Beoordelingen ZOO Antwerpen

Zonde
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 16-10-2016

Datum beoordeling: 16 oktober 2016

Reisgezelschap: gezin

Wij gingen vandaag voor ons zoontje voor het eerst naar dierentuin zoo Helaas was er veel in de verbouwing.. ook de wc's is heel slecht aangegeven. Ik ben zwanger en het is niet fijn als je je plas moet ophouden. Er was echt super weinig te zien. Een hele goede tip , als jullie gaan verbouwen geef dit aan en zet betere bordjes neer voor het toilet en restaurant . Misschien ook idee om looproute neer te zetten en welke kant de olifanten bijvoorbeeld zijn. Daarom maar een 3. ik ben er als kind geweest zelfs toen wad het veel leuker dan nu. Ik schrok er echt van en dan vind ik het beste wel duur voor weinig te zien krijgen. Sorry maar misschien dat jullie toch iets met de tips kunnen doen

Beoordeling gegeven door Margarita .

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 17 juli 2014

Datum beoordeling: 19 juli 2014

Donderdag naar deze zoo geweest. Vergane glorie ! Niet proper, vaak veel te kleine kooien, absoluut niet van deze tijd. Ook de sanitaire voorzieningen.... neen niet meer voor mij. Wat een geluk en totaal niet verrasst dat die panda's naar Paridaiza zijn gegaan.

Beoordeling gegeven door Steyaert.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16 april

Datum beoordeling: 16 april 2014

Reisgezelschap: met vrienden

zeer gezellige prachtige sfeervolle dierentuin.Bereikbaar voor jong en oud. Een herademing in een grootstad!

Beoordeling gegeven door N.N..

Geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-03-2012

Datum beoordeling: 11 maart 2012

Reisgezelschap: met partner

Het is een leuk en gezellig dierenpark midden in de stad Antwerpen. Goed te bereiken met de trein (Antwerpen Centraal) maar ook zeker met de auto. Er zijn genoeg parkeergarages in de buurt van de Zoo. Wij waren voor een dagje dierentuin met ze 2tjes : € 57.00 kwijt dat is parkeren en het dierenpark. Alleen missen we wel de restaurantjes in het dierenpark. Er is wel een zelfservice maar dat ziet er niet echt uitnodigend uit. De dieren zitten allemaal in ruime hokken en zien er heel goed en verzorgd uit. Informatie over de dieren word goed uitgelegd door middel van bordjes. Zeker een aanrader en zeker leuk voor kinderen.

Beoordeling gegeven door Tim en Chantal.

Antwerpen zoo verloedert.
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 27 maart 2011

Datum beoordeling: 28 maart 2011

Gisteren de Antwerpse Zoo bezocht en dat viel erg tegen. Vroeger schijnt het allemaal keurig verzorgd te zijn geweest maar nu was het er vuil en rommelig en de waterpartijen waren ronduit smerig met allerlei zwerfvuil er in. Verder bestond een deel van het park uit een grote bouwput voor het nieuwe leeuwenverblijf.Ik hoop dat de andere grote katten dan ook wat meer ruimte krijgen want het is echt zielig om hen steeds heen en weer te zien lopen op die paar vierkante meter. We waren met 6 volwassenen en 5 kinderen en hebben in totaal dus € 211,- entree betaald en dat was absoluut niet in verhouding tot de geleverde kwaliteit. Volgende keer weer Blijdorp of Rhenen ofzo maar zeker geen Antwerpen ook al is dat lekker dichtbij als je in Zeeuwsch Vlaanderen woont.

Beoordeling gegeven door H.Eerkes.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2010

Datum beoordeling: 7 december 2010

mooie dierentuin goed verzorgd netjes opgeruimd

Beoordeling gegeven door a coppelmans.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 08-09-2010

Datum beoordeling: 9 augustus 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door de jongh.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni

Datum beoordeling: 31 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26-10-2009

Datum beoordeling: 29 juni 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1 augustus 2009

Datum beoordeling: 2 augustus 2009

We zijn met vieren naar de Zoo in Antwerpen geweest. Mooi opgezet. Ongelofelijk dat er zoveel te zien is op zo'n kleine oppervlakte. Sommige dieren zitten nog wel in te kleine hokken, sommigen hebben juist veel ruimte. De toiletten mogen wel beter schoon gehouden worden. Verder was het een heerlijk dagje uit, mede door het mooie weer.

Beoordeling gegeven door Josefine Boertjens.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: een paar jaar geleden

Datum beoordeling: 1 augustus 2009

Met warm weer zeer onaangenaam, vooral de geur maar met wat kouder weer een ontzettend leuk uitstapje en makkelijk bereikbaar met de trein en auto

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 12-08-2008

Datum beoordeling: 23 september 2008

gezellig met de kinderen, erlangs zit een theater dus wij combineren altijd dierentuin met theater

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 21-07-2008

Datum beoordeling: 21 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Heel bijzonder! Een dierentuin zo mooi aangelegd, je hebt niet in de gaten dat het park midden in het centrum ligt. Heel apart. tip: wanneer je de dierentuin verlaat neem dan ook even een kijkje in de stationshal, ligt naast het park. Ontworpen door Berlage en zo mooi om te zien.

Beoordeling gegeven door Ineke Morrien.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 29-06-08

Datum beoordeling: 12 juli 2008

was erg leuk hebben genoten

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: december 2007

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Goed onderhouden dierentuin. Tot onze verrassing waren veel dieren aktief. Een aparte belevenis in een grote stad.

Beoordeling gegeven door Martha Hermans.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 06-07-2008

Datum beoordeling: 6 juli 2008

Met de trein vanuit Essen naar de ZOO in Antwerpen. Onvergetelijk voor de kinderen (4 en 6 jaar).

Beoordeling gegeven door Ingrid Franken.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 6-2007

Datum beoordeling: 3 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Ja, meerdere malen, het verandert niet en ziet er onverzorgd en vies uit. verder geen plek om rustig en leuk te eten. maar het is de enige daar en voor de zondag is het voor kinderen leuk.

Beoordeling gegeven door samira beraich.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7 juni 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Desiree van Hassel.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: vorig jaar zomer

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Een hele leuke dierentuin ,gezellig, knus maar toch vrij groot

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2007

Datum beoordeling: 7 juni 2008

Ik ben zelfs 1 jaar geleden in het Antwerpen geweest, vond het mooie ervaring.Zelf was ik verbaasd dat de dieren in zo een omgeving kunnen leven.Het leek op gewone stad met al die winkels en op eens verscheen er mooieste dierentuin die ik heb gezien.Mensen waren ook heel professionel en open. Dus zeker aanraden om erheen te gaan

Beoordeling gegeven door V.Podloucka.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Pasen 2008

Datum beoordeling: 2 juni 2008

Ik ben met de Pasen met mijn vriend in Antwerpen geweest en toen hebben we de Zoo bezocht. We hadden een hotel op de Keizerlei, dus het lag vlakbij. Heel leuk dat de Zoo zo midden in de stad en vlakbij het station ligt. Ik vond het echt een heel leuk en goed opgezette dierentuin met een goed restaurant en lekkere belgische biertjes. De dierenverblijven zagen er goed uit en we konden alles goed vinden. We hebben er ons een hele dag prima vermaakt!!

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 01032008

Datum beoordeling: 28 mei 2008

De Zoo van antwerpen ligt midden in het centrum van de stad. Dus heel makkelijk te bereiken. zeker de moeite waard om te bekijken, het is een oase van rust in de stad met een rijke verscheidenheid van alle soorten dieren.Ook de inkomprijs vind ik zeker in verhouding met wat je aangeboden krijgt. Een ticket voor heel de dag kost nog geen 17,00 euro.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 28 mei 2008

Ik vond de dierentuin heel erg mooi. Het was heel mooi aangelegd en heel ruim opgezet. Hete nige nadeel van de dierentuin vond ik dat ik de inrichting van sommige dierenverblijven niet zo mooi vond, zoals dat van de olifanten, waarbij je als bezoeker tegen alle stroomdraden aan zit te kijken.

Beoordeling gegeven door Marieke Botter.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26-4-2008

Datum beoordeling: 21 mei 2008

het was gewoon kei mooi en niet al te druk. Ik wil er graag nog een keertje naar toe, want je komt er gewoon tot rust na een lange werkweek in een te warme kantoor, omdat de airco het na een jaar nog niet goed doet. dan is de dierentuin echt relaxen.

Beoordeling gegeven door wendy.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: vorig jaar 2007

Datum beoordeling: 16 mei 2008

Regelmatig bezoek. Het is er heerlijk vertoeven.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: vorig jaar 2007

Datum beoordeling: 16 mei 2008

Regelmatig bezoek. Het is er heerlijk vertoeven.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24-040-2004

Datum beoordeling: 12 april 2008

we waren op vakantie en dachten wat gaan we doen morgen(de volgende dag) een dierentuin bekijken en het was er heel gezellig en mooi want we hadden ook nog mooi weer en dat onthouw je dan.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september 2007

Datum beoordeling: 4 april 2008

De Antwerpse Zoo is ideaal voor een halve dag. Het is een aangenaam en boeiend park van 10 ha waar Amersfoort Dierenpark jaloers op kan zijn! Het ligt aan de ingang van het Centraal station. En daarna lekker shoppen in de belangrijkste winkelstraten Keyserlei en Meir die op wandelafstand liggen. Net als de bioscoop (met 17 zalen) en gezellige restaurants!

Beoordeling gegeven door Ann Driessen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30 11 2007

Datum beoordeling: 15 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door an zurek.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30 11 2007

Datum beoordeling: 15 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door an zurek.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16-2-2008

Datum beoordeling: 15 maart 2008

zeer leuk dieren park ,vriendelijk personeel en een leuke combinatie van oud en nieuw.En het is zo leuk en uniek dat het midden in het centrum is.goed te combineren met een dagje antwerpen.

Beoordeling gegeven door natasha van sas.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Een verademing, zo'n heerlijk dierentuin midden in de stad, dicht bij het station. Als je binnentreed kom je vanuit de gezellige drukke binnenstad gelijk in een diervriendelijke dierentuin waar het heerlijk vertoeven is in alle rust. Hier laat men zien dat met beperkte ruimte nog heel wat te beleven valt.

Beoordeling gegeven door Ina Zoetemeijer.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-1-2008

Datum beoordeling: 26 februari 2008

wij zijn afgelopen maand een weekendje in Antwerpen egweest en de deirentuin daar is erg mooi. Hij ligt midden in het centrum maar eenmaal binnen valt er een rust over je heen. De dieren zien er goed verzorgd uit.

Beoordeling gegeven door Ingrid Vercoulen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2007

Datum beoordeling: 7 februari 2008

Antwerpen Zoo is een heel mooi verzorgd dierenpark die zeer goed bereikbaar is met de trein. De zoo-ingang ligt pal naast de in/uitgang van het treinstation. Het is een oud park, dus er staan ook prachtige gebouwen in! De informatie over de dieren en het park, de horeca; de andere faciliteiten zijn prima en ook de begaanbaarhed is goed voor mensen met een beperking! Ik vond het vooral een gezellig en gemoedelijk aandoend dierenpark! Na een heerlijke dag is het op het stationsplein ervoor goed toeven op een terras of een van de horecagelegenheden voor je weer in de trein stapt! Zeer aan te raden uitstapje! Groetjes, Esther Mugie.

Beoordeling gegeven door Esther Mugie.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 15 januari 2008

Nostalgische dierentuin...midden in het centrum van Antwerpen. De zeeleeuwenshow is een echte aanrader !!! goede interactie met het publiek...genoeg leuke terrasjes met uitzicht op bv prachtige vogels...zowel in de zomer als in de winter een heerlijk uitstapje voor kinderen en ook zeker voor ouders. En vergeet niet de leuke speeltuin te bezoeken!!

Beoordeling gegeven door sandra stoel-schipper.