utrecht

Utrecht Romantische uitjes (50)

Julianapark Utrecht

UTRECHT, UTRECHT - Het Utrechtse Julianapark is een heerlijke bestemming voor een dagje natuur. Neem een boek mee, wat te drinken en een kleed en je bent er een paar uur zoet!

elke dag geopend

entree gratis

Café-restaurant Zandfoort aan de Eem

AMERSFOORT, UTRECHT - Café-restaurant Zandfoort aan de Eem heeft allerlei wereldse gerechten. Geniet van een exotisch gerecht aan een tafeltje, of schuif aan op het strand in de loungehoek. Leuk om te dineren of een drankje te drinken.

's maandags gesloten

entree vanaf € 6,00

Theater De Lampegiet

VEENENDAAL, UTRECHT - Theater De Lampegiet in Veenendaal beschikt over podia waar bekend en onbekend talent kunsten vertoont. Van comedy en cabaret tot muziek, dans en kleinkunst.

elke dag geopend

entree vanaf € 15,00

Sauna de Heuvelrug

VEENENDAAL, UTRECHT - Droom heerlijk weg en geniet van rust en ontspanning bij Sauna de Heuvelrug of bij Sauna Drôme Putten. Een Hamam ritueel, de kruidentempel of de prachtige ligweides: heerlijke momenten voor jezelf.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 28,00

kinderen vanaf € 19,00

Inipi, Indiaanse zweethut

STOUTENBURG, UTRECHT - De inipi hoort bij de indiaanse traditie, zoals die nog steeds leeft bij de Noord-Amerikaanse indianen. Woon een traditionele zweethutceremonie bij in Stoutenburg!

elke dag geopend

entree vanaf € 55,00

Moeke Rhenen

RHENEN, UTRECHT - De naam doet misschien anders vermoeden, maar Moeke Rhenen - voorheen tanteloes - is wel degelijk een hippe tent. Zeven dagen per week genieten van de uitgebreide kaart of chillen aan de bar.

elke dag geopend

entree vanaf € 14,20

Griftpark Utrecht

UTRECHT, UTRECHT - Het Griftpark in Utrecht is een geliefde ontmoetingsplaats, waar bewoners maar ook toeristen samenkomen. Op de groene ligweides voor een picknick, op de uitzichtheuvel of bij de kinderboerderij.

elke dag geopend

gratis toegang

Kasteel Montfoort

MONTFOORT, UTRECHT - In de sprookjesachtige setting van Kasteel Montfoort voel je je een echte graaf of gravin.

's maandags gesloten

entree vanaf € 25,00