1

Uitstapjes vlakbij Museum De Wereld van Kina

Sint-Pietersabdij

gent, België (0.06km)  -  De Sint-Pietersabdij torent trots uit boven de gebouwen om 'm heen. In de abdij zijn onder meer tentoonstellingen te zien en er is een heerlijke abdijtuin.

Museum voor Schone Kunsten Gent

gent, België (0.45km)  -  Het Museum voor Schone Kunsten Gent (MSKG) is één van de oudste musea in België. In het prachtige gebouw aan het Citadelpark is de Vlaamse kunst te bewonderen.

Exit Games Gent

gent, Oost-Vlaanderen (0.64km)  -  Ontsnap uit de spannende escaperoom van Exit Games in Gent. Je kunt kiezen uit vier games en er is ruimte tot acht personen tegelijk.

Curiosa & co

gent, België (0.66km)  -  Op zoek naar een écht bijzonder cadeautje? Sla dan Curiosa & co niet over tijdens het shoppen. Hier vind je handgemaakte juwelen en unieke sieraden.

STAM - Stadsmuseum Gent

gent, Oost-Vlaanderen (0.72km)  -  Ontdek de geschiedenis van Gent in STAM - Stadsmuseum Gent. Via een vaste route ontdek je alles wat Gent tot Gent maakt.

Rederij Benelux - cruise over de Leie

gent, Oost-Vlaanderen (0.99km)  -  Rederij Benelux laat je de prachtige plekjes langs en op rivier de Leie zien. Op de boot is een bar, dus je hoeft niet op een droogje te zitten tijdens de vaartocht.

Sint Baafskathedraal

gent, België (1.31km)  -  De Sint Baafskathedraal in Gent bewaart een groot kunstwerk, namelijk 'Het Lam Gods' van de gebroeders Eyck. Bewonder de kathedraal en de kapel met het bijzondere drieluik.

BeerWalk: bierproeverij met gids

gent, Oost-Vlaanderen (1.4km)  -  Proef tijdens de BeerWalk in Gent vijf verschillende Belgische bieren en leer alles over de rijke biercultuur. Ondertussen brengt de gids je langs alle mooie plekken in de stad.

Sint-Michielskerk in Gent

gent, België (1.42km)  -  Bewonder de Sint-Michielskerk in Gent met zijn bijzondere geschiedenis. De toren in gotische stijl en plat dak had eigenlijk 134 meter hoog moeten zijn.

Le Bal Infernal

gent, België (1.6km)  -  Het café Le Bal Infernal heeft naast goed bier ook de wanden vol staan met tweedehands boeken.

Design Museum Gent

gent, Oost-Vlaanderen (1.63km)  -  Zie hoe het design door de eeuwen heen veranderd is. Het Design Museum Gent heeft een collectie designvoorwerpen vanuit de zeventiende eeuw tot het heden.

Poëzieroute Gent

gent, België (1.64km)  -  Pak een terrasje onder het goedkeurende oog van Hugo Claus of droom samen met 'zot Polleke' weg op de Korenlei. De Poëzieroute laat Gent met andere ogen zien!

Herberg de Dulle Griet

gent, België (1.65km)  -  Herberg de Dulle Griet in het Belgische Gent heeft een duizelingwekkend aanbod van 250 dranken. Kom en proef meer dan alleen de sfeer!

Helen B en Vrienden

gent, België (1.66km)  -  In dit winkeltje vind je de illustraties van Helen B op ontbijtservies en kleding. Snuffel tussen de sieraden, kaarten en meubels.

Toerismekantoor Gent

gent, Oost-Vlaanderen (1.69km)  -  Het infokantoor van Toerisme Gent weet alle bezienswaardigheden en leuke activiteiten in de stad te vinden. Een geslaagd dagje weg in deze mooie stad begint hier.

Stedentrip Gent

gent, België (1.69km)  -  Ontdek het best bewaarde geheim van Europa en bezoek de historische en bruisende stad Gent.

Het Huis van Alijn

gent, België (1.76km)  -  Het Huis van Alijn is een levendig museum over de cultuur van alledag, dat bekend staat om zijn originele aanpak en gedurfde werking.

Antiek Depot Gent

gent, Oost-Vlaanderen (1.78km)  -  Vintageliefhebbers, antiekfanaten en verwoede verzamelaars, opgelet! Bij Antiek Depot in Gent kun je je hart ophalen tussen de tweedehands schatten.

Kasteel Gravensteen Gent

gent, Oost-Vlaanderen (1.8km)  -  Niet te missen in Gent: het kasteel Gravensteen. Dit imposante kasteel in het centrum heeft een rijke geschiedenis en is daarom zeker een bezoekje waard.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Museum De Wereld van Kina