Beoordelingen Plopsa Coo

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 9/06/2019

Datum beoordeling: 9 juni 2019

Te dure kaartjes voor wat het is ben met mijne zoon van 3,5 gegaan, speeltuin is al voor oudere kinderen,wat jammer is voor mijne zoon, en wat me heel hard opviel was het rook gedrag van de mensen overal waar ik stond stonden ze te paffen naast de kinderen vond ik echt niet meer kunnen in deze tijd er moet een verbod komen of plaatsen waar men kan roken er was er zelfs eentje een jointje aan het roken,verder alles duur. de doorloopweide stonden 3 geiten in WOW.Nu moet ik er zo 15u voor rijden maar dan denk ik toch dat ik wel ergens anders naartoe rijdt in het vervolg.Ik had uiteindelijk meer van verwacht en we bleven toch wel op onze honger zitten.

Beoordeling gegeven door tom.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 01-08-2018

Datum beoordeling: 1 augustus 2018

Erg duur als je er een hapje of drankje wil kopen. Blikje cola is 3 euro en een petfles water 4 euro. Mijn dochter is 2 jaar en 90 cm, van de 21 attracties mocht ze er maar van 3 gebruik maken omdat bijna alles vanaf de 1 meter of 1.40 meter is. Onder begeleiding van de ouders is het ook vanaf 1 meter. Dat was jammer. Verder een leuk attractiepark als de kids groot genoeg zijn.

Beoordeling gegeven door Tamara.

Geweldig voor jongere kinderen
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1 mei

Datum beoordeling: 2 mei 2014

Reisgezelschap: met een groep

Met veel plezier naar alle shows geweest. We hadden mijn nichtjes mee van 5 en 3. Ze hebben genoten!! Ze vonden jammer dat ze niet overal in mochten. Als je zelf ook niet echt in de achtbanen durft kan het kind ook niet, ze moeten onder begeleiding tot een bepaalde lengte. Maya de bij vonden ze het leukst

Beoordeling gegeven door 'S van Slooten.

waardeloos
1 11111

Bezoekdatum: 21-04 2013

Datum beoordeling: 23 april 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

ga je een keer naar plopsa op zondag 21 april is het gesloten van wege een bedrijfs uitje jammer als er naar toe rijdt

Beoordeling gegeven door den engelsman.

Erg leuk!!!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 17-08-2012

Datum beoordeling: 17 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vandaag naar Plopsaland COO geweest met mijn zoon van 4. We hebben echt een top dag gehad!!! Het is niet zo groot maar toch van alles te doen. Geen lange wachttijden, langst 15 minuten. Het was een warme dag dus het waterplein was een groot succes. Hierbij spuiten er allemaal waterstralen uit de grond. Extra kleding voor de kids en een handdoek meenemen. Voor kinderen van 4 tot 8 heel leuk. Of het de naam Plopsaland moet hebben vraag ik me af. Eten en drinken zelf mee nemen want dat is er erg prijzig. Over de prijs zelf vind ik het wel wat aan de hoge kant. Ik had kortingsbonnen van c1000 waarbij je 10 euro korting krijgt dan goed te doen, parkeren aan de hoofdweg zodat je geen parkeerkosten betaald. Al met al een top dag, ook mede door het mooie weer want dat heb je daar wel echt nodig.

Beoordeling gegeven door Lynn.

1 11111

Bezoekdatum: 3 september 2011

Datum beoordeling: 11 september 2011

Wat een slecht park; geldbedrag niet waard; lange wachtrijen terwijl de karretjes vaak maar voor de helft zijn gevuld. onoverzichtelijk park; atracties draaien korter dan op de andere parken; om onduidelijke reden worden attracties zomaar een half uur of ene uur gesloten; ook mensen die geen entree hebben betaald kunnen er rondlopen; alleen niet in de attracties; we hebben voor 3 attracties meer dan 3 uur in de rij gestaan, terwijl dit niet had gehoeven. eenmaal nooit weer

Beoordeling gegeven door Haakma.

niet heengaan
1 11111

Bezoekdatum: 3 september 2011

Datum beoordeling: 11 september 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat een slecht park; geldbedrag niet waard; lange wachtrijen terwijl de karretjes vaak maar voor de helft zijn gevuld. onoverzichtelijk park; atracties draaien korter dan op de andere parken; om onduidelijke reden worden attracties zomaar een half uur of ene uur gesloten; ook mensen die geen entree hebben betaald kunnen er rondlopen; alleen niet in de attracties; we hebben voor 3 attracties meer dan 3 uur in de rij gestaan, terwijl dit niet had gehoeven. eenmaal nooit weer

Beoordeling gegeven door Haakma.

een bende!
1 11111

Bezoekdatum: 2 08 2011

Datum beoordeling: 23 augustus 2011

Reisgezelschap: gezin

We wilden deze dag dieren kijken met onze dochter van 1. Ons oog viel in de reisgidsjes op de safaritrein bij Plopsaland. Dat leek ons wel. Nee, we hebben er niet ingezeten. Dit uitje werd één grote Flop. We kochten kaartjes bij de kassa ( een strippenkaart van €25,- zodat je met drie personen 45 minuten in het treintje kan zitten. In het park zochten we de opstaphalte van de safaritrein. Maar: de trein reed niet vanwege de regen een dag eerder. De baan voor het safaritreintje was, zo zei men, vies en werd schoongemaakt. We hebben drie keer nagevraagd wanneer dat nu eindelijk klaar zou zijn. Om één uur in de middag was men er nog bezig. Het park was toen al uren open! Onze dochter was iniddels aan haar bed toe. Na heel veel praten hebben we ons dure geld (het is er allemaal smerig duur, de patat zelfs smerig en duur) teruggekregen. Ons zien ze in Plopsaland nooit, nooit meer!

Beoordeling gegeven door Henk.

een bende!
1 11111

Bezoekdatum: 2 08 2011

Datum beoordeling: 23 augustus 2011

Reisgezelschap: gezin

We wilden deze dag dieren kijken met onze dochter van 1. Ons oog viel in de reisgidsjes op de safaritrein bij Plopsaland. Dat leek ons wel. Nee, we hebben er niet ingezeten. Dit uitje werd één grote Flop. We kochten kaartjes bij de kassa ( een strippenkaart van €25,- zodat je met drie personen 45 minuten in het treintje kan zitten. In het park zochten we de opstaphalte van de safaritrein. Maar: de trein reed niet vanwege de regen een dag eerder. De baan voor het safaritreintje was, zo zei men, vies en werd schoongemaakt. We hebben drie keer nagevraagd wanneer dat nu eindelijk klaar zou zijn. Om één uur in de middag was men er nog bezig. Het park was toen al uren open! Onze dochter was iniddels aan haar bed toe. Na heel veel praten hebben we ons dure geld (het is er allemaal smerig duur, de patat zelfs smerig en duur) teruggekregen. Ons zien ze in Plopsaland nooit, nooit meer!

Beoordeling gegeven door Henk.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 18-08-2011

Datum beoordeling: 19 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Niet aan te bevelen voor kinderen onder een meter, kun je beter naar de kermis gaan. Plopsa figuren niet te zien in park alleen een keer per uur met een dansje en natuurlijk voor het maken van foto's (waar je dan zes euro voor moet betalen) wegens vertraging met trein kwamen we pas rond 14.30uur bij park aan alle kassa's dicht.Hebben moeite moeten doen om erachter te komen waar we kaartjes moesten kopen. Moesten rond 15.30uur het hele bedrag betalen avondkaartje? ging om 16.00uur in. (park sluit om 18.00uur) Personeel is niet klantvriendelijk uitermate teleurstellend na een reis van 4uur met trein (deze rijdt nl maar een keer in de twee uur richting COO

Beoordeling gegeven door Wilma Schiffelers.

flopsaland!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 2010

Datum beoordeling: 20 juni 2011

Reisgezelschap: met partner

Flopsaland! (need i say more...?) Coo is trouwens wel mooi!

Beoordeling gegeven door Alex en Joyce.

Zeer teleurstellend
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 2010 zomer

Datum beoordeling: 20 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ben hier vroeger al 2 keer geweest, de 1e keer was het nog niet van "Plopsa". Ik kon toen met munten betalen, en kon zo dus zelf bepalen wat ik wou doen, en een beetje rondkijken en iets drinken op het terras. Nu moet een gigantische entreeprijs betalen (€ 24) voor een paar kermisattracties die je in een uur gezien hebt. De omgeving van Coo is leuk, en een beetje rondstruinen in dit park maakte de reis net de moeite waard, nu dit pretpark dus afvalt, moeten we alleen voor de waterval naar Coo rijden? Mij zien ze in Coo dus niet terug. Voor die € 24 p.p. moeten ze wel wat meer gaan bieden, anders rij ik wel naar een ander pretpark voor dat geld! Of laat ze het muntensysteem weer invoeren!

Beoordeling gegeven door alex .

Leuk, duur
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 4 mei 2011

Datum beoordeling: 5 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor de wat jongere kinderen (3 tot max 10) is dit een erg leuk park. Er is genoeg te doen. Het is overdekt en niet zo groot, wat het mooi overzichtelijk houdt. De prijzen in het park zijn erg duur en de bediening was zeer traag te noemen, waardoor er ondanks dat het niet zo druk was een aardige wachtrij ontstond. De kinderen ( bijna 4 en net 5) hebben genoten. De show met de echte kabouter Klus was leuk in elkaar gezet en Klus nam alle tijd voor de kinderen in het park. De "hulp"Plop en Megamindy waren ook van de partij. Een hele leuke dag geweest voor de kids en dan natuurlijk ook vpoor de ouders!

Beoordeling gegeven door Cindy.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 4 juni 2008

Datum beoordeling: 12 september 2010

Zeer mooi gelegen park, aparte sfeer ook. Enkele erg leuke en spannende attracties zoals de Bobslee (wat raar trouwens dat die hier nog niet genoemd werd), het Wild park, de achtbaan,... Ook dieren aanwezig zoals aapjes, hertjes, geitjes,... kortom park dat echt inspeelt op natuur en Plopsa houdt dat gegeven ook. Personeel zeker niet als 'slecht' ervaren. Jammer dat er zo weinig figuren + shows zijn, dit doet afbreuk aan Plopsa-gevoel. Eten & drinken (te) duur. Park is gratis te bezoeken, ofwel betaal je per attractie ofwel krijg je'n bandje en betaal je voor één dag alle attracties. Toch wel leuk dagje uit geweest!

Beoordeling gegeven door C. Visser.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 11-08-2010

Datum beoordeling: 14 augustus 2010

Lange wachttijden door te weinig personeel, attracties die het niet deden en dat in het hoogseizoen, hoge entreeprijs, asociale prijzen om iets te eten of te drinken, het kwam voor dat we na een uur wachten maar uit de rij waren gestapt (niet echt prettig met twee jonge kinderen). De omgeving is wel prachtig, maar verder is het een commerciële studio 100-gebeuren, geen waar voor je geld

Beoordeling gegeven door koning.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 11-08-2010

Datum beoordeling: 14 augustus 2010

Commercieel park, weinig personeel, waardoor lange wachtrijen, zelfs in hoogseizoen zijn niet alle attracties in gebruik. Uur op treintje naar wildpark staan wachten, uiteindelijk uit de rij gestapt met 2 kleine kinderen

Beoordeling gegeven door Koning.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24-07-2010

Datum beoordeling: 8 augustus 2010

Wij zijn met 5 volwassene en 4 kinderen naar plopsa coo geweest. De kinderen vonden het helemaal top,al vond ik het raar dat er langere wachttijden waren,en de helft van de attracties uit waren,bijv de octopus.die was voor de helft dicht,terwijl er wel een wachtrij stond. De intree vond ik wel meevallen,maar dat je dan 10 euro voor een kindermenu moet betalen vind ik een beetje teveel van het goede. Als je er vlakbij woont is het zeker de moeite waard. Het is dat we een huisje in de ardennen hadden,anders had ik het niet gedaan. Maar als we er weer naar toe gaan,gaan we zeker terug. Want als de kids zich vermaken,doen papa en mama het ook.

Beoordeling gegeven door natasja.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: vrijdag 14 mei 2010 half 3

Datum beoordeling: 17 mei 2010

Wij waren afgelopen vrijdag naar de watervallen van Coo gereden en dat deden wij vroeger al met onze ouders, we gingen zelf heen en lieten het weer later aan onze dochter zien en altijd met veel plezier en goed herinneringen. Wat schetst onze verbazing dat wij afgelopen vrijdagmiddag niet in de stoeltjeslift mee konden omdat we dan zoveel munten moesten kopen en wel heel erg duur werd. Het was niet mogelijk om mee te gaan en we werden door een van het personeel een snotverkouden meid nog uitgelachen ook toen we er iets van zeiden! Wij zijn een stel van 54 en 56 en hebben er een naar gevoel aan overgehouden. BETEKENT ook dat je deze negatieve ervaring wel doorvertelt en je gebruikt ook meteen niets meer in de restaurants want je ben blijkbaar niet welkom meer bij de watrevallen van Coo!!! Wij waren altijd gewend even iets te nuttigen. Helaas wat een domper en eigenlijk te zot voor woorden. Temeer daar er echt niet alleen maar volwassenen met kinderen lopen. Vriendelijke groet. Ingrid Berg e-mail ic.b@live.nl ps wilt u als u reageert dit e mailadres gebruiken?

Beoordeling gegeven door Ingrid Berg.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 11/4/2010

Datum beoordeling: 16 april 2010

Heel het gezin vond het een flop. We waren om 10 uur gegaan, maar om 11 uur waren we al rond. Er zijn maar 22 attracties en die hebben geen adrenalinegehalte. De Mega Mindy flyer was buiten werking (zat de dag ervoor vast). Aan de Splash stond een man die duidelijk gedronken had (van 's morgens al). En de bediening voor een broodje worst ging ontzettende traag. Om 14 uur zijn we van armoe gaan minigolfen. Niet iets waarvoor je naar een pretpark gaat, maar we verveelden ons stierlijk en hadden alle vier de volle inkom betaald. De golfbaan lag er gekreukt en geplooid bij, waardoor de ballen steeds afweken, wat ons ergerde. Het park is klein, weinig te doen, ligt er verwaarloosd bij. De Splach heeft maar 1 kleine bult en de achtbaan gaat we omhog maar heeft maar een flauwe afdaling. De naam Studio 100 echt niet waardig. Er moet dringend een investering komen voor meer attracties en spectaculairdere attracties en nieuwer en moderner. Voor een paar euro p.p. meer kan je beter naar Plopsa De Panne gaan. Plopsa Coo is in vergelijking met andere parken echt te duur. Ik had kortingskaarten voor 19 euro p.p. voor Plopsa Coo. Ik had eveneens kortingskaarten voor Bobbejaanland aan 21 euro. Voor die 2 euro p.p meer heb je veel meer waar voor je geld in Bobbejaanland (groter, wilder, spectaculairder, moderner, vriendelijker, professioneler). Had ik het van te voren geweten, dan was ik naar Bobbejaanland gegaan. Dat is trouwens ook dichter bij ons deur. Zo ver rijden om een parkje. Nee dat doen we niet meer.

Beoordeling gegeven door Karina POT.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 24-10-09

Datum beoordeling: 25 oktober 2009

De prijs van 22 euro is veel te hoog voor de paar attracties die er zijn. De attracties hebben heel weinig capaciteit, dus lang wachten. Voor onze dochter van 1 1/2 was er heel weinig te doen, want ze is 80 cm ipv 85 cm. En als dan na 20 min. wachten een van de attracties waar ze wel onder begeleiding in mag voor de 2e keer kapot gaat, dan gaat de lol er wel vanaf. Geen aanrader.

Beoordeling gegeven door Anke.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 29-07-2009

Datum beoordeling: 28 augustus 2009

ik ben hier samen met mijn man en dochters 1 van 4 jaar en 1 van anderhalf jaar ,naar toe gweest we hadden hier voor 4 pers een intreekaart van gewonnen, er zijn maar 3 dingen waar onze jongste in kon voor de rest was er niks, vooor haar, de oudste kon ook lang niet overal in want je moest 1 meter 20 zijn als je al ergens in zou mogen, ook hadden de figuranten , kabouter plop, en kabouter klus maar weinig aandacht voor de kinderen , het staat zo mooi aangegeven en op tv lijkt het ook prachtig, maar in werkelijkheid was er niks aan, er waren maar 22 atracties en de helf daarvan mochten onze beide dochter niet eens zin, nee dit was meer flopsaland

Beoordeling gegeven door mevr j oosting.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 14-8-2009

Datum beoordeling: 15 augustus 2009

ik vind het op een drukke dag niet het bezoeken waard ! veel te lange wacht tijden , voor eigenlijk een simpele attractie omdat dit bedoel is voor een park voor jonge kinderen , prijzen zijn aan de hoge kant als je alles telt 2.50 voor een cola allezzz, (op zijn belgs) en dan ook 2.25 voor raket ijsje !!!! dit is een park(je) dat je echt moet bezoeken ..als niemand vakantie heeft..anders gaat de KINDERpret snel weg,

Beoordeling gegeven door dennis.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 12 aug 2009

Datum beoordeling: 13 augustus 2009

wij hadden vrij kaartje voor coo maar als ik ze had moeten betalen was ik niet gegaan als ik weet wat ik nu weet. de shows waren allemaal franstalig,kleinschalig de wild water banwas niet wild je mocht er onder de meter niet in ter wijl je wel in de achtaan mocht een waterijsje zo'n raketje was het goed koopste ijsje koste 2,00 euroverder idd personeel zeer on vriendelijkvoor hele kleintjes onder een meter niet veel te doen en vanaf 7 jaar vind ik er ok te weinig is .het park is nog niet zo lang open maar vind het erg oudbollig. en als je denkt alle figuren van studio 100 te zien rond te lopen heb je ook pech. wij zagen bumba, klus en plop.plus parkeer geld 6.00 euro niet echt een aanrader.

Beoordeling gegeven door estherraafs@home.nl.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 3 augustus 2009

Datum beoordeling: 7 augustus 2009

Nooit meer naar Plopsaland Coo. Het is klein, duur en met ontzettend lange wachttijden. Personeel is ronduit gezegd onbeschoft (gelukkig verstaan mijn kinderen geen frans, ik dus wel).

Beoordeling gegeven door anja.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: oktober 2008

Datum beoordeling: 16 januari 2009

Totaal niet te vergelijken met Plopsa de Panne. Als ik er 21 euro p.p. voor betaald had zou ik behoorlijk balen. Maar met een strippenkaart is het park wel de moeite waard. (ons zoontje is 3 jaar oud) Er zijn nog relatief weinig attracties maar er heerst wel een hele rustige, relaxte sfeer. Het park gaat op in de prachtige natuur van Coo. Hopelijk wordt het park nog uitgebreid tot een echt Plopsaland. Nu heb je het binnen een halve dag allemaal gezien. Voor kleine kinderen is dit park wel leuk, geen ge wachtrijen en geen drukte. Oudere kinderen zullen zich snel vervelen.

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 23-07-08

Datum beoordeling: 24 juli 2008

Ik vond het park te klein voor wat je er voor betalen moest. Wij hadden een all in kaart voor 21 euro pp. Kinderen beneden de 1 meter kostten 5 euro. Ik zou een "strippenkaart" aanraden als je een kindje van onder de 3 mee neemt. Ze kunnen dan toch niet overal in. We moesten wel per atraktie een half uur wachten. Veel te lange rijen bij de kassa's om in het park te komen en bij het eten en zelfs bij de toiletten. (die overigens heeel vies waren en zonder wc papier)

Beoordeling gegeven door christa.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: augustus2006

Datum beoordeling: 14 maart 2008

Super leuk en groot. je kan er gemakkelijk de hele dag vullen. wel te duur voor een gezin.

Beoordeling gegeven door Elly van Dam.