Beoordelingen Ballorig Groningen

Niet goed
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: Februari 2017

Datum beoordeling: 14 april 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik vind het belachelijk duur Voor dat bedrag heb je een dag drouwenerzand incl eten en drinken. Ook word er geen toezicht gehouden of opgetreden tegen pestende kinderen en dat zijn er nogal wat. Mijn zoontje kwam regelmatig huilend aan omdat hij werd gepest en geduwd door kinderen van leeftijd 10

Beoordeling gegeven door Danielle.

top!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10 januari 2016

Datum beoordeling: 13 januari 2016

Reisgezelschap: met partner

Een prettige lichte binnenspeeltuin ..genoeg parkeerruimte met mooi weer zag ik dat je buiten kan spelen.!mijn zoon de hele middag niet gezien!

Beoordeling gegeven door saskia krol.

Vies.. Al was het voorheen nog smeriger
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 29-10-2014

Datum beoordeling: 29 oktober 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Vanmorgen met mijn 2 kindjes (2-3 jaar) en een vriendin met haar zoontje (2) wezen spelen in Ballorig (ApeKooi) Groningen. Wij gaan normaal vaak naar MonkeyTown maar omdat ApeKooi nu Ballorig is en ik benieuwd was of eea verbeterd was zijn we toch naar Ballorig gegaan. Volgende keer toch echt zonder twijfel weer naar MonkeyTown! ApeKooi was enige tijd terug vies en vervallen maar er is niet eens zoveel veranderd. Bovenin het klimgedeelte heb ik foto's gemaakt van de dikke lagen stof en afval wat er ligt. Geen aanrader.

Beoordeling gegeven door JitsIng.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 1 december 2009

Datum beoordeling: 21 maart 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door K. van Brummelen.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: oct 2008

Datum beoordeling: 9 november 2008

Ik vind het belachelijk dat in het weekend en de vakantie ouders ook entree moeten betalen! Ik speel toch niet? Volgende x gewoon weer naar Ballorig,daar is dat niet zo.

Beoordeling gegeven door Diana.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 29 juli 2007

Vanmiddag in de apekooi geweest. We waren hier al vaker geweest en de kinderen kunnen hier heerlijk spelen en klauteren. Waar ik erg van geschrokken ben is dat men niet weet wat er moet gebeuren als het brandalarm afgaat. Dit gebeurde namelijk vanmiddag. Het personeel wist niet hoe het alarm uit te schakelen. Ik betwijfel ook sterk of het personeel wel weet hoe te handelen bij een echte brand. Dit is een minder veilig gevoel. Jammer, heb me hier best aan gestoord.

Beoordeling gegeven door Jolanda.