Beoordelingen Bobbejaanland

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 22/04/2018

Datum beoordeling: 27 januari 2019

Fantastische plek, pure nostalgie voor iedereen in Vlaanderen. Altijd komen wij met een grote smile terug van Bobbejaanland.

Beoordeling gegeven door Thomas Loyens.

All you can eat/ parking
1 11111

Bezoekdatum: 29 oktober 2016

Datum beoordeling: 30 oktober 2016

Reisgezelschap: gezin

Op zaterdag 29 oktober 2016 voordat ik naar Bobbejaanland kwam, heb ik online all you can eat tot 22 uur gekocht. Er staat dat je bij 7 verschillende restaurants zoveel dat je kan mag eten en drinken. Bij aankomst is een van de restaurants al door gekruist door de medewerker. Als je naar de planning kijkt die je bij aankomst krijgt, staan drie restaurants bij elkaar en de andere drie weer bij elkaar. Wat dat inhoud dat je als je in de tussentijd zin heb in koffie dat je eigenlijk iedere keer terug moet lopen om het te halen, omdat de andere snackkramen en restaurants weigeren om het te geven, terwijl ze het wel hebben. Het was middag en ik wou iets te eten pakken bij Friet El Rio.Na lang te hebben gewacht kwam ik aan de buurt. Het waren allemaal menu's dus vroeg ik of ik het ook individueel kon pakken, omdat ik frietjes niet echt lust en uiteindelijk toch ga weggooien. Geen probleem het kon tot dat ik mijn bandje liet zien, toen kon het ineens niet meer. Ik moest een menu pakken. Ze mochten het niet geven en als ik nog een portie wou moest ik nog een keer in de rij staan. Bepaalde eten/snacks dat ze daar in de 6 restaurants verkopen mocht je ook niet met je bandje pakken. Je moest er voor betalen. Wat ik hieruit kon opmaken was dat het helemaal niet ALL YOU CAN EAT is. Mensen ik heb 32 euro betaalt en als ik geen frietjes lust en ik wil in plaats van frietjes andere dingen vind ik dat dat niet geweigerd mag worden. Waarom moet ik nog een keer in de rij staan om iets anders te pakken. Het was heel erg druk en het is natuurlijk niet te bedoeling dat ik mijn tijd ga verdoen om in de rij te wachten in plaats van andere dingen te doen. Als er iets aangeboden wordt moet men goed nadenken en niet zomaar op de site zetten. Het was tijd om weg te gaan dus ik ging naar de parking en wou wegrijden, maar het kon niet. Ik heb 30 minuten in mijn auto gezeten die nog steeds geparkeerd stond, omdat niemand de moeite nam om mij even de tijd te geven om uit de parking te komen. Met moeite heb ik mijn auto op de parking gedraaid en kwam uiteindelijk in de rij die stond te wachten om uit de parking te rijden. Ik stond net in de rij toen een auto mij begon af te snijden om voor te steken. Die heb ik niet voorgelaten wat die persoon heel erg kwaad heeft gemaakt. Hij reed naar voren en de auto voor mij heeft hem toch voor gelaten. Ik zag de persoon met de parkeerwachter praten en ik wist dat hij over mij zat te klagen. Ik kwam aan de buurt en heb mijn parkeerticket afgegeven. Ik kreeg een standje van de parkeerwachter dat hij mijn gevaarlijke manoeuvre had gezien en dat ik moest opletten wat ik deed. Ik zei verdomme ik heb 8 euro betaalt voor de parking en ik wil nu weg. Hij was nog dingen aan het schreeuwen, maar ik ben weggereden. Kijk ik kon daar nog staan en een discussie starten met de parkeerwachter, maar er waren te veel mensen achter mij die aan het wachten waren die ik de leed van nog meer wachten wou besparen. Hij heeft helemaal geen recht om iets te zeggen. Als hij zogenaamd ogen heeft achter zijn hoofd had hij ook kunnen zien dat ik 30 minuten op de parking stond geparkeerd en niet kon wegrijden. En eigenlijk de andere chauffeur in de fout was, omdat hij op mij wou inrijden, omdat ik hem niet voor liet steken. Wat ik ook heel erg vond was waarom het eigenlijk zolang moest duren voordat je uit de parking kon rijden. Waarom laten ze de mensen niet gelijk bij aankomst voor de parking betalen. Er zijn genoeg mensen die je de weg wijzen waar je moet parkeren. Dan kunnen ze de slagbomen openen en is er niet zo'n chaos, wanneer mensen weg willen gaan.

Beoordeling gegeven door Teslime Tezel.

Super leuk park
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1o juli 2016

Datum beoordeling: 10 juli 2016

Reisgezelschap: met partner

Ik (28) en vriend zijn vandaag naar Bobbejaanland geweest,' 't plezantse land'. Wat een leuk divers park is dit zeg. We begonnen met een heftige achtbaan, over de kop, schroef, etcetera. Verder allerhande achtbanen gedaan, waterboomstammen maar ook sfeervol aangeklede attracties. Nieuwe attractie met simulatie brillen vonden wij het allerleukste. Hiervoor zijn we ook uit Nijmegen naar België gaan rijden. Heb dat ook nog nergens anders gezien. Looproute zodat je overal langs is okomtok makkelijk, gewoon langs het meer blijven lopen. Aanrader hoor

Beoordeling gegeven door Floor en do.

1 11111

Bezoekdatum: 02-05-2014

Datum beoordeling: 2 mei 2014

Vorig jaar hebben we echt enorm genoten met het hele gezin en dat gebeurt niet vaak,Bobbejaanland WAS geweldig omdat onze rolstoelgebonden meervoudig gehandicapte zoon van (nu) 15 ook in veel (kinder)achtbanen kon, samen met mama, papa tilde 'm erin, personeel was erg attent. Meesterlijk, die grijns van oor tot oor. Daarom vandaag weer naar Bobbejaanland gegaan maar we kwamen dit keer van een hele koude kermis thuis. Rolstoeltoegankelijk, staat bij bijna alle attracties vermeld. Ware het niet dat een rolstoeler wel moet kunnen STAAN. Staan, hoezo? Tja, door een 'incident' vorig jaar, werd ons verteld, waarbij een rolstoeler niet van boven via de trap uit een achtbaan kon komen na een storing... Tjemig zeg, waarom zit iemand in een rolstoel...? Omdat 'ie helaas tot ieders en vooral zijn eigen grote verdriet niet kan staan en lopen. De ene na de andere achtbaan werd onze zoon geweigerd, zelfs in kinderachtbaantjes. Als er iemand vandaag NIET heeft genoten, is hij het wel. Wat een enorme teleurstelling. En wat een schande, dit is nog eens pure discriminatie. In geen enkele NL park noch in Disney is dit ons gebeurd. Wij komen nóóit meer terug in dit waardeloze gehandicapten-onvriendelijke park.

Beoordeling gegeven door N.N..

Veel te weinig personeel, slechte informatie
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 6 mei 2013

Datum beoordeling: 20 juni 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Maandag 6 mei Bobejaanland bezocht, met 4 personen. Opa, oma en twee kleinkinderen van 7 en 4 jaar. Die hebben overigens een prima dag gehad. Prachtig weer en gezellig druk. Samen meer 125 Euro betaald voor entree en parkeren. Daar verwacht je toch iets voor. Wij hebben ons dan ook behoorlijk geërgerd door: -onvriendelijk personeel. Veel medewerkers spraken slecht Nederlands en klaagden over het management -het park ging om 10 uur open. We zijn rechtsom gaan lopen. Daar waren ALLE attracties gewoon gesloten. Geen mededelingen (bv open vanaf 11 uur) -een hele verdieping van Kinderland gesloten -voor de botsautotjes in Kinderland moest nog apart betaald worden -veel te weinig personeel, waardoor de helft van de kleine attracties gesloten waren -op de stationnetjes geen informatie omtrent vertrektijden van de monorail. Heel vervelend. -Navraag bij 2 verschillende medewerkers: om 13 en 14 uur zou er een paardenshow zijn. Vanaf 12.45 staan wachten. Geen informatie, geen bordje over aanvangstijden, niks! Om 13 uur stonden er 60 bezoekers te wachten. Er kwam een beveiliger aanfietsen met de mededeling: "er is geen show, die is er alleen in het weekend!" Geef dat verdikke aan! Een informatiebordje kost 1 euro! En het bespaart je 60 gefrustreerde bezoekers! -Het reuzenrad, ook gesloten! Waarom? Het personeel was lunchen!!! Ongelooflijk. Bovenstaande is dé manier om je bezoekers de rug toe te keren. Advies: Doe hier wat aan! Anders bestaat dit park over 5 jaar niet meer. Actie Bobbejaanland!

Beoordeling gegeven door Metsysfo.

T plezantste land
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30 oktober 2012

Datum beoordeling: 2 januari 2013

Reisgezelschap: met partner

We gingen op een doordeweekse dag (dinsdag 30 oktober) naar Bobbejaanland, het was dus erg rustig in het park. In het kader van Halloween was er een 4D-illusieshow, wat 'gewoon' een goochelshow was die nou niet echt van hoogstand niveau bleek te zijn. Wel was het spookhuis met echte acteurs een aanrader, er zaten zeker schrikmomenten in! Het grootste voordeel was wel dat we overal hooguit 15/20 minuten hebben moeten wachten, ook voor de grote attracties. Er is genoeg keuze voor iedereen, van glijbanen tot achtbanen. Maar voor mij geldt; meer is beter, dus er hadden nog wat meer achtbanen kunnen staan wat mij betreft. Ook was niet alles heel duidelijk aangegeven wat waar was, en een half uur voor sluitingstijd werd zo'n beetje alles al afgesloten. Ondanks dat hebben we een topdag gehad; leuke attracties, leuk sfeertje en natuurlijk lekkere Vlaamse frieten!

Beoordeling gegeven door LHP van der Pas.

plezier voor de hele dag
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 03-08-2012

Datum beoordeling: 7 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

Voor jong en oud is er van alles te doen,leuke en spannende attracties. Plezier voor de hele dag.

Beoordeling gegeven door M.Bultink.

Leuk
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 25-07-2012

Datum beoordeling: 28 juli 2012

Reisgezelschap: met partner

Het is een leuk attractiepark alleen best klein. Best een eind rijden voor dit park dat dan best klein is maar het was wel gezellig en daarom toch een 7

Beoordeling gegeven door Wilma Platje-Nieuwkoop.

leuk
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 26-06-2011

Datum beoordeling: 1 juli 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Veel te lange rijen bij de attracties, je staat meer te wachten dan de plezier die je hebt.

Beoordeling gegeven door Heleen Verbrugge.

Zeer leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: paasvakantie (5X)

Datum beoordeling: 19 april 2011

Reisgezelschap: met een groep

Het park is terug op de goede weg. De oude parkmascotte Bobbie is terug aanwezig. Het park ligt er netjes bij, personeel is zoals steeds vriendelijk. Alleen moet er aan DIZZ, de nieuwe coaster, nog wat gesleuteld worden.

Beoordeling gegeven door Michiel.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: Zomer 2010

Datum beoordeling: 14 januari 2011

Onvriendelijk personeel, verouderde attracties, en ga zo maar verder! Heeft iemand die nieuwe mascottes trouwens al gezien? Dat een park zich met zo'n toestanden wil bezighouden, belachelijk eigenlijk.

Beoordeling gegeven door Rik Hauben.

1 11111

Bezoekdatum: september

Datum beoordeling: 13 januari 2011

onvriendelijk, sfeerloos , kapotte attracties , attractie's die in de middag sluiten omdat de medewerkers moesten eten, sorry maar dat kan niet :( .

Beoordeling gegeven door jonas V.R..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 01-08-2009

Datum beoordeling: 12 mei 2010

Bobbejaanland is een leuk pretpark. Het is compact en spectaculair. Het is geen mooi aangelegd park, maar daarom veel atracties te bezoeken.

Beoordeling gegeven door Femke van der Ven-Biemans.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2008 en eerder

Datum beoordeling: 28 juli 2009

Al verschillende keren hier geweest, vanaf mijn kindertijd samen met mijn grootouders tot heden met de eigen kinderen en steeds weer verassend met een nieuwe attractie of een nieuwe show...het is altijd leuk vertoeven op het park...

Beoordeling gegeven door Lenaerts Linda.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 juni

Datum beoordeling: 2 maart 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door f.v.tilburg.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: sept 2008

Datum beoordeling: 6 december 2008

Paar maandjes geleden naar dit leuke pretpark geweest. Efteling is heel mooi, maar voor veel plezier en leuke en spannende atracties kun je naar dit pretpark. Ook als je lekker nat wil worden. Samen met mijn vriendin hebben we veel lol gehad. Volgend jaar weer!!

Beoordeling gegeven door M.Rovers.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 06-06-2008

Datum beoordeling: 12 november 2008

Bobbejaanland is echt het plazanste land. Dit jaar ben ik er 2 keer geweest en ik kan er geen genoeg van krijgen. En over het algemeen geen drukke/volle rijen.

Beoordeling gegeven door Carla Eling.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: oktober 2008

Datum beoordeling: 24 oktober 2008

Had kaarten besteld online via Kids Halloween, werd gepromoot via Nl televisie, bij uitprinten blijkt het park de HELE herfstvakantie gesloten te zijn. Gelukkig las ik het nog net op tijd in de kleine lettertjes. Qua marketing een absolute fout. Je zal er aankomen na 2 uur rijden vanuit Nl.

Beoordeling gegeven door E.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 14-06-2008

Datum beoordeling: 30 september 2008

Een mooi, goed onderhouden park waar men personeel rekruteert op basis van vriendelijkheid! Dit is zeer goed! Iedereen kent zijn taken en volbrengt ze met succes en een lach op het gezicht. Er zijn voldoende atracties voor jong en oud en ook de randannimatie is goed!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28-06-2008

Datum beoordeling: 27 juli 2008

Altijd goed vertoeven in Bobbejaanland. Weer genoten van de actracties, en voor onze dochter het geweldige speelland.

Beoordeling gegeven door Ruben Koevoet.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12-06-2008

Datum beoordeling: 7 juli 2008

Super leuke dag gehad! veel gelachen, aardig personeel, perfect weer!!

Beoordeling gegeven door Gina bakermans.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: oktober 2007

Datum beoordeling: 5 juli 2008

gezellig pretpark voor ieder wat wils.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 27 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Familie S. Nuwolt.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 22 juni 2008

Datum beoordeling: 24 juni 2008

zondag 22 juni naar bobbejaanland geweest. het was behoorlijk druk met een gemiddelde wachttijd per attractie van 45 minuten. Aan het eind van de dag wel alle attracties gehad. Het is een leuk park voor alle leeftijden geschikt. De entree is wel schrikbarend hoog, 29 euro per persoon. Iedereen had kortingsbonnen . Als je het om gaat rekenen ben je voor een dagje uit per 4 personen 120 euro oftewel 250 gld kwijt. Dit is buiten proportie, ook moet er voor de wc betaald worden wat bij zo'n hoge entreeprijs ook belachelijk is. De horecaprijzen spannen echter de kroon. We hebben thuis gegeten want 40 euro voor een frietje en een snack voor ons vieren ging me toch echt te ver. Ijsjes 2.30 per stuk. In de gulden tijd hadden we nooit 6 gulden voor een ijsje betaald. je wordt belazerd waar je bij staat. Dus een pretpark is tegenwoordig alleen nog maar te doen als je kortingsbonnen hebt, een tas vol eten meeneemt en niet te vaak naar de wc moet.

Beoordeling gegeven door Thaens.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14 juni

Datum beoordeling: 24 juni 2008

supermooi opgeteld park ook binnen atracties en die hadde we net nodig op 14 juni toen het even heel lard regende

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 23 juni 2008

een mooi en goed onderhouden park met veel groen,er is voor ieder wat te doen. groot en klein kunnen er de gehele dag plezier maken

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12-05-2007

Datum beoordeling: 21 juni 2008

het was zo geweldig dat we nog een keer gaan met ons gezin. wij dachten dat mijn man(papa nergens in kom om dat hij dat niet durft. tot onze verbazing ging hij overal in .maar ik niet want ik druf zelf niet ha ha

Beoordeling gegeven door bobbejaanland.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 8juni

Datum beoordeling: 8 juni 2008

voor elk wat wils echt een top dag ook al ben je een beetje huiverig voor al die achtbanen...onze zuiderburen doen t zo slecht nog niet en het is niet zo lang onderweg.....eten drinken alles is goed in orde

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12 mei 2007

Datum beoordeling: 19 mei 2008

erg leuk voor groot en klein

Beoordeling gegeven door monique de voogd.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13-08-2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Ik vind pretparken best wel leuk, bobbejaanland is daar een goed voorbeeld van, en ze hebben er leuke achtbanen en zo! en daarom kies ik voor bobbejaanland!

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: voorjaar 2007

Datum beoordeling: 7 februari 2008

Veel atracties, vooral de binnenachtbaan is zeer de moeite waard!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 13 oktober 2007

Het was echt super leuk!! Alle atracties waren echt goed , en super spannend! Ik heb me daar echt geamuseerd!

Beoordeling gegeven door Lynn mahieu.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Datum beoordeling: 11 oktober 2007

Het is een mooi park, maar ik vind het jammer dat er wel een paar atracties zijn die je op de kermis tegenkomt. Daarvoor ga je niet naar een pretpark toe. Hierdoor vindt ik de entree wel wat te duur. Dan krijg je in de efteling meer waar voor je geld.

Beoordeling gegeven door annemarie pijnenborgh.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 30 augustus 2007

Hee Hee ! Bobbejaanland was megá vooral de typhoon, dreamcather & de slammhamer ! voor iedereen is er eigluk wel wat te beleven.. maar het kan nog wel iets spectaculairder daarom een > 8 !! Maar het is zeker niet slecht (a) gr.

Beoordeling gegeven door a . n k e x.