1

Beoordelingen Kasteel Groeneveld

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 21 februari 2016

Datum beoordeling: 21 februari 2016

Reisgezelschap: gezin

Heel mooi park, diervriendelijk, kindvriendelijk, heerlijk grand café , mooie expositie en inrichting. Vriendelijke bediening, lekker eten en verse koffie en gebak. Wij hebben ons heel erg geamuseerd.

Beoordeling gegeven door Rennie Vermeer .

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: za 18 10 2008

Datum beoordeling: 18 oktober 2008

Voor de 4e maal in Groeneveld, dit keer met mijn moeder die heerlijk heeft gelopen over de (helaas af en toe lastig voor haar te begane paden met de rollator, maar dat vond ze geen punt hoor, ze is pas 87!) Genoten dus, maar dat restaurant was gereserveerd voor een deel. Wij voelden ons niet welkom. Er werd afhoudend gereageerd door de -kennelijke bedrijfsleider - die druk doende rondliep en ons eigenlijk naar buiten verwees. De zon scheen niet meer en het was zo'n 12 graden, schat ik. Bij het pakken van de stukjes appeltaart viel er een taartschep, oh jee, wat een beroering. Er werd door een zeer serieuze, heel jonge man tegen mij gedaan alsof ik een puber was die zich niet wist te gedragen (du ben ook al 64)en zonder begeleiding daar rond aan het dollen was. Achter mij prikten tientallen ogen in mijn schuldige rug. "Wat maak je toch een lawaai", zei de best nog jonge meneer naast mij. Ik beaamde dat. Toen ik om een mes vroeg om de appel- en kersenpunt door midden te delen, omdat we van beide wilden proeven, was Leiden in Last. Pas toen ik aanbood een gebruikt mes van een van de tafels te pakken, werd er een mes uit de keuken gehaald voor mij (want lagen niet bij het overige bestek) En dat allemaal terwijl er een aantal zeer aardig ogende medewerkers af en aan liepen uit de keuken de zaal in. Huh, wat gebeurt hier eigenlijk, kon t niet thuis brengen, maar vooruit een voldoende!

Beoordeling gegeven door M.H. van der Kogel (Maria).

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12 mei

Datum beoordeling: 9 juni 2008

kleinschallig tentoonstelling. Wisselend aanbod op zolder voor kinderen. Kinderen gaan er graag naar toe. entreeprijs laag. mooi park

Beoordeling gegeven door e.swildens.


-advertentiepositie-