Bobbejaanland
Bobbejaanland

Bobbejaanland is een sprookjesachtig pretpark vol avontuurlijke attracties. Er is keuze voor het hele gezin; alle attracties zijn namelijk ingedeeld in de categorieën 'Intens', 'Matig' en 'Rustig'. Zo weet je vooraf precies waar je aan begint.

Er zijn veel intense achtbanen vol loopings, special effects en met virtual reality. Spetterende waterattracties voor kleine en grote kinderen, iets rustigere achtbanen en klassiekers als een ponyritje en reuzenrad zijn ook in het attractiepark te vinden.

Zanger-gitarist Bobbejaan Schoepen is onlosmakelijk verbonden met dit Belgische pretpark. Hij is de oprichter van Bobbejaanland in Lichtaart. In 1959 besloot hij een theater te vestigen op een plek waar hij zoveel optredens kon geven als hij zelf wilde. In 1961 was het zover: het familiepark Bobbejaanland ging open, inmiddels een Europese trekpleister.

Bobbejaanland in Kasterlee leent zich ook goed voor een familiedag en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.bobbejaanland.be

Bobbejaanland
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.