belgie

Belgie Vriendinnendag (71)

De Gezondheidstuin - Herba Sana

BELGIë - Hier staat zuiverheid nog gelijk met natuurlijk. Wandel in de Gezondheidstuin Herba Sana over twee hectare grond langs honderden bijzondere planten.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 2,00

Oostendse Visserskaai

OOSTENDE, - Waar in België is verse vis te krijgen? Loop rond over de Vistrap, een heerlijke openlucht vismarkt aan de Oostendse Visserskaai. Of geniet van een heerlijk diner in één van de restaurants langs de kade.

elke dag geopend

entree gratis

Arboretum Kalmthout

KALMTHOUT, BELGIë - Eén van de grootste plantenverzamelingen van het Europese vasteland is te vinden in Arboretum Kalmthout. Een droom van een tuin!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 7,00

kinderen gratis

Museum Kortrijk 1302

KORTRIJK, - Museum Kortrijk 1302 laat bezoekers in vijf grote stappen het unieke verhaal van de Guldensporenslag meebeleven.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 6,00

kinderen gratis

Modemuseum Hasselt

HASSELT, - Gek op mode, cultuur en geschiedenis? Op naar Modemuseum Hasselt! Door tentoonstellingen en activiteiten wordt de geschiedenis van de westerse mode verteld.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 8,00

kinderen gratis

Vakantiepark L'Hirondelle

BURDINNE, BELGIë - Naast een langer verblijf, kunnen gezinnen bij vakantiepark L'Hirondelle ook terecht voor een daguitstap. Kom zwemmen of spelen in de enorme speeltuin!

elke dag geopend

entree vanaf € 8,00

peuters gratis

Diamantmuseum DIVA

ANTWERPEN, - In Diamantmuseum DIVA. Antwerp Home of Diamants staat de geschiedenis van de stad Antwerpen met dit fonkelende edelmetaal centraal.

open op zondag, maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 10,00

kinderen gratis

Kasteel Wijnendale

TORHOUT, BELGIë - In Kasteel Wijnendale, dichtbij de Torhoutse binnenstad, gaan bezoekers terug in de tijd. Het kasteelmuseum vertelt de verhalen van markante personen uit de geschiedenis van het kasteel.

geopend, open op zondag, woensdag - soms geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 5,00

kinderen vanaf € 1,00

peuters gratis

Van de redactie