Uitstapjes vlakbij Antiek Depot Gent

Poëzieroute Gent

gent, Belgie (0.13km)  -  Pak een terrasje onder het goedkeurende oog van Hugo Claus of droom samen met 'zot Polleke' weg op de Korenlei. De Poëzieroute laat je Gent met andere ogen bekijken!

Toerismekantoor Gent

gent, Oost-Vlaanderen (0.39km)  -  Het infokantoor van Toerisme Gent weet alle bezienswaardigheden en leuke activiteiten in de stad te vinden. Een geslaagd dagje weg in deze mooie stad begint hier.

Sint Baafskathedraal

gent, Belgie (0.48km)  -  De Sint Baafskathedraal in Gent bewaart een groot kunstwerk, namelijk 'Het Lam Gods' van de gebroeders Eyck. Bewonder de kathedraal en de kapel met het bijzondere drieluik.

Design Museum Gent

gent, Oost-Vlaanderen (0.53km)  -  Wegens verbouwing gesloten tot 2026 - Zie hoe het design door de eeuwen heen veranderd is. Het Design Museum Gent heeft een collectie designvoorwerpen vanuit de zeventiende eeuw tot het heden.

Curiosa & co

gent, Belgie (1.25km)  -  Op zoek naar een écht bijzonder cadeautje? Sla dan Curiosa & co niet over tijdens het shoppen. Hier vind je handgemaakte juwelen en unieke sieraden.

Sint-Pietersabdij

gent, Belgie (1.77km)  -  De Sint-Pietersabdij torent trots uit boven de gebouwen om 'm heen. In de abdij zijn onder meer tentoonstellingen te zien en er is een heerlijke abdijtuin.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Antiek Depot Gent