belgie

Belgie Groepsuitje (227)

Provinciedomein Kessel-Lo

LEUVEN, - Een dagje erop uit met het gezin? Breng dan eens een bezoekje aan Provinciedomein Kessel-Lo. Je maakt hier prachtige wandeltochten, maar ook verschillende soorten speeltuinen die zijn afgestemd op alle leeftijdsgroepen.

elke dag geopend

gratis toegang

Fotomuseum - Antwerpen

ANTWERPEN, BELGIë - Het Fotomuseum in Antwerpen belicht de ins en outs van fotografie. Het museum heeft vaak tentoonstellingen van spraakmakende fotografen en wordt bezocht door mensen uit de hele wereld.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 10,00

kinderen gratis

M-Museum

LEUVEN, - Museum M in Leuven brengt hedendaagse en oude kunst samen. De vaste collectie wordt voortdurend afgewisseld met diverse tijdelijke tentoonstellingen.

open op zondag, maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 12,00

kinderen gratis

Source O Rama

CHAUDFONTAINE, BELGIë - In Source O Rama is de bezoeker een waterdruppel in een oceaan van drinkwater. Een leerzame ervaring!

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zaterdag

volwassenen vanaf € 10,00

kinderen vanaf € 7,00

peuters gratis

Parc a Gibier - Wildpark La Roche-en-Ardenne

LA-ROCHE-EN-ARDENNE, BELGIë - In het Wildpark van La Roche-en-Ardenne voelen bosbewoners zich niet bekeken. De natuurlijke leefomgeving is een verademing voor de dieren.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 5,50

kinderen vanaf € 3,50

peuters gratis

Park Spoor Noord Antwerpen

ANTWERPEN, BELGIë - Op de plek van het voormalige rangeerstation ligt nu Park Spoor Noord, een heerlijke plek om te ontspannen voor jong en oud. Kom hier basketballen, pingpongen of skaten.

elke dag geopend

gratis toegang

Dierenpark van Bouillon

BOUILLON, - Ontmoet in het Dierenpark van Bouillon honderden dieren, waaronder witte leeuwen. Er wonen unieke dieren die je nergens anders in de regio aantreft.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 12,50

kinderen vanaf € 9,00

peuters gratis

Van de redactie