Beoordelingen Abrahams Mosterdmakerij & Restaurant

Prima restaurant met met vlotte bediening
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23-02-2018

Datum beoordeling: 25 februari 2018

Reisgezelschap: met partner

Prima restaurant met vlotte en vriendelijke bediening Gerechten waren heerlijk en zeer goed verzorgd

Beoordeling gegeven door Harm en Margreet.

slechte bediening
1 11111

Bezoekdatum: 14 mei 2015

Datum beoordeling: 14 mei 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Bediening ronduit traag . Twee koffie een cola en drie appeltaart puntjes. De appeltaart kwam eerst . Het drinken kwam maar niet . Na tien minuten wenkte de serveerster dat de koffie er zo aankwam. Maar er kwam geen drinken . We hebben de appeltaart maar opgegeten en toen naar kassa gegaan. Die dame achter de kassa berekende het drinken ool Waarop wij zeiden dat we nooit geen drinken er bij gekregen hebben. Dat we alleen het gebak gingen betalen en toen riep ze naar de dame achter de koffiemachine dat die bestelling was geannuleerd Dus conclusie toen wij gingen betalen moest de koffie noingeschonken wordenbestelling

Beoordeling gegeven door Marcel.

SLECHT
1 11111

Bezoekdatum: 14 mei 2015

Datum beoordeling: 14 mei 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Bij binnenkomst een poos aan een tafel gezeten met borden van de vorige gasten... toen uiteindelijk personeel kwam de tafel afgeruimd... bestelling gedaan. 2X koffie en 1 cola en 3 x appeltaart. Appeltaart hebben we gekregen, maar het drinken liet op zich wachten... na verloop van tijd zei personeel dat de koffie er zo aankwam... maar niet dus! We hebben onze appeltaart opgegeten en wilden afrekenen. Wou ze alles afrekenen... alleen taart hebben wij gezegd want drinken hadden we nog steeds niet gehad. Geen excuses... onvriendelijk!!! We komen er nooit weer!!!

Beoordeling gegeven door Jeannette.

vreselijk lekker gegeten
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 8-8-2014

Datum beoordeling: 10 augustus 2014

Reisgezelschap: met partner

Na een praatje met de bediening,heb ik vernomen dat abrahams mosterdmakerij op nieuw is geopend nieuwe eigenaresse. En een nieuwe keuken. het stofpotje was heerlijk mals verse groenten. cheese cake na met rode bessen saus zoooo lekker. sfeer is goed echt een aanraden!!!

Beoordeling gegeven door nana amber.

Dinerbuffet niet doen
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 23 jnui 2013

Datum beoordeling: 29 juni 2013

Reisgezelschap: met een groep

Ik was uitgenodigd voor een dinerbuffet. Achteraf bleek de samenstelling van het buffet zonder overleg gewijzigd te zijn. Krieltjes in room en bieslook bleek veranderd te zijn in gekookte aardappelschijven en vette patat. Varkenshaas-medaillons in mosterdsaus waren uiteindelijk volledig gaar gekookte varkenshaas-medaillons in eigen kook-sap te zijn. Van de spiesen met vis was de witte soort die er aan zat niet gaar ( het was volgens mij ook niet bedoeld als sushi ). Al met al was dit dinerbuffet een vieze tegenvaller.

Beoordeling gegeven door Jan Ouwendijk.

Heerlijk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18 december 2012

Datum beoordeling: 18 december 2012

Reisgezelschap: met een groep

Lekker eten, vriendelijke en gastvrije bediening en eigenaar / gastheer. Borden mooi opgemaakt en het eten smaakt nog goed ook. Lekker wijnen, van goede kwaliteit. Leuke, ouderwetse en gezellige inrichting. Zeer aan te raden.

Beoordeling gegeven door Kampstra.

SLECHT
1 11111

Bezoekdatum: 14-0-12

Datum beoordeling: 15 augustus 2012

Reisgezelschap: met partner

Gisteren met mijn hoog zwangere vrouw wezen eten bij abraham. Wij werden binnen gehaald door een nogal raar knarsetandende serveerder. Hij vroeg ons driftig wat wij wilden bestellen waar wij antwoordde dat wij eerst graag even de menu kaart wilden inzien. Meneer ging even naar achter om de kaart te halen en kwam 10 minuten later terug met een witte neus en een tijdschrift. Wij wilden graag de menu-kaart en na lang aandringen kwam een andere serveerder ons eindelijk dan de kaart brengen. Helaas viel mijn vrouw bijna bewusteloos van de alcohol stank die de man ook met zich meebracht. Ik moest mijn vrouw overtuigen dat het allemaal wel mee viel en dat het waarschijnlijk niks meer was als een beetje meel en een bezoekje aan de wijnkelder... Toen de serveerder ons het wijntje van mijn vrouw kwam brengen zag mijn vrouw dat de serveerder in zijn elleboog toegetakeld was door naalden. En er zelfs nog eentje uithing!! Mijn vrouw stelde daarom ook vriendelijk de vraag aan de serveerder wat die naald in zijn elleboog moest betekenen waar de serveerder antwoordde... WEET IK NIET... Wij wisten het wel en zijn daarom vertrokken.

Beoordeling gegeven door Niels .

Drama
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 13-05-2012

Datum beoordeling: 13 mei 2012

Reisgezelschap: met partner

Voorgerecht besteld van € 9.50 met waddengarnalen, makreel en forel. De forel werd verteld was de dag ervoor opgegaan. Dus ik zei als je er dan maar extra garnalen op doet. Visvoorgerecht werd in ijscoupe geserveerd. Garnalen waren wit en smaakloos, waarschijnlijk uit de diepvries. Voor dit geld verwacht ik tenminste echte verse hollandse garnaaltjes. Al met al het geld niet waard en smakeloos. Hoofdgerecht een biefstuk en ik een varkenshaas. Biefstuk was taai en mijn varkenshaas was bedekt met een laagje smakeloze gesmolten plastic kaas met tomaat erdoor. Wat voor combi is dat? Vlees was ook nog eens niet gekruid. Weer smakeloos dus. En ik vermoed zelfs dat het stukje kaas er in de magnetron op gesmolten was. Groenten; Elk 1 stukje witlof uit een schaaltje die te heet was. Magnetron toevallig? Aan de kaas te zien wel. Aardappeltjes (zoutloos) van buiten heet van binnen koud. Weer magnetron? Patatjes (zoutloos). Meer kregen we niet. Al ben je daar kwa smaak dan ook totaal niet rauwig om. Ik ken restaurants die voor hetzelfde geld een buitengewoon ged product neer weten te zetten. Dit was amateuristisch geflans. Duur en mager eten voor €70 voor 2 personen. Nooit weer!

Beoordeling gegeven door A Klungel.

slecht!!
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 09-04-2012

Datum beoordeling: 9 april 2012

Reisgezelschap: met opa en oma

2e paasdag ff met oma wat eten, 1 salade voor oma en 2x WARM broodje beenham voor ons. De salade van oma zag er niet uit (5.50 euro) beide broodjes beenham waren koud. Na klagen opgewarmd in de manatron, daarna op de tafel gezet. Bij mijn vrouw miste de bijhorende salade dus weer klagen, geen excuus of tegemoetkoming( oma had haar salade al lang op, gezellig hey) Op mijn opmerking of dit nu zo moeilijk was een grote mond van personeel. Flauw dat we waren het spul achter over gewerkt en naar de kassa om af te rekenen, 18,85 euro. Klopt dit wel? dus ff de kassabon gevraagd stond 15,85 op!!! Weer geklaagd te veel betaalde terug gekregen weer geen excuus, DUS NOOIT WEER NAAR DIT RESTAURANT!!! Oja het was er ook nog steenkoud!!!!!!

Beoordeling gegeven door Reinie Hoofd.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 5 september 2010

Datum beoordeling: 6 september 2010

We zijn op een zondag met de hele familie daar wezen eten. 8 volwassenen en 7 kinderen. Dit was gesreserveerd. Van te voren hadden we afgesproken dat we van de kaart konden eten. Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen en werd ons het menu voorgesteld. Waar bij we vroegen dat we gewoon van de kaart wilde eten. Hierop vertelden ze ons dat er navraag moest gedaan worden bij de kok. Toen deze beste man terug kwam vertelde hij dat dit wel kan, mits er niet 10 verschillende maaltijden worden besteld. Dit zou de keuken niet aankunnen waren zijn eigen woorden. Uiteindelijk heeft de helft van ons gezeldschap toch maar voor het menu gekozen. De bijgerechten waren erg matig. Bestond uit patat (was geen keuze optie), groene bonen en wat salade. Terwijl je voor de prijzen die ze hanteren toch wel iets meer mag verwachten. Toen we ons 1ste tapbiertje wilden bestellen, kon dit niet. Er was geen fust koudgezet. Als alternatief kon er een speciaal biertje (Palm) besteld worden. Die bij de tweede ronde ook op was! Voor de kleine kinderen was er echter erg weinig vermaak. Geen speelhoekje of zelfs geen kleurpotloden met kleurplaten. Patat met frikandel hadden ze te bieden voor het kleine grut, wat overigens ook nog erg prijzig was. Verder ook geen keuzes!Kortom, zware tegenvaller!

Beoordeling gegeven door caro.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: oktober 1998

Datum beoordeling: 20 september 2008

Een leuke gelegenheid om een 50 jarige te trakteren, er wordt van alles op het gebied van Abraham of Sarah georganiseerd. Voor ons al een aantal jaren geleden dat wij het iemand in de familie kado gedaan hebben, maar ik weet nog dat we het heel erg geslaagd vonden. Zo had je er destijds ook een klein winkeltje met allerlei aardigheidjes te koop.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3 augustus

Datum beoordeling: 5 augustus 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Marjan Roffel.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 21 en 22 juni

Datum beoordeling: 24 juni 2008

Eerst 1 dag gaan wadlopen en dit afgesloten met een etentje in Abraham's Mosterdmakerij. Het eten was heerlijk en beslist niet duur. Tussen het voorgerecht en hoofdgerecht een leuke rondleiding kunnen regelen in het Mosterdmuseum; ook behorend tot het Restaurant. Je kon er heerlijke verse mosterd kopen met bovendien een recept voor heerlijke Mosterdsoep.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomer 2006

Datum beoordeling: 12 april 2008

Enige tijd geleden! goede uitleg ,daarna een broodmaaltijd met mosterdsoep, waarvan we het recept meekregen als we het winkeltjeook de eer aandeden! Leuk uitstapje en in de omgeving nog veel meer te bekijken!

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20-7-07

Datum beoordeling: 29 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-7-07

Datum beoordeling: 29 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Ik ben nog nooit bij Landal Greenparks geweest. Wil wel hoor.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: afgelopen jaren geregeld .

Datum beoordeling: 23 februari 2008

Wij gaan geregeld een weekendje of weekje weg en komen vrijwel altijd uit bij landal greenparken nederland en duitsland. Het is vertrouwd en een beetje eigen zo voelt het .

Beoordeling gegeven door a. nienhuis.