belgie

Belgie Romantische uitjes (31)

Blondia's Ballooningteam

ADEGEM, BELGIë - Blondia's ballooning zorgt dat een ballonvaart niet zomaar een 'vlucht' is. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ochtendvlucht met champagne-ontbijt?

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 115,00

kinderen vanaf € 80,00

Overnacht in een vogelnest

HOUFFALIZE, BELGIë - Midden in de bossen van de Ardennen staat een leuke blokhut. Heerlijk voor een weekendje weg in alle rust. Als klap op de vuurpijl slaap je hier in een vogelnest.

elke dag geopend

entree vanaf € 136,00

Musée Oldmasters Museum

BRUSSEL, - In het Museum voor Oude Kunst is een uitgebreide collectie schilderijen, beelden en tekeningen uit de vijftiende tot de achttiende eeuw te zien.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 10,00

kinderen gratis

Chocolademuseum Jacques

EUPEN, BELGIë - Lik je vingers af bij de heerlijkste chocola in het Chocolademuseum Jaqcues. Ontdek hier het hele proces van hoe de lekkernij gemaakt wordt.

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

volwassenen vanaf € 2,50

kinderen vanaf € 1,50

peuters gratis

King Beach Express

BLANKENBERGE, - Doe de leukste attracties van Blankenberge aan. Niet te voet, maar met de trein! Het toeristische treintje vanaf het station van Blankenberge

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 3,00

Stadhuis Leuven

LEUVEN, - Het stadhuis van Leuven is een van de bekendste gotische stadhuizen ter wereld en niet te missen tijdens een stedentrip naar deze Belgische stad. Kom het verhaal achter de 236 beelden op de gevel te weten!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 4,00

kinderen gratis

Burcht van Logne

FERRIèRES, BELGIë - De Burcht van Logne ligt net boven de vallei van de Ourthe in het Belgische Vieuxville. In het kasteel gaan bezoekers terug naar de tijd van de middeleeuwen.

geopend, doordeweeks geopend

volwassenen vanaf € 9,50

kinderen vanaf € 7,50

Hotel Postiljon

ANTWERPEN, BELGIë - Hotel Postiljon is gezegend met een geweldige locatie. Het betaalbare stadshotel ligt naast de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, midden in het centrum van Antwerpen.

elke dag geopend

entree vanaf € 40,00