utrecht

Utrecht Kasteel (24)

Kasteel Kerckebosch

ZEIST, UTRECHT - Kasteel Kerckebosch is al 120 jaar oud. Het is een heerlijke plek voor een goede lunch of diner, weekendje weg of feest.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 42,50

Op zoek naar de natuur bij Kasteel Groeneveld

BAARN, UTRECHT - De natuur rond Kasteel Groeneveld zit vol spannende verrassingen voor kinderen. Ze beleven en ontdekken de natuur met het leuke programma dat is opgesteld door Staatsbosbeheer: zelf thee plukken, geblinddoekt bomen herkennen en nog veel meer.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 5,00

kinderen vanaf € 2,50

peuters gratis

Fort Vechten

BUNNIK, UTRECHT - Dit prachtige fort is een leuke stop tijdens een fietstocht door het Utrechtse landschap. Fort Vechten heeft een roerige geschiedenis.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 9,00

kinderen vanaf € 5,00

peuters gratis

Kasteel Duurstede

WIJK BIJ DUURSTEDE, UTRECHT - Kasteel Duurstede is één van de oudste middeleeuwse kasteelruïnes van Nederland. Het kasteel ligt op een kasteeleiland, compleet met ophaalbrug en slotgracht.

's maandags gesloten

entree gratis

Kasteel Beverweerd

WERKHOVEN, UTRECHT - Ruim tweehonderd tekeningen en schilderijen exposeert kunstenaar Geert Jan Jansen in Kasteel Beverweerd. Twee verdiepingen van het kasteel zijn ingericht als expositieruimte.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6-17864644 voor meer informatie

gratis toegang

Kasteel de Haar: een sprookje voor iedereen

HAARZUILENS, UTRECHT - Het grootste kasteel van Nederland, Kasteel de Haar, wekt ieders fantasie tot leven. Kleine ridders en jonkvrouwen dromen van hun eigen sprookje en jong en oud staat versteld van het rijke interieur.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 16,00

kinderen vanaf € 10,00

peuters gratis

Kasteeltoren IJsselstein

IJSSELSTEIN, UTRECHT - De geschiedenis van IJsselstein herleeft in de Kasteeltoren. Acteurs vertellen het verhaal van de kasteelbewoners en er zijn speciale rondleidingen voor kinderen.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 4,00

kinderen gratis

Slot Zuylen

OUD-ZUILEN, UTRECHT - In Slot Zuylen, prachtig gelegen aan de Vecht, brengen concerten, evenementen en rondleidingen het verleden tot leven.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 12,50

kinderen vanaf € 6,50

Weber Grill Academy

AMERSFOORT, UTRECHT - Het betere barbecueën leer je bij de Weber Grill Academy. Tijdens een stoere workshop van een expert leer je de fijne kneepjes van het vak! Bereid je vast voor op het barbecueseizoen!

elke dag geopend

entree vanaf € 99,99

Landgoed Zuylestein

LEERSUM, UTRECHT - Landgoed Zuylestein brengt iedereen terug naar de tijd van prinsen en prinsessen. Het landhuis ligt in een prachtig historisch park en er kan zelfs getrouwd worden!

's maandags gesloten

entree vanaf € 7,00

Van de redactie