Uitstapjes vlakbij Vintagewinkel The Fallen...

Design Museum Gent

gent, Oost-Vlaanderen (0.07km)  -  Zie hoe het design door de eeuwen heen veranderd is. Het Design Museum Gent heeft een collectie designvoorwerpen vanuit de zeventiende eeuw tot het heden.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Stedentrip Gent

gent, België (0.1km)  -  Ontdek het best bewaarde geheim van Europa en bezoek de historische en bruisende stad Gent.

elke dag geopend 

Toerismekantoor Gent

gent, Oost-Vlaanderen (0.1km)  -  Het infokantoor van Toerisme Gent weet alle bezienswaardigheden en leuke activiteiten in de stad te vinden. Een geslaagd dagje weg in deze mooie stad begint hier.

elke dag geopend 

Kasteel Gravensteen Gent

gent, Oost-Vlaanderen (0.15km)  -  Niet te missen in Gent: het kasteel Gravensteen. Dit imposante kasteel in het centrum heeft een rijke geschiedenis en is daarom zeker een bezoekje waard.

elke dag geopend 

Hotel Erasmus Gent

gent, België (0.21km)  -  Hotel Erasmus past helemaal in het historische decor van Gent. Onder het wakend oog van Erasmus krijgt elke gast een luxe verblijf.

elke dag geopend 

Geniet van heerlijke koffie bij Mokabon

gent, Oost-Vlaanderen (0.25km)  -  Bij Mokabon geniet je samen met lokale Gentenaren van heerlijke no-nonsense koffie. Leuk weetje: het café werd gestart door een jonge Italiaan.

's zondags gesloten 

Sint-Michielskerk in Gent

gent, België (0.27km)  -  Bewonder de Sint-Michielskerk in Gent met zijn bijzondere geschiedenis. De toren in gotische stijl en plat dak had eigenlijk 134 meter hoog moeten zijn.

geopend, 's maandags gesloten 

Het Huis van Alijn

gent, België (0.28km)  -  Het Huis van Alijn is een levendig museum over de cultuur van alledag, dat bekend staat om zijn originele aanpak en gedurfde werking.

open op zondag, maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Rondvaart in Gent - Rederij de Gentenaer

gent, België (0.34km)  -  Een boottocht door de Gentse binnenstad? Rederij de Gentenaer maakt het mogelijk. Informeer ook eens naar de aantrekkelijke dagarrangementen.

elke dag geopend 

Rondvaart door de binnenstad van Gent

gent, Oost-Vlaanderen (0.34km)  -  Bekijk het historische Gent eens vanaf het water. Tijdens de tocht ontdek je historische panden en idyllische bruggen.

elke dag geopend 

Herberg de Dulle Griet

gent, België (0.38km)  -  Herberg de Dulle Griet in het Belgische Gent heeft een duizelingwekkend aanbod van 250 dranken. Kom en proef meer dan alleen de sfeer!

elke dag geopend 

Poëzieroute Gent

gent, België (0.44km)  -  Pak een terrasje onder het goedkeurende oog van Hugo Claus of droom samen met 'zot Polleke' weg op de Korenlei. De Poëzieroute laat Gent met andere ogen zien!

geopend op afspraak of bel +32 (0)9 225 22 25 

Le Bal Infernal

gent, België (0.44km)  -  Het café Le Bal Infernal heeft naast goed bier ook de wanden vol staan met tweedehands boeken.

elke dag geopend 

Historisch overnachten in Gent

gent, België (0.45km)  -  Een rijke historie, luxe, moderne activiteiten en ontspanning: het is allemaal te vinden onder het dak van het Ghent River Hotel.

elke dag geopend 

BeerWalk: bierproeverij met gids

gent, Oost-Vlaanderen (0.46km)  -  Proef tijdens de BeerWalk in Gent vijf verschillende Belgische bieren en leer alles over de rijke biercultuur. Ondertussen brengt de gids je langs alle mooie plekken in de stad.

open op zondag, vrijdag en zaterdag 

Hotel Monasterium PoortAckere

gent, België (0.46km)  -  Monasterium PoortAckere heeft maar liefst zeventig kamers. Gasten overnachten in het centrum van Gent in een prachtige rustieke omgeving. Ontdek Gent!

elke dag geopend 

Sint Baafskathedraal

gent, België (0.48km)  -  De Sint Baafskathedraal in Gent bewaart een groot kunstwerk, namelijk 'Het Lam Gods' van de gebroeders Eyck. Bewonder de kathedraal en de kapel met het bijzondere drieluik.

elke dag geopend 

Helen B en Vrienden

gent, België (0.49km)  -  In dit winkeltje vind je de illustraties van Helen B op ontbijtservies en kleding. Snuffel tussen de sieraden, kaarten en meubels.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Antiek Depot Gent

gent, Oost-Vlaanderen (0.49km)  -  Vintageliefhebbers, antiekfanaten en verwoede verzamelaars, opgelet! Bij Antiek Depot in Gent kun je je hart ophalen tussen de tweedehands schatten.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Industriemuseum: over mensen en machines

gent, Oost-Vlaanderen (0.73km)  -  Het Industriemuseum vertelt over mensen, machines en de geschiedenis van textiel in Gent. Bezoek ook de drukkerijafdeling, vol indrukwekkende drukpersen.

open op zondag, maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vintagewinkel The Fallen Angels