EN HET STINKT HIER

Beoordeling gegeven door Berta.

Onbekwaam
1 11111

Bezoekdatum: 23/7/2021

Datum beoordeling: 28 juli 2021

Reisgezelschap: gezin

Vorige week geweest , trok op geen kl”;:/en , overvol was het park ! 1 uur aanschuiven aan eender welke attractie!!! Van miserie om 4 uur trug vertrokken. Ons kind was het eindeloos lang wachten beu ! Om half 12 gaan eten op het stuk van plop , allemaal jobstudenten en onbekwaam. O ja , half 12 kippenuggets waren toen al op . ONBEKWAAM . 15 om gewoon mijn bestelling op te nemen en dan moest ze nog klaar gemaakt worden . Toiletten waren in mayaland gewoon walgelijk . Social distancing word niet gerespecteerd door 80 % van het volk daar . Ongeacht dat er bollen en lijnen zijn getrokken . Behalve dan bij da nieuwste attractie ! Want daar zijn ze het vergeten denk ik . Herhaaldelijk bij het aanschuiven zelfs op onze hielen gelopen ! 2 attracties na elkaar oei kan u trug in de wachtrij gaan staan want we hebben ernaast geteld . Personeel kan dus ook gewoon niet tellen en staan bij momenten er precies tegen hun zin ! En dan heb ik het nog niet over de prijs . Flesje water van 0,5 L 4,25 € ge moet zeker niet verlegen zijn zou ik zo zeggen . Moest een leuke dag zijn voor ons kleine meid , maar is een grote teleurstelling geworden !!!!

Beoordeling gegeven door Gerrit Meir-Vandesande.

Schandalig
1 11111

Bezoekdatum: 21/06/2021

Datum beoordeling: 21 juli 2021

Reisgezelschap: gezin

De dag begon al slecht toen het bleek dat kinderen onder 12 ook mondmaskers moesten dragen, waarvoor we 4 euro moesten betalen na 40 min aanschuiven aan de info. Medewerkers waren enorm traag in afhandelen van klanten. Daarna hadden we 4 keer defecte attracties waar we met kinderen in de snikhete zon in totaal 2 uur hebben aangeschoven omdan teruggestuurd te worden. Daarnaast konden we aan vele plekken ankel cash belen,.. in covid tijd... Plekken waar er wel kaart was.. opnieuw aanschuiven. Dus geen drinken, geen attracties wel meer dan 2p0 euro kwijt. Schandalig.

Beoordeling gegeven door Stefanie.

Slechte service
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: Oktober 2018

Datum beoordeling: 20 oktober 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Verkeerde informatie aan het onthaal maakt dat we nu toch geen recht zouden hebben op actie 3+1 voor abonnementen. Slechten service voor trouwe klanten.

Beoordeling gegeven door Familie Schubert .

te gek voor woorden,wat duur!
1 11111

Bezoekdatum: 24-10-2014

Datum beoordeling: 24 oktober 2014

Reisgezelschap: met een groep

Ga er bij voorbaat al niet heen, daar is de prijs ook naar gelange..hier in de panne! zullen wel een goeie tik hebben gehad van een paar Panne....!BINGBONG..

Beoordeling gegeven door ....BEN TOCH NIET GEK!.

1 11111

Bezoekdatum: 28/05/2012

Datum beoordeling: 1 juni 2012

Mijn dochter met downsyndroom mag op een aantal attracties niet op, wegens hun vernieuwde gehandicaptenbeleid, (lees maar na op hun eigen website, hun 'gids' voor gehandicapten). In combinatie met een aantal attracties waar ze niet op mag om medische redenen, wordt het bezoekje eerder een tragedie dan een leuke dag. Als je kind een fysieke of mentale beperking heeft, zou ik deze foltering uit de weg gaan.

Beoordeling gegeven door Thijs Christine.

super geweldig!!!!!!!!!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10-08-2011

Datum beoordeling: 16 augustus 2011

Reisgezelschap: gezin

dit is een geweldig park voor jong maar ook zekers nog voor oudere kinderen genoeg te beleven.

Beoordeling gegeven door natasja bloeming.

hardstikke leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2 aug 2011

Datum beoordeling: 2 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Fantastische dag uit met de kinderen?(4 en 6) Dan is dit een absolute aanrader!

Beoordeling gegeven door Rene.

LANGE WACHTTIJDEN en VEEL TE DUUR
1 11111

Bezoekdatum: 2010

Datum beoordeling: 29 januari 2011

Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Wachtrijen waar geen einde aan lijkt te komen, kleine attracties voor kinderen waar je uren voor staat te wachten, prijzen die werkelijk het dubbele zijn van wat we in Efteling gewoon zijn,... SCHANDALIG! Komt nog eens bij dat een heleboel attracties pas later op de dag openen en er regelmatig uitliggen wegens een storing :s Voor mij is het duidelijk: geen Plopsaland meer!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: okt 2009

Datum beoordeling: 5 april 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door fam govers.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Mei 2009

Datum beoordeling: 27 maart 2010

Echt geweldig. Zeer kindvriendelijk. Wij hebben 2 kinderen van 2 en 4 jaar. Zij waren helemaal niet bang en genoten met volle teugen. Bumba show was een geweldige afsluiter.

Beoordeling gegeven door Mariska Hund.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 23-12-2009

Datum beoordeling: 2 maart 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 03/08/2009

Datum beoordeling: 6 januari 2010

Hallo dag mensen. Ik ben Steven Mahieu en ben 1 van de seizoenmedewerkers in Plopsaland De Panne. Ik ben verantwoordelijk voor de attractie de draak. Ik hoop dat u allen een fijn bezoek hebt gehad en we hopen u snel weer te zien. Ook spijt het mij van sommige collega's die de afmetingen niet correct doen en daardoor ook een verkeerde stempel geven. Meestal zijn dit jobstudenten die kassa en controle krijgen. Dank u en een fijn 2010 hopelijk zien we elkaar eens.

Beoordeling gegeven door Steven Mahieu.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30-05-2009

Datum beoordeling: 1 juni 2009

wij hebben een funcard aangekocht op 08-08-2008 dat is een echt aanrader voor gezinnen met kleine kinderen tot ongeveer 10 jaar. ik moet u zeggen dat wij praktisch alle week gaan naar plopsaland de panne en de de grote vakantie naar plopsa coo ook een goede aanrader. een prachtig park zowel voor groot als klein ik dacht ook na de derde keer het zal onze keel beginnen uithangen maar neen hoor altijd grote fun en zeker de speciale evenementen in de winter zijn te gek doe zo voort plopsaland en proficiat aan alle personeel die altijd even vriendelijk zijn een dikke pluim voor jullie

Beoordeling gegeven door laurenza.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 18 oktober 2008

Datum beoordeling: 19 oktober 2008

Wij zijn gisteren geweest en we vonden het heel jammer dat er sommige dingen pas laat open gingen. Bijv. de wildwater baan pas om 11.00. En je kon pas vanaf 14.30 wafels kopen?? Kijk dat het einde van het seizoen is, dat kan wel zo zijn, maar zorg dan iig bijv dat de prijs ook seizoensgebonden is. Verder vond ik het waardeloos dat er op de website vermeld stond dat er eenshow van Bumba was. We gingen voornamelijk voor onze zoon van twee die helemaal verzot is van Bumba. Op de showborden hing een briefje dat er om 15.00 MG van Bumba is. Dus wij om 15.00 naar de tent. Eindelijk zou onze zoon de show van Bumba zien.... en wat was er?? Een Meet en Greet met Bumba. Tja dat betekende dus die MG en een show was er dus niet. Zeer grote teleurstelling dus. Voor ons persoonlijk viel er toch wel het één en ander tegen.

Beoordeling gegeven door L. de Jong.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24 september 2008

Datum beoordeling: 12 oktober 2008

Wat een prachtig pretpark!!! Erg mooi opgezet, sfeervol, logische routing en vooral het enthousiasme van de medewerkers springt er uit!! Een genot om er naar toe te gaan. Zijn er inmiddels 3 keer geweest, maar het blijft een geweldig uitstapje!! Goed onderhouden en voor elke leeftijd wat!! Zelfs de volwassenen hoeven zich niet te vervelen!!

Beoordeling gegeven door Kim Vermeulen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 4 oktober 2008

een supergaaf pretpark voor de allerkleinste onder ons. ik ben in deze zomervakantie geweest met mijn dochter van 5 en het was de hele dag genieten geblazen.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: begin juli 2008

Datum beoordeling: 19 september 2008

Erg leuk voor de kleintjes t/m 7 jaar denk ik. De kabouters nemen ook echt de tijd voor ze.

Beoordeling gegeven door Shirley Klink.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28-8-2008

Datum beoordeling: 31 juli 2008

we hadden een plopsa arragement geboekt, 2 overnachtingen in Hotel le princes (via plopsite) incl. onbijt en avond eten. Oud hotel, onbijt goed, avond maal slecht. Het stadje de panne is een aanrader! heel veel restaurantjes aan de kust boulevard, mooi ruim strand met reddingsbrigade en armbandjes voor de kids. met de tram naar plopsa! onze oudste 2.5 jaar vond het geweldig. zeer mooi en net park. leuke atracties voor jong en oud, duidelijk aangegeven waar de kinderen (qua lengte) wel en niet in mogen. eten en drinken in het park is wel erg duur. maar wel veel verschillende eettentjes met verschillende soorten eten(per tent). zeker voor herhaling vatbaar incl. 1.5 dagje strand aan de panne

Beoordeling gegeven door Bas .

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-05-2008

Datum beoordeling: 28 juli 2008

Een geweldig park voor jone kinderen. Voor onze dochter van 5 was er 1 attraktie waar ze nog niet in mocht, maar verder is ze overal in geweest. En 9ok voor haar zus van 2 was er genoeg speelplezier.

Beoordeling gegeven door Carolien.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2007

Datum beoordeling: 27 juli 2008

Wij hebben verleden jaar goed genoten van het park met de vele bezichtingen van alle dieren,grandioos!!!!!!

Beoordeling gegeven door Meure.H.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23 juli

Datum beoordeling: 24 juli 2008

Hoewel het een mooi park is, valt het me op dat er juist voor de allerkleinste kindjes super lange wachtijden zijn bij de attracties, ook werd door ons het volle pond betaald voor een kindje van 80 cm groot, maar dat werd later door de info balie prima opgelost, er moest nl eerst een bumba stempel gehaald worden en dat was heel onduidelijk en ook bij de kassa werd dat niet aangegeven. Verder kan ik alleen maar zeggen, dat het een zeer leuk park is en dat de medewerkers behalve klantvriendelijk, ook deskundig omgaan met het runnen van het geheel.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-6-2008

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Was heel leuk. De kinderen hebben een meet and greet gehad met 3 mensen uit huis anubis. Ze hebben een geweldige dag gehad. we zijn in veel attracties geweest en hebben gedanst en gezongen. Een echte aanrader.

Beoordeling gegeven door Plopsaland.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 7 juli

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7-2007

Datum beoordeling: 3 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 2 juli 2008

Heel leuk park. Ik heb 2 kinderen 1 van 7 jaar en een van 1,5 jaar. Ze hebben zich allebei kostelijk geamuseerd. Doordat de jongste iedere dag naar de wereld is mooi kijkt op t.v. vindt de oudste het ook weer leuk. Ze is er echt niet de oud voor. En de jongste herkent natuurijk veel figuren van de t.v.

Beoordeling gegeven door lizet van riemsdijk.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 01-5-2008

Datum beoordeling: 14 mei 2008

Onze dochter van 5 jaar heeft genoten in Plopsaland, mocht overal in! Een echte aanrader. Het park heeft diverse mogelijkheden, naast de spannende dingen is er een leuke kinderboerderij en kun je een ritje maken met het treintje. Als je dan toch in Belgie bent is het leuk om wat kustplaatsjes te bezoeken bijv. Middelkerke en Oostende. Ook is het leuk om Brugge aan te doen op de heen- of terugreis. Je kunt daar een rondvaart maken of een rondrit door de stad met de paardenkoets.

Beoordeling gegeven door Sonja den Bakker.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: zomer 2006

Datum beoordeling: 5 april 2008

plopsaland de panne helemaaal geweldig, de hele dag gezellige muziek van de studio 100 stal, heel erg leuk vooral voor onze Roy (down syndroom) die is een hele grote fan van samson en gert!!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15/08/2007

Datum beoordeling: 19 maart 2008

Zeer leuk en veel variatie voor de allerkleinsten en de iets oudere kinderen. Een aanrader.

Beoordeling gegeven door van hastel john.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2007

Datum beoordeling: 12 maart 2008

Wat een ontzettend leuk park is Plopsaland De Panne! Ik ben vorig jaar met mijn kinderen (toen 8 en 6 jaar) een dagje daar geweest. We hebben ons er prima vermaakt en er is voor elke leeftijd wel iets te doen. Niemand hoeft zich te vervelen! Dat is in sommige parken wel anders! Dus wat wil een gezin nog meer? Ga genieten en ga naar Plopsland De Panne!!!!!!!

Beoordeling gegeven door Regina de Boer.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: september 2008

Datum beoordeling: 26 februari 2008

Dit is echt een geweldige uitvinding! en ik kan niet wachten tot er in nederland ook een plopsa land is! paar maanden geleden ben ik met mijn zoontje van 3 naar plopsaland geweest, hy is helemaal fan van kabouter plop dus het leek mij een goede bestemming om eens een dagje heen te gaan! Een goede bestemming was het dus niet... ik kan beter zeggen, een perfecte bestemming! Lachen van oor tot oor, van het begin tot het eind! oh wat had het kind plezier... de attraktie's, per leeftijds categorie, erg goed! en de attraktie's zijn dan ook erg passend voor de leeftijd zelf! Plop, klus, kwebbel, en lui, alles kwam voorbij.. als je kind zich zo vermaakt, dan heb je als moeder zynde geen topdag maar een werelddag! Verder lekker eten, hapjes en drankjes, erg vriendelijk personeel, en vooral, erg goed in het stelen van kleine hartjes! want nu een paar maandjes later, en pas net 3 jaar oud, vraagt hij steeds wanneer hij weer naar plop mag en vooral de attractie met de eendjes! Hopenlijk komt het snel in nederland, dan staan wij als eerste in de rij!

Beoordeling gegeven door Brenda de best.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 26 februari 2008

Plopsaland,is een heel leuk park,totaal gericht op kinderen,maar ook ouders kunnen er ook even kind zijn.Er zijn diverse atracties,zeker een dagje de moeite waard,kinderen kunnen daar echt kind zijn en staan oog in oog met hun favoriete tv figuren.Er zijn leuke restaurantjes en leuke souvenierswinkeltjes,en als je een dag later nog een keertje wil kan je tegen korting een stuk goedkoper kaartje kopen.Dit jaar gaan we weer,en we slapen in de panne dichtbij het strand een echt familiestrand,ik moedig iedereen om er heen te gaan,want het is super!

Beoordeling gegeven door mw p de jong v/d mooren.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 16 januari 2008

Leuk park voor groot en klein, heel goed aangegeven waar wie wel of niet in mag, zodat je niet voor verrassingen komt te staan als je net lang in de rij hebt gestaan. Jammer alleen dat het regende en verschillende attracties dicht gingen. De eetgelegenheden mogen misschien ook iets worden uitgebreid. (meer zitplaatsen)

Beoordeling gegeven door Tamara Keulen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 9 augustus 2007

We zijn 7 augustus hier geweest en hebben geluk gehad met het weer. Eerst vonden we het te warm, maar achteraf gezien is het beter dat het iets te warm is dan dat het gesloten is door de hevige regenval van een dag later. Het park is echt geweldig voor de kinderen en mogen ook bijna overal in het zij onderbegeleiding. De prijzen van eten en drinken zijn wel duur maar dat is in ieder pretpark.

Beoordeling gegeven door ons.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 8 augustus 2007

een superleukpark,hel erg netjes en overzichtelijk.leuke attracties,voor elke leeftijd wat wils. prima

Beoordeling gegeven door chantal schoonhoven.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Datum beoordeling: 6 augustus 2007

Het begon als een 2 of misschien nog wel lager. De binnenkomst was dramatisch. Ik ben nog nooit zo ongelofelijk onbeschoft behandeld als door het puber mannetje bij het hekje. Kind hysterisch en maar blijven hameren op het moeten meten... dit kan ook anders! Uiteindelijk weg gestuurd omdat HIJ vond dat ze boven de meter uit kwam, tja een hekje is ook absoluut een geëikt meet instrument. In het kantoortje nog een keer na gemeten en ze was onder de meter. Het sukkeltje bij het hek zal nog wel last hebben gehad van z'n tenen aangezien mijn man er overheen is gereden met de buggy. Wat een onbeschofte behandeling, een cursus sosiale vaardigheden kan geen kwaad. Verder was het wel leuk. Het mooie weer hielp absoluut mee. De show van Samson en Gert was een absoluut hoogte punt. Onze dochter was geen fan maar is nu helemaal Samson gek. De prijzen zijn wel hoog...

Beoordeling gegeven door Aart, Jennifer en Kris.