belgie

Belgie Jongeren (30)

Recreatiezwembad Sint-Pieter

SINT-TRUIDEN, BELGIë - Weer of geen weer: een dagje in Recreatiezwembad Sint-Pieter is gegarandeerd een waterspektakel. Sjees van de glijbanen, ontspan in de whirlpooltuin en geniet op zonnige dagen van het buitenbad!

elke dag geopend

entree vanaf € 5,50

peuters gratis

Grotten van Hotton

HOTTON, BELGIë - De Grotten van Hotton, een natuurlijk erfgoed van Wallonië, zijn rijk aan druipsteen. Daal af en vind stalagmieten van wel anderhalve meter hoog.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 9,50

kinderen vanaf € 6,50

Kijkboerderij De Pierlapont

ZEDELGEM, BELGIë - Bij Kijkboerderij De Pierlapont zijn gezinnen en groepen welkom om te genieten van de rust van het platteland.

open op zondag, woensdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

volwassenen vanaf € 5,00

kinderen vanaf € 3,50

peuters gratis

Ardenne Aventures

LA-ROCHE-EN-ARDENNE, BELGIë - Voor avontuur in de natuur is de Ardennen de juiste plek. Ardenne-Aventures zorgt voor de spannende invulling van een daguitstap.

elke dag geopend

entree vanaf € 16,00

Kinepolis Brussel

BRUSSEL, BELGIë - Het Kinepolis in Brussel heeft 27 zalen. In de schaduw van het Atomium kijkt u de nieuwste films. Een bijzondere belevenis!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 10,75

kinderen vanaf € 9,75

peuters gratis

Punto Caffé

LEUVEN, - Hippe koffiebar in een bruisende winkelstraat in Leuven. Strijk neer voor een smoothie en bagel of haal je koffie to go op in dit leuke zaakje.

's zondags gesloten

Kitsch-café Pink Flamingo's

GENT, BELGIë - Lekker kitsch, dat is café Pink Flamingo's. Het interieur wordt regelmatig veranderd, dus een bezoekje aan dit gezellige café is altijd verrassend.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree gratis

Café Het Elfde Gebod

ANTWERPEN, BELGIë - Een bijzonder café in Antwerpen is het café Elfde Gebod. Omringd door beelden, fresco's en religieuze kunstwerken kunnen gasten hier lunchen of wat drinken.

elke dag geopend

gratis toegang

Van de redactie