Beoordelingen Familiepark Mondo Verde

Jammer
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 19 mei 2018

Datum beoordeling: 10 juni 2018

Reisgezelschap: gezin

Het is een heel mooie landgoed en het zal wel zo zijn dat het begin er prachtig en verzorgd uitgezien heeft. Helaas kan ik dat niet toegeven dat ik dat gezien heb. Heel veel achterstallig onderhoud vooral bij de dieren valt de verzorging te wensen over. Ik vind het heel erg wat ik moest zien bij de dieren. In de tropenkast ruikt het niet fris bij de Flamingo's. Een armoedige kaaiman met een heel klein vies vijvertje waar het water heel groen van de algen.Bij de vogels hetzelfde. kort gezegd :De meeste dieren zijn heel slecht verzorgd. Ook zie je geen verzorgers bij de dieren. De Chinese tuin is helemaal overwoekerd. Ik zag niets moois aan die tuin. De wolven zijn zo mager en rennen maar rond. Allemaal zielig voor de dieren. Voorts is het in het park niet goed aangeven om weer de uitgang te vinden. Als het park zo blijft bestaan is het niet de moeite waard om de afstand van Den Haag naar Limburg te rijden.

Beoordeling gegeven door rob.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23 september

Datum beoordeling: 13 oktober 2017

Reisgezelschap: met partner

een geweldig park. Mooi aangelegde tuinen van allerlei landen en werelddelen. Steeds meer dieren (lijkt wel een dierentuin) en een subtropische tuin voor vogels en plante n enz. En als er nog kinderen bij zijn is er ook nog een mooie speeltuin. kortom een geweldig park in een mooie omgeving!

Beoordeling gegeven door Marij van der Velden.

veel dierenleed
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 06.08.2017

Datum beoordeling: 17 augustus 2017

Reisgezelschap: met partner

Het park wil naar mijn inzien te veel; tuinen, attractiepark en dierentuin. Helaas gaat dit concept ten koste van een stukje gezelligheid, onderhoud aan de tuinen en dierenwelzijn. Met name het dierenleed heeft mij erg geraakt; tijgers die opgesloten liggen in een soort kooi en niet meer kunnen dan 10 stapjes heen en weer lopen. Geen beschutting, geen groen en geen ruimte voor echt te bewegen. Deze dieren vertonen zelfs verveelgedrag. Bovendien zitten ze de hele dag tussen de botsauto's en de attracties. Hetzelfde geldt voor de kamelen die enkel een smal pad op en neer kunnen lopen. Erg jammer want wanneer het park zich had gefocust op enkel de wereldtuinen en bijvoorbeeld een speeltuin dan hadden de tuinen beter onderhouden kunnen worden en was dit park unieker en gezelliger.

Beoordeling gegeven door Birgit.

Mooi
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19-05-2016

Datum beoordeling: 19 mei 2016

Reisgezelschap: met partner

Mooi park, veel rust, vooral in de tropische kas, als je je ogen dicht doet, kun je mediteren op de rustgevende muziek. Nadeel? Er moet onderhoud gepleegd worden. Wij hebben ons met de attracties prima vermaakt. Er was daar niemand.

Beoordeling gegeven door Bastiaansen-Voorham.

Kwaad
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 14.05.2015

Datum beoordeling: 14 mei 2015

Reisgezelschap: gezin

Het is een mooi park. Een nadeel, toen we in het vogelparadijs in Mondo Verde zaten, zagen we een vogeltje zitten met een gebroken pootje. Hij liep mank en toen we naar de balie beldde, kregen we te horen dat de verzorgers onderweg waren. We hebben anderhalf uur staan wachten tot de verzorgers kwamen. Geen verzorgers te zien.. Zijn ook niet meer gekomen. Ik ben zwaar teleurgesteld... Spijtig

Beoordeling gegeven door M. Leenders.

Eerste bezoek.
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 06-05-2015

Datum beoordeling: 7 mei 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Mooi park, helaas weinig stromend en vies water (algen) in de fonteinen en vijvers, geen leeuw(en) en ook de aapjes op het eiland waren niet aanwezig, dan is 16,50 wel veel geld. Maar het park is mooi, moet wel enig onderhoud (verven) gedaan worden.

Beoordeling gegeven door John Kekrhofs.

netter dan vorige keer
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 14-04-2015

Datum beoordeling: 14 april 2015

Reisgezelschap: alleenreizend

Vorige maand heb ik ook een beoordeling gegeven. Nu weer eens geweest, leuk met die jonge dieren overal en het was allemaal al een stuk netter. Het Gras zag er ook mooi uit, dat waren ze vandaag aan het maaien. Dan ziet het er toch weer anders uit.

Beoordeling gegeven door wim.

zooitje
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 24-3-2015

Datum beoordeling: 28 maart 2015

Reisgezelschap: alleenreizend

Ik vind dat het park achteruit is gegaan! zag dat er nog veel onderhoud moest worden gedaan. Gras kantjes waren kapot gereden En bijna overal waren de paden vies

Beoordeling gegeven door wim.

mwah
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 3 maart 2015

Datum beoordeling: 11 maart 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Ik moest erheen met mijn klas om dieren te bekijken, wat ze doen per 5 sec. Alle groepen waren al lang klaar en waren gezellig door het park aan het lopen behalve mijn groepje... Wij konden de witte leeuw maar niet vinden. Uiteindelijk de laatste 10 min. hebben we hem nog gevonden maar er was dus geen tijd meer om nog het volle kwartier op te schrijven wat hij deed. Misschien een idee om er bordjes op te hangen waar welk dier ongeveer is! Voor de rest was het wel leuk.

Beoordeling gegeven door bob micevic.

Prachtig, al vaker geweest. Helaas hele dag regen.
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 9 mei 2014

Datum beoordeling: 12 mei 2014

Reisgezelschap: met een groep

Heel mooi landgoed. Enkele jrn geleden geweest, nu weer meer vogels en aapjes. Leeuwen ook toen nog niet gezien. Fijn, dat het uitgebreider is, vooral wat dieren betreft.

Beoordeling gegeven door Elly van den Elsen.

prachtige natuur en mooie replica s
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 1 mei 2014

Datum beoordeling: 1 mei 2014

Reisgezelschap: met oudere kinderen

ik heb t park in t eerste en tweede jaar bezocht en vond het gewelfig. Ik ben vandaag weer terug gegaan 1 mei 2014 en vond de aangelegde natuur erg mooi geworden. Heeeel jammer vond ik het om te zien dat de gebouwen heel slecht worden onderhouden. Heel erg jammer. Vloertegels die ontbraken, loszaten of kapot gevroren. Stukken stucwerk die los zaten of eraf waren gevallen. verfwerk dat niet goed bijgehouden was. De grote vijver die enorm stonk. Het personeel was erg vriendelijk. Ik hen n paar beeldje kunnen lopen. Dat vond ik weer erg leuk. Uiteindelijk n leuke dag samen met mijn dochter. Groetjes Irma Jansen Roermond.

Beoordeling gegeven door irmajans@hotmail.com.

mooi
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27-4-2014

Datum beoordeling: 28 april 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Reeds meerdere keren geweest. Blijft mooi, alleen mag er wat meer aan onderhoud van gebouwen worden gedaan. Likje verf doet soms wonderen en verwijzing naar uitgang voor het geval dat nodig mocht zijn.

Beoordeling gegeven door Kees Scheening.

voorseizoen ook peperduur
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 27 maart 2014

Datum beoordeling: 4 april 2014

Reisgezelschap: met partner

2x entree en auto parkeren dat is dus 37 eurie, dan ben je alleen nog maar binnen. De tropen is leuk van opzet maar wat meer variatie in planten lijkt mij wat interessanter. Het park is leuk opgezet, met de dieren en vooral de tuinen buiten. Om alles te kunnen zien is er een route neergezet, jammer dat de bordjes je ineens op een dood spoor zet. Daar valt nogal wat aan te verbeteren.

Beoordeling gegeven door Henckeh.

onderhoud
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 23-03-2014

Datum beoordeling: 24 maart 2014

Reisgezelschap: met partner

Mooi park , maar er moet echt meer gedaan worden aan het onderhoud , dit is een smet op het geheel .Er ontstaat zelfs op plaatsen onveilige situaties , waar mensen of kinderen kunnen vallen en zich verwonden , en dit moet absoluut niet kunnen. DOE HIER WAT MEE AUB het park is het waard

Beoordeling gegeven door Huibert Ramakers.

goed
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9-3- 2014

Datum beoordeling: 9 maart 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

op enkele onderhoudspunten aan de gebouwen en beelden(verf ) ziet er alles netjes uit .je kan zijn dat er aan gewerkt wordt We komen er van het begin dit jaar en het verschil dat zie je wel LEUK VOOR DE KINDEREN

Beoordeling gegeven door PETER CUP.

heel mooi
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25-10-2013

Datum beoordeling: 27 oktober 2013

Reisgezelschap: alleenreizend

Heerlijke rustige dag in het mooie park; ook met regen de moeite waard. Tip voor Mondo Verde: zorg dat er overal 50 cent muntjes te krijgen zijn, ik had nog veel meer voer willen kopen voor de dieren. Andere tip: er zijn mensen die zelf nootjes meenemen, zou ik niet toestaan, gebrande pinda's lijken me niet goed voor de apen!

Beoordeling gegeven door christie.

Prachtige tuinen!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21-09-2013

Datum beoordeling: 22 september 2013

Reisgezelschap: gezin

Ik*47* ben gisteren voor de tweede keer met mijn zus*42* hier geweest-nu tijdens het begin van de herfst-Schitterende tuinen waar we iedere keer weer nieuwe dingen ontdekken-dit jaar erg veel verschillende paddenstoelen ontdekt tussen de planten- mooi was ook het nieuw deel waar zich de ringstaartmaki's verblijven! Kortom zeer zeker de moeite waar...dit is en blijft een park waar je heerlijk kunt wandelen en je verbazen over al het moois wat dit park te bieden heeft. Wij komen zeker nog eens terug!!

Beoordeling gegeven door Zussen van Brussel.

1
1 11111

Bezoekdatum: 27-08-2013

Datum beoordeling: 30 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Zeer ontevreden!!!! Als eerste maken ze enorm reclame met het feit over de dinofauna, Dit zijn echter een paar plastic dinosaurussen waarvan juist de meest grote alleen de kop is op een stok! Ook qua kosten ongelooflijk, onze zoon van net 3 moest 10e betalen!! We waren met 3 personen meer dan 40e kwijt! Weinig te doen voor de allerkleinste kinderen, 2 leeuwen. 2 kermisattracties echter wisselde ze elkaar af dus je wachtte je een ongeluk! Merendeel tuinen waar een kind van 3 absoluut geen behoefte aan heeft! Sommige tuinen slecht bereikbaar ivm met trappen dus met een buggy kom je ook nog niet eens overal. Het waren allemaal ouderen die er rondliepenMedewerker achter de receptie had een kop als oorwurm en blijkbaar geen zin... Kortom absurd voor woorden dit en vooral voor die prijs! Aanrader; ga naar sprookjesbos ala 7,50e. Dit is je geld zeker niet waard!!!

Beoordeling gegeven door A. Wiegman.

mooi park maar slecht onderhouden
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 26-08-2013

Datum beoordeling: 26 augustus 2013

Reisgezelschap: met partner

De tuinen zijn mooi, we hebben genoten van de "tropenkas" en "vogelkooi". Heel jammer dat de gebouwen onderkomen zijn en de verf afgebladerd is. De oorspronkelijke kleuren van de landen komen niet meer tot hun recht en veel tegelwerk kapot. Ook de mooie waterornamenten zijn niet schoon en geen helder water, heel jammer. Mooie mozaik tegelvloeren die niet schoon zijn en daardoor niet tot hun recht komen. Het park oogt verouderd en wordt ook niet gemoderniseerd. Sommige dieren hadden van ons niet zo gehoeven en de kinderatracties zijn wat schamel. Horeca voor deze tijd niet aangepast. Toch een leuke dag gehad.

Beoordeling gegeven door M.J.W..

Een schitterend park!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14.08.2013

Datum beoordeling: 15 augustus 2013

Reisgezelschap: met vrienden

De moeite van het bezoeken waard, schitterende tuinen met veel afwisseling, ook de vele dieren, die er zitten zijn de moeite waard en ook aan de kinderen is gedacht met een leuk pretparkje!

Beoordeling gegeven door Marijke Cools.

Bijzonder
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-08-2013

Datum beoordeling: 13 augustus 2013

Reisgezelschap: gezin

Mooi, veel afwisseling en plekjes om tot rust te komen. Je kunt hier prima een dag vullen en dan nog niet alles hebben gezien. Afwisseling tussen hoofdpaden en kruip-door sluip-door routes. Niet alle tuinen netjes en helaas stond er iemand met bladblazer te werken waar je knettergek van word, doe dit niet tijdens openingstijd!

Beoordeling gegeven door Fam. Van Kampen.

Slecht onderhouden
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 6-8-2013

Datum beoordeling: 8 augustus 2013

Reisgezelschap: met partner

Mooi in aanleg maar verschrikkelijk slecht onderhouden. De meeste tuinen zijn zeer slecht onderhouden. Kale plekken, verdroogde planten, vuil ertussen etc. Water/ vijvers zeer slecht onderhouden. Schildpadden zwemmen tussen de rommel die mensen erin gooien. Heel zielig. Bouwwerken kapot. Zoals hieronder al beschreven is de mevrouw van ' het lekkerste broodje' niet heel enthousiast. Broodjes zien er niet smakelijk uit. Dan maar een dure frikadel. Niet voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Frenken .

Redelijk
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 30-07-2013

Datum beoordeling: 30 juli 2013

Reisgezelschap: gezin

Idee is goed, onderhoud van de werken is echt slecht (overal stukken van beelden af, kleur van huizen helemaal weg op plaatsen, scheuren in gebouwen). Ook staan er op de bordjes dingen die echt niet kloppen (bijv. verhaal over hercules).

Beoordeling gegeven door J.

Helemaal geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 29-07-2013

Datum beoordeling: 29 juli 2013

Reisgezelschap: met partner

Heel mooi ook voor minder valide we hebben er een hele dag rond gelopen heel rustgevend we gaan beslist nog vaker terug

Beoordeling gegeven door Marie-ange erkens.

Redelijk
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 22 juli 2013

Datum beoordeling: 23 juli 2013

Reisgezelschap: gezin

Het park viel iets tegen, omdat veel waterornamenten niet aanstonden. Deze moeten nodig schoongemaakt worden. Jammer.

Beoordeling gegeven door Ingrid decker.

Prachtig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 09-07-2013

Datum beoordeling: 9 juli 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Het park is prachtig heel erg onderhouden de beesten en de aapjes geweldig....alleen horeca vreselijk heerlijk menu lijkt het voor 4,75 moet koffie bij kan niet anders ( nu 28 gr)ook niet tegen bijbetaling, erg jammer dan maar niets genomen, verder in het park een mooie kraam met de lekkerste broodjes aanbieding het verschrikkelijke broodje, stond geen prijs bij dus maar even vragen....mevr had er duidelijk geen zin in vandaag :-( kreeg alleen maar te horen nee mevrouw we verkopen alleen maar wat hier staan patat frikandel en hamburger... geen broodjes ? maare er staat toch de lekkerste broodjes, ben ik nu gek wat een klant onvriendelijk personeel even uitleg en ik had er begrip voor gehad. kom zeker terug alleen met eigen broodjes !

Beoordeling gegeven door Scholten.

teleurstellend
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 4-6-2013

Datum beoordeling: 1 juli 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

samen met kind en kleinkinderen op 4-6 bezocht, 84 euro entree betaald en niet alle attracties open waren, na dit te hebben aangegeven kreeg ik als antwoord dat ze geen attractiepark waren!! teleurstellend

Beoordeling gegeven door joyce vd hoeven.

mooi tuinen, dierenwelzijn moet beter
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 23 juni 2013

Datum beoordeling: 26 juni 2013

Reisgezelschap: gezin

De tuinen zijn prachtig, maar op het vogelparadijs na zaten alle dieren in veel te kleine hokken. Dat voelt ons aan als dierenmishandeling. De gieren konden nauwelijks hun vleugels spreiden. Daarnaast zitten de leeuwen de godganse dag in de herrie van de botsauto's, wat vast niet bevorderlijk is voor hun psychische gesteldheid. Zonder dieren is het park ook al gewoon de moeite waard. Nu komen wij pas weer terug als de dieren een fatsoenlijk verblijf kunnen hebben.

Beoordeling gegeven door huls.

Heerlijk dag je uit
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Bij mooi weer hele jaar

Datum beoordeling: 4 mei 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Mondo Verde biedt ons ( vrienden met kinderen van 10 en 16) veel ontspanning. Er zijn enkele eenvoudige attracties, er zijn voor een niet-dierentuin best wel veel dieren te zien, en er is veeeeel ruimte. Geen file lopen, geen ik-kan-niks-zien-door-de-mensen-voor-me problemen, gewoonweg heerlijk. Ben je op een hotspot ( waar gegeten en gedronken wordt is het uiteraard altijd drukker) geweest en wil je rust, dan trek je er gewoon op uit. De tuinen, de achteraf watervalletjes, het dinobos. Daar kom je dan regelmatig mensen tegen, maar je krijgt er geen pretpark benauwdheid... Ouders kunnen trouwens even iets drinken terwijl de kinderen zich amuseren met het voeren van de dieren, bestuderen van de kikkerdril of vissen in de vele waterpoelen, klimmen of 10 keer achter elkaar in het kleine achtbaantje gaan. Voor ons is Mondo Verder in ieder geval een begrip. We worden er helemaal blij van...

Beoordeling gegeven door Peggy .

Prachtige wereldreis gemaakt!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2 mei 2013

Datum beoordeling: 2 mei 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Enige minpuntje was dat de attracties voor de 'kleine' kinderen waren en niet zo zeer voor de groteren. (behalve de botsauto's) Voor de rest was het een fantastische ervaring om door de wereld met alle toepasselijke dieren die erbij horen te lopen. Te veel om te zien en te doen in 1 dag, dus we komen zeker nóg een keer!

Beoordeling gegeven door Miedema.

Geweldig!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30 maart

Datum beoordeling: 31 maart 2013

Reisgezelschap: met partner

Wat een geweldig park. Ik was er vandaag voor het eerst, en heb mijn ogen uitgekeken.In de Tropen staan zoveel mooie orchideeen, gewoon een lust voor het oog. De leeuwen. We een beetje vreemd, ik zie hier op de site dat Mondo Verde eerste paasdag gesloten is, maar dat bleek helemaal niet waar te zijn. Die mevrouw aan de kassa vertelde dat het park 365 dagen per jaar open is.De aapjes waren voor het eerst weer buiten en het was leuk om te zien hoe ze daar weer van genoten. Ik heb een jaarkaart genomen en ben benieuwd naar de zomer; als alle planten weer in bloei staan. Kortom: een echte aanrader.

Beoordeling gegeven door Jolanda.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: regelmatig

Datum beoordeling: 20 januari 2013

Reisgezelschap: met partner

Heel mooi park helaas zijn er maar 3 en in de winter slechts 2 toilet units hetgeen voor senioren . gehanddicapten en ouders met kinderen een groot probleem kan zijn.

Beoordeling gegeven door Hub.

Grandioos
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september 2012

Datum beoordeling: 30 november 2012

Reisgezelschap: met partner

We waren in simpelveld en ik had van een collega gehoord over dit park. Op de site gekeken en ik dacht ach leuk voor een paar uurtjes... Wat een aangename verrassing zeg .. want je hebt echt een hele dag nodig om alles goed te zien! Geweldig opgezet....en ook de horeca in het park is uitgebreid en betaalbaar.... echt een dagje uit!

Beoordeling gegeven door Vivian.

Indrukwekkend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16-08-2012

Datum beoordeling: 19 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We vonden het echt prachtig! Onze zoon van 2 jaar was ook dolenthousiast, hij kon heerlijk rondrennen en hij heeft zich erg vermaakt. Echt een aanrader!

Beoordeling gegeven door Debby de Haan.

prachtig park
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4 juli2012

Datum beoordeling: 5 juli 2012

Reisgezelschap: met opa en oma

het is een prachtig park voor iedereen wat wils iedereen aan te bevelen

Beoordeling gegeven door mevr peters.

Mooi
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 30-06-2012

Datum beoordeling: 2 juli 2012

Reisgezelschap: met partner

Ik vond het vogelgedeelte iets minder omdat ik wat specialere vogels verwachte en het stukje Marokkaanse tuin vond ik best slecht onderhouden maar voor de rest helemaal top!

Beoordeling gegeven door Mevrouw dirix.

tegek
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 3juni 2012

Datum beoordeling: 5 juni 2012

Reisgezelschap: met een groep

we hadden communie met alleen familie. ondanks de regen hebben we ons prima vermaakt.Eten was perfect en bediening vriendelijk. Park was mooi en gezellig. Het park is echt geschikt voor jong en oud. Ondanks de regen en bijna niemand aanwezig in park konden we toch gebruik maken van botsautos en achtbaan enz. We hebben echt genoten, doen we zeker over

Beoordeling gegeven door thomassen.

Super uitje!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 25-05-2012

Datum beoordeling: 25 mei 2012

Reisgezelschap: gezin

Totaal niet verwacht, maar wat een leuk park! Werkelijk alles zit erin, dieren, mooie wandelpaden, attracties, speeltuin enz. En dat voor die prijs! We hebben een super leuke dag gehad, waren er pas om 3 uur en dat was net iets te kort, we gaan zeker weer snel terug! Onze kleine (2) vond het ook prachtig.

Beoordeling gegeven door D, M en S.

super dag gehad
1 11111

Bezoekdatum: 30-04-12

Datum beoordeling: 4 mei 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

super dag gehad samen met de kids, we hebben ook allemaal een jaarkaart gekocht. komen zeker snel weer terug, ga zo door mondo verde , 10 keer beter als het giapark : door loopt bot personeel. in mondo zijn ze vriendelijk

Beoordeling gegeven door ellen.

Neeeee, net niet
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 4 mei 2012

Datum beoordeling: 4 mei 2012

Reisgezelschap: gezin

Nee, voor mij is dit het echt niet. Mijn nichtje haar abonnement was verlengd, maar volgens de kassa mevrouw niet.... (ze zou het nakijken en bij de uitgang zei ze bij navraag, dat er wel meer mis gegaan was dit jaar) Het park heeft inderdaad geen visie en de onderkomens van de dieren zijn niet van deze tijd. Ga dan inderdaad naar het mooie Gaiapark even verderop ! Ik kan me voorstellen dat jonge kinderen zich best wel in de attracties kunnen amuseren en er zullen genoeg mensen zijn die het heerlijk vinden om er een paar uur te wandelen, maar als geheel is het een rommelig park. In het oostenrijkse gedeelte staat een (nep)Olifant !!!! En Dan het allerbelachelijkste : Je betaalt €0,20 cent extra als je wilt pinnen in het restaurant - ook bij grote bedragen !.... Liefst contant betalen in Mondo Verde :-] Jaja (het gaat niet om die 0,20 cent, maar dat is toch echt niet meer van deze tijd ! Genoeg medewerkers die wel heel vriendelijk zijn hoor !

Beoordeling gegeven door nicolle.

behandeling
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 1 april 2012

Datum beoordeling: 1 april 2012

Reisgezelschap: met opa en oma

Op zondag 1 april waren we in het prachtige Monde Verde. Na een mooie middag even onze reeds betaalde abonnementen laten verlengen. Alles afgegeven, betaalbewijzen er bij, voor 3 personen. Toch zei de mevr. U hebt voor een persoon niet betaald. Ik moet dit controleren. Deze behandeling vinden wij belachelijk!

Beoordeling gegeven door Walraven en Walraven Foxen met kleinzoon Liam .

Prachtig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 18-03-2012

Datum beoordeling: 25 maart 2012

Reisgezelschap: met partner

Het is altijd weer een hele beleving bij Mondo verde. Het is of je even op vakantie bent. Het personeel is altijd heel vriendelijk, en behulpzaam. Wij hebben nu voor het eerst een jaarkaart gekocht, en heb er helemaal geen spijt van.

Beoordeling gegeven door Miranda.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 5a6 keer per maand

Datum beoordeling: 24 maart 2012

Reisgezelschap: gezin

ik ga geregeld naar monde verde vooral om het lekker bij de deur ;icht en je kunt er geweldige fotos schieten elke keer als je er heen gaat is het weer anders dat is nouw het mooien er van

Beoordeling gegeven door harry.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23/ 7 /2011

Datum beoordeling: 23 maart 2012

Reisgezelschap: met een groep

wij hebben in 2011 er onze famdag gehad.met eten en alles er op ener aan!eten en alles. geweldig ook een aanrader kinderen en de grote hadden een prachtige dag. waar daarna veel gebruik van aanbieding jaarkaart werd gemaakt hopen dat mondeverde nog een lang leven heeft!!!!!!!

Beoordeling gegeven door fam kockelkoren.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23/ 7 /2011

Datum beoordeling: 23 maart 2012

Reisgezelschap: met een groep

wij hebben in 2011 er onze famdag gehad.met eten en alles er op ener aan!eten en alles. geweldig ook een aanrader kinderen en de grote hadden een prachtige dag. waar daarna veel gebruik van aanbieding jaarkaart werd gemaakt hopen dat mondeverde nog een lang leven heeft!!!!!!!

Beoordeling gegeven door fam kockelkoren.

Heerlijk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: geregeld

Datum beoordeling: 4 maart 2012

Reisgezelschap: met partner

Van de 10 jr. dat het park bestaat hebben wij 9 jr. een jaarkaart en zo lang we mobiel zijn willen we dat zo houden. De rust die uitgaat van het park is niet te evenaren. Juist omdat het park zoveel facetten heeft valt het in onze smaak. Wij zijn al wat ouder en willen op gezette tijden rust hebben, nou dat kunnen we er vinden en is er een dag dat wij leven om ons heen willen? Mondo Verde geeft ons dat. Natuurlijk is er commentaar te geven, zolang dat echter opbouwend is... in de reviews worden bepaalde parken met elkaar vergeleken, dat mag maar ... ga geen appels met peren vergelijken want dan zit je op het verkeerde spoor. Zoals gezegd wij komen er nu 9 jr. en ontdekken steeds iets anders en iets nieuws gelijk als in het andere park waar wij ook een jaarkaart van hebben. Hoe het ook zij, wij wensen de directie van Mondo al vast succes op de weg naar de volgende 10 jr.

Beoordeling gegeven door Annie en Jacq.

Kitsch
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: paar jaar geleden

Datum beoordeling: 28 februari 2012

Reisgezelschap: met partner

We zijn er niet meer geweest, sinds het park werd overgenomen. Het eerste jaar wel nog, maar omdat het geen mooi park meer is , zijn we niet meer geweest. Ben het eens met T.G , wat eerst een mooi park was , is nu een bonte kermis...triest zowat. Het natuurlijke is weg, en heeft plaats gemaakt voor kitsch

Beoordeling gegeven door C.S.

Bonte kermis
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 10 oktober 2011

Datum beoordeling: 7 februari 2012

Reisgezelschap: alleenreizend

Mondo Verde is veel, maar dat maakt het juist tot een ongeorganiseerde, bonte kermis. Het park is op zijn zachts gezegd matig onderhouden en er zit totaal geen visie achter het concept Mondo Verde. Wat wilt het park precies zijn? Ooit begon het als tuinenpark met tuinen uit diverse delen van de wereld. Nu is het "een attractiepark waar alles kan", aldus de directie. Resultaat: een leeuwenverblijf dat achter de botauto's ligt, een kinderboerderij tegenover het leeuwenverblijf, kraanvogels naast een schommelschip, Hollandse meezingers in een Italiaanse villa, plastic dino's naast beelden van figuren uit de Griekse mythologie etc. Wilt u dieren zien? Ga dan 5km verder naar het Gaiapark. Veel meer dieren, duidelijke visie en zonder afschuwelijke hekwerken rondom de verblijven. Wilt u kinderattracties? Ga dan 5km verder naar Kinderstad. Daar krijgt uw kind de dag wél om. Conclusie: Mondo Verde is leuk voor een paar uurtjes, maar als je er eenmaal bent geweest, hoef je er in de toekomst niet meer speciaal voor terug te komen.

Beoordeling gegeven door T.G..

heel erg onspannend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27 september 2011

Datum beoordeling: 2 oktober 2011

Reisgezelschap: alleenreizend

Ik was er voor de 1e keer en heb ervan genoten. het was zo lekker rustig die dag en de tuinen zo erg mooi. ook waren de beesten leuk en zeker Kato en Kenia. aapjes waren ook wel schattig om te voeren. en heb heerlijk gelunched in Alhambra. Tosti was perfect klaargemaakt. Ga snel weer terug naar Mondo

Beoordeling gegeven door N.N..

rustgevend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: abonnement

Datum beoordeling: 19 september 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Een heerlijke park om een vrij moment even door te wandelen !! Een puntje van kritiek...Bij Toscane wil ik toch geen Frans Bauer horen bij het restaurant :( !!!!!! Kan dat eens gewijzigd worden in echte Italiaanse muziek? ( Andrea Borcelli, Pavarotti, Zuccaro, Laura Pausini)

Beoordeling gegeven door Betsy van den Berg.

vreugdeloos, vergane glorie
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 31-08-2011

Datum beoordeling: 2 september 2011

Reisgezelschap: met partner

Zeven jaar geleden kwam ik er voor de eerste keer, en verheugde me nu op het weerzien. Toen was het pril en verzorgd. Nu ontdekte ik overal achterstallig onderhoud en verwaarlozing. Jammer.

Beoordeling gegeven door Dhr. van Antwerpen, JC.

Geweldige dag
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 19-08-2011

Datum beoordeling: 30 augustus 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Wij willen jullie bedanken voor onze geweldige trouwdag op 19-08-2011 in de toscaanse villa de koffietafel de omgeving gewoon alles '. jullie maakte ons geluk helemaal kompleet . danke danke Rene en Desiree de Bruyn van Hoof.

Beoordeling gegeven door Rene en Desiree de Bruyn van Hoof.

super!!!!!!!!!!!!!!!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28-08-2011

Datum beoordeling: 28 augustus 2011

Reisgezelschap: gezin

vandaag naar het witte leeuwen festival geweest het was super leuk, we hebben genoten van alle dieren die achter een omheining zitten lijk mij logisch doen ze in elke dierentuin en ikzelf vind het niet veilig als mijn twee kids tussen de leeuwen moeten lopen duh?!? ook super dat ze de dieren opvangen Een groot aantal dieren heeft in Mondo Verde een nieuw, veilig thuis gekregen, nadat ze in beslag zijn genomen bij mensen thuis, op vliegvelden of in havengebieden. De goochelaar was errruuggg leuk en betrok alle kinderen bij zijn act dus hopelijk vaker van dit soort evenementen

Beoordeling gegeven door Ramona.

Slecht!!!!
1 11111

Bezoekdatum: Nooit

Datum beoordeling: 24 augustus 2011

Reisgezelschap: gezin

Hoe kun je jezelf een dierenpark noemen waar de dieren als attracties gebruikt worden en in HERAS herkwerk kooien zitten?? Er komt een olifant op jullie witte leeuwen festival, daar waar een dierenpark juist voorlichting moet geven over het behoud en de bescherming van wilde dieren en dat deze niet als circusartiesten gebruikt moeten worden. Nee dan geef mij maar Gaiapark. Een prachtig park waar de dieren in een natuurlijke omgeving zitten. Geweldig om te zien!!!

Beoordeling gegeven door Sophie.

2 mooie parken in 1 regio
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: meerdere malen per jaar

Datum beoordeling: 22 augustus 2011

Reisgezelschap: met partner

Mondo verde en het Gaia park, 2 van de mooiste parken van Nederland en hemelsbreed nog geen 5 kilometer van elkaar verwijderd.... Hoe is dat mogelijk? Geen idee! Maar profiteer ervan zou ik zeggen. Ik heb van beide parken een "seizoens" kaart en wissel ze geregeld af.

Beoordeling gegeven door BD.

altijd weer schitterend!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 01-08-2011

Datum beoordeling: 11 augustus 2011

Reisgezelschap: gezin

De afwisseling zorgt altijd voor een paar leuke uurtjes. Heerlijk 'de wereld rond' wandelen, zoontje in de attracties en plezier met de dieren. Heel goed onderhouden park, met elk seizoen zijn charmes.

Beoordeling gegeven door FG.

super en goedkoop park
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 06-08-2011

Datum beoordeling: 10 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

super voordelig en een echt mooi en leuk park,de aapjes zijn geweldig je kunt er zo dichtbij komen,leuke atracties de kinderen kijken hun ogen uit,meteen een jaarkaart genomen we zijn zeker meerdere keren per jaar van de partij..

Beoordeling gegeven door jos.

super mooi
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28-07-2011

Datum beoordeling: 2 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

altijd een geweldig uitje voor jong en oud Kinderen hebben het helemaal naar hun zin Dank aan personeel die altijd even behulpzaam en vriendelijk zijn .

Beoordeling gegeven door habets de jong.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28 juli 2011

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met partner

Ik weet het zeker!!!! Ben vandaag op het mooiste plekje van Nederland geweest.

Beoordeling gegeven door y.

zo fantastisch mooi
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: oktober 2009

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Het is het mooiste park wat ik ooit heb gezien. Ik ben erg verwend, kom overal, geniet ook meestal, maar waar ik ook geweest ben, zoiets unieks als dit ben ik nog nergens tegengekomen. Ik vind het dan ook ontzettend jammer dat het zo onbekend is! Je blijft in Nederland, alhoewel ....aan het eind van de dag heb je een wereldreis gemaakt! Ik ga zeker nogmaals heen

Beoordeling gegeven door C.Porsius.

Geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Mei 2011

Datum beoordeling: 24 juni 2011

Reisgezelschap: met partner

Inderdaad voor jong en oud. Is goed te lopen en zeker rolstoel vriendelijk. Assortement in het restaurant (vooral boven) is heel goed en heerlijke verse soep en zeker niet te duur. Diervriendelijk en niet te vergeten dat de kids zich daar goed kunnen vermaken. De betonnen beelden die bij de kassa in de verkoop staan zijn helaas (nog) niet geprijst en staan er rommelig bij. Niet handig. Mijn vrouw en ik hebben al voor de derde keer een jaarkaart en zullen zeker weer een jaarkaart nemen. Alleen jammer dat de Gem. Landgraaf moeilijk doet en erg langzaam is met het verlenen van de diverse vergunningen. Onlangs is het Russche hut uitgebrand, maar Landgraaf doet moeilijk met de vergunning voor een nieuwe, waarom?? Het was een bezienswaardig object,... Al om al, dit park is zeker een aanrader!!

Beoordeling gegeven door Loek en Ingrid.

Prachtig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 21 mei

Datum beoordeling: 22 mei 2011

Reisgezelschap: met partner

Iedereen moet dit park gewoon een keer gezien hebben. Het is leuk voor jong en oud en ronduit schitterend.

Beoordeling gegeven door S. Jonkers .

super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: het hele jaar

Datum beoordeling: 20 mei 2011

Reisgezelschap: met partner

Wij komen hier al jaren, hebben een jaarkaart, in alle seizoenen. Maakt niet uit wanneer je gaat, ieder seizoen heeft zijn aan trekkelijke kanten. Mijn hobby is fotografie en dan kun je je wel uitleven in dit park. Langzamerhand komen er steeds meer dieren en attraties en dat maakt het park aantrekkelijk voor jong en oud. De tuinen zijn schitterend en de dieren worden prima gehuisvest. Het vogelparadijs is echt een belevenis, je loopt gewoon tussen de vogels door, en ze kunnen rondvliegen. Deze week zijn er twee kamelen gearriveerd en staan nu in de woestijn echt een mooi gezicht. Ben benieuwd naar de verdere plannen zal wel goed komen.

Beoordeling gegeven door Ben Oostdam.

fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: jaarkaarthouder

Datum beoordeling: 20 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een geweldig park met voor ieder wat wils... Mensen jong of oud, ouders met kinderen maar ook opas en omas met hun kleinkinderen kunnen hier een hele (en zelfs wel meerdere) dagen volop genieten van alles wat dit park te bieden heeft.' Tuinen, dieren en voldoende speelmogelijkheden teveel om op te noemen.

Beoordeling gegeven door Lily Rovers.

Fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 keer per week

Datum beoordeling: 16 mei 2011

Reisgezelschap: alleenreizend

Het park is in ieder seizoen prachtig (ook in de winter) Ik heb vanaf het begin een jaarkaart en zal die ook altijd blijven verlengen ik fotografeer veel en er valt altijd weer wat nieuws te ontdekken.Voor mij is het een klein paradijs.

Beoordeling gegeven door Cathij Hermans.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 3 april

Datum beoordeling: 8 april 2011

Reisgezelschap: met partner

Prachtig park kom er al jaren en heb er behoorlijk wat kilometers voor over. (Heemskerk). Wat mij wel verbaasd is het lage aantal bezoekers. Niet dat dat stoort, is lekker rustig, maar van die paar bezoekers kan men toch n iet zo'n park runnen. Weining tot geen reclame men zou hier beter aan moeten doen.

Beoordeling gegeven door Slytie.

geweldig mooi
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 24-03-2011

Datum beoordeling: 25 maart 2011

mooi gezellig veel kinder activiteiten vele dieren en vogels en alle bloemen komen in de bloei

Beoordeling gegeven door ina habets.

Wereldtuinen Mondo Verde
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16-03-2011

Datum beoordeling: 18 maart 2011

Is supermooi en veel vermaak voor jong en oud Hier beleven opas en omas met kleinkinderen een super mooie dag Ik en kleinzoon zuouden liefst iedere dag gaan

Beoordeling gegeven door habets de jong.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6 -11 -2010

Datum beoordeling: 20 januari 2011

altijd iets te doen voor jong en oud en de meest mooie vertier voor oppas omas en opas met kinderen Kunnen samen super genieten vet relax

Beoordeling gegeven door habets.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Zondag 2 Mei

Datum beoordeling: 6 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door E.G.E. Godfried-Lemmens.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: ????????????

Datum beoordeling: 5 juli 2010

het was daar zo geweldig

Beoordeling gegeven door ik.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 01-06-2010.

Datum beoordeling: 1 juli 2010

Prachtig park voor jong en oud, foto fanaten, recreanten, visliefhebbers,dierenliefhebbers, of gewoon om te wandelen, enz. Gewoon een topper!! En binnenkort: we moeten het eigenlijk wel uitschreeuwen||||||| Binnenkort komen-----De welpenleeuwen!

Beoordeling gegeven door Fam.Franck..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1-6-20010

Datum beoordeling: 1 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22-06-2010

Datum beoordeling: 1 juli 2010

voor iedere leeftijd geweldig Opa en Oma voor u de kleinkinderen heerlijk genieten

Beoordeling gegeven door habets.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14 juni 2010

Datum beoordeling: 17 juni 2010

Meer dan 4 uur wandelen door een prachtige omgeving met tuinen om stil van te worden. Genieten van het uitzicht. Langs dieren die het allemaal verlevendigen en voor kinderen een hoek waar ze zich lekker even kunnen uitleven. Gezellige terrasjes om op te zitten en te genieten van een hapje en drankje en even uitrusten op een van de bankjes die op veel plaatsen in het park zijn geplaatst. Met een lekker zonnetje was het voor ons een topdag in een toppark

Beoordeling gegeven door Mondo Verde.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: enkele keren per jaar

Datum beoordeling: 14 februari 2010

Al bij de eerste keer dat ik er kwam, nu al weer enkele jaren geleden, werd ik verliefd op het park. Ik heb toen meteen een abbonement genomen en tot op heden ieder jaar verlengd. Het is elke keer weer genieten. Lekker wandelen in een goed onderhouden park met goed verzorgde flora en fauna. Gezellige terrasjes op diverse plekken en hoe druk het er ook is, het is altijd rustgevend. Sinds enkele jaren zijn er voor kinderen ook leuke attracties, dus voor jong en oud een meer dan geweldig dagje uit.

Beoordeling gegeven door Anneke Koole.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 25-7-2009

Datum beoordeling: 2 augustus 2009

Een tuin die iedereen eens of meerdere malen gezien moet hebben. Interesant voor tuinliefhebbers en niet tuinliefhebbers. De mooiste tuinen van de wereld, een prachtige tropischekas met dieren en planten waar je je eigen in een oerwoud waan, spectaculaire roofvogelshow en atracties voor de kinderen. Ben er nog steeds van onder de indruk.

Beoordeling gegeven door Rob Liefhebber.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 21 juni 2008

zeer afwisselend park met thema tuinen, heel mooi om het te zien

Beoordeling gegeven door Jeanette Danes.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 28 mei 2008

Dit is zo'n heerlijke locatie..voor iedereen wel iets te doen..je kunt er genieten van de rust, van vreemde culturen, van lekker eten...genieten

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 28 mei 2008

Dit is zo'n heerlijke locatie..voor iedereen wel iets te doen..je kunt er genieten van de rust, van vreemde culturen, van lekker eten...genieten

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 28 mei 2008

Dit is zo'n heerlijke locatie..voor iedereen wel iets te doen..je kunt er genieten van de rust, van vreemde culturen, van lekker eten...genieten

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2007

Datum beoordeling: 14 mei 2008

heerlijk lekker, gewoonweg af

Beoordeling gegeven door Tsimopoulos olga.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: zondag 20 april 2008

Datum beoordeling: 25 april 2008

De ingang ging meteen door een prachtige tropische tuin,waarna je door de thematuinen werd geleid, met medewerking van een plattegrond en routeborden! De tuinen waren erg mooi en goed onderhouden met veel verrassende doorkijkjes, watervallen en stroompjes en dieren, maar vooral erg apart waren de op schaal nagemaakte beelden, fonteinen en gebouwen met goede bescrijvingen erbij! Ook de grote vogelvoliere ,waar je doorheen loopt, was heel mooi! Voor kinderen hadden ze een speelterrein, maar ze waren nog bezig aan een dagstrandje, een roeivijver etc., maar die waren nog niet klaar! Wij vonden het folliebos super met die grote rotsbeelden en waterval en dino's! Ook de catering was goed verzorgd en na afloop kon je niet weg zonder een beeldje en een plantje! De sfeer van dit uitstapje is eigenlijk niet te beschrijven, dat moet je ervaren, zeer ontspannen,prachtig en vertederend ( dieren ). We zijn de hele dag gebleven en zagen steeds weer nieuwe dingen onder het wandelen of als we lekker ergens zaten. We gaan zeker terug om de nieuwe zaken ook te bekijken en die sferen weer te ervaren!! Groetjes, Esther Mugie.

Beoordeling gegeven door esther mugie.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 22 april 2008

Mondo Verde Landgraaf dat is echt voor even, je in andere landen begeven! Een grote verscheidenheid aan cultuur, vijvers, beekjes, en een prachtige natuur. Ook kun je er genieten van koffie met taart, een pilsje of een menu van de kaart! Mondo Verde is onbetwist, de moeite waard voor nederlander en toersit

Beoordeling gegeven door Mondo Verde.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 26 augustus 2007

Geweldig,het was nog veel mooier dan ze in zo,n folder kunnen laten zien. 4 uur lang heb ik er met mijn gezin gelopen, een ervaring om nooit meer te vergeten dit moet je gezien hebben.

Beoordeling gegeven door c.nauta.

Datum beoordeling: 16 juli 2006

Ontzettend mooi en fraai aangelegde tuinen. We hebben ontzettend genoten.

Beoordeling gegeven door Patricia.