belgie

Belgie Buitenactiviteit outdoor (102)

Ardenne Aventures

LA-ROCHE-EN-ARDENNE, BELGIë - Voor avontuur in de natuur is de Ardennen de juiste plek. Ardenne-Aventures zorgt voor de spannende invulling van een daguitstap.

elke dag geopend

entree vanaf € 16,00

Poëzieroute Gent

GENT, BELGIë - Pak een terrasje onder het goedkeurende oog van Hugo Claus of droom samen met 'zot Polleke' weg op de Korenlei. De Poëzieroute laat Gent met andere ogen zien!

geopend op afspraak of bel +32 (0)9 22 522 25 voor meer informatie

entree gratis

Antwerp by bike

ANTWERPEN, - Verken de prachtige stad Antwerpen per fiets en sluit aan bij één van de leuke rondritten onder begeleiding van een gids. Een originele manier om de hotspots in de stad te ontdekken!

geopend, open op zondag, woensdag en zaterdag - soms geopend op donderdag en vrijdag

entree vanaf € 20,00

Strand in Knokke

KNOKKE-HEIST, - Het strand van Knokke-Heist is misschien wel het bekendste strand van Nederland. Ontdek het twaalf kilometer lange zandstrand en geniet van de mondaine badplaats.

elke dag geopend

entree gratis

Recreatiepark Zilverstrand

MOL, - Voor een heerlijke dag recreëren ben je bij Recreatiepark Zilverstrand aan het juiste adres. Kom tot rust in het Turks stoombad, pak de waterfiets of neem een duik in het subtropisch zwembad.

elke dag geopend

entree vanaf € 7,50

Camping Klein Strand

JABBEKE, - Ga op vakantie naar camping Klein Strand in het Belgische Jabbeke. Er is een groot recreatiemeer, waar jong en oud zich op warme zomerdagen prima vermaakt.

elke dag geopend

entree vanaf € 5,50

Van de redactie