belgie

Belgie Gezin (407)

Abdijmuseum Ten Duinen

KOKSIJDE, BELGIë - In Abdijmuseum Ten Duinen komt geschiedenis tot leven. Ervaar het kloosterleven van vroeger, bewonder archeologische vondsten en reis terug naar 1490 met virtual reality.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 7,00

kinderen vanaf € 2,00

peuters gratis

Museum van de Kuurstad

SPA, BELGIë - Het Museum van de Kuurstad laat Spa in volle glorie zien. Bekijk er onder meer een schitterende collectie houten voorwerpen.

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 4,00

kinderen vanaf € 1,00

Museum van de Famenne

MARCHE-EN-FAMENNE, - Snuif de geur van de geschiedenis op in het Museum van de Famenne. Hier vind je kunst van de prehistorie tot de moderne tijd.

's maandags gesloten

entree vanaf € 3,00

peuters gratis

Park Molenheide

HOUTHALEN-HELCHTEREN, - Sporten, ravotten in de Kids Valley of minigolven op 'De Mijn'. Park Molenheide biedt alle faciliteiten voor een heerlijke vakantie of een gezellig dagje weg!

elke dag geopend

entree onbekend

Recreatieoord Kluisbos

KLUISBERGEN, BELGIë - In Recreatieoord Kluisbos kunnen gasten wandelen of actief bezig zijn in het sportcentrum. Ook groepen kunnen hier terecht.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 38,00

kinderen vanaf € 34,00

Museum voor Moderne Kunst

BRUSSEL, BELGIë - Het Museum voor Moderne Kunst laat kunst zien vanaf de geboorte van Jacques-Louis David (Parijs, 1748) tot aan de videokunst uit de 21ste eeuw.

geopend op afspraak of bel +32 (0)2-5083211 voor meer informatie

volwassenen vanaf € 8,00

kinderen vanaf € 2,00

peuters gratis

Antwerp by bike

ANTWERPEN, - Verken de prachtige stad Antwerpen per fiets en sluit aan bij één van de leuke rondritten onder begeleiding van een gids. Een originele manier om de hotspots in de stad te ontdekken!

geopend, open op zondag, woensdag en zaterdag - soms geopend op donderdag en vrijdag

entree vanaf € 20,00

BOZAR - Paleis voor Schone Kunsten

BRUSSEL, - BOZAR is dé plek voor liefhebber van kunst, architectuur en literatuur. Maar ook kinderen kunnen hier hun hart ophalen in BOZAR Studios.

's maandags gesloten

entree onbekend

Museum Kortrijk 1302

KORTRIJK, - Museum Kortrijk 1302 laat bezoekers in vijf grote stappen het unieke verhaal van de Guldensporenslag meebeleven.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 6,00

kinderen gratis

Domaine le Boulac

DURBUY, BELGIë - Domaine Le Boulac ligt in de bosrijke omgeving van de Ardennen en is ideaal voor natuurliefhebbers en mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte!

elke dag geopend

entree vanaf € 19,16

Van de redactie

UITagenda Belgie, vanaf 22 juli 2018